General POLSKI Topic
Czy tutaj piszę wszystko pod jakąś przysięgą. ? nie można pisać bzudry bez pokrycia. Przykład skull
No weź... Pod jaką przysięgą?
Nie chcę tutaj żadnej kolejnej dramy. Tak se luźno se zapytałem, bo z cytatu wyszło niby cały mój klan A że ktoś przyczatacza Twoje wypowiedzi, to się nie dziw, że ktoś prosi o sprostowanie
A jeśli o bzdury, to poszę, nie waż sie mnie cytować meeeeeen XD hehe
laki
na innych serwerach nie ma takiego nasilenia strzału przez ściany jak tam. Powód wytypowania tego serwera jest jasny to tam skull nagrał> podejrzane > demo. Nie zmienia to faktu że wiele osób dziwi się że giną w momencie gdy są już za ścianą, Co jest tego powodem prywatnie nie wiem. A jado, idz grac ztm1 wejdz przez tele od rocket, Włąsnie ktoś zabił ciebie piła. Zgadnij kto. Fajni e gdyby się zapisał na duel na jego konfigu ale pewnie nie zauważy tego topicu.
Rm wydadzą wynik i tyle, JA wpisałem moje pytania , by mieć więcej info.
pedalskie teksty świadczą o tym że LUBISZ TO : ) To twoja sprawa
Jak sie wszystko uda to sie razem wydymacie ?
:D:Dahahahahahahhh o lol az mi kac przeszedl.... =_)
Rm wydadzą wynik i tyle, JA wpisałem moje pytania , by mieć więcej info.
powinieneś adwokatem zostać takiego defensa pierdolnąłeś, że aż się popłakałem czytając - rispekt,
trzymajcie się chopy mocno, całe eplus sie zmówiło przeciwko wam, węszą szukają haków, robią prowokacje na "pana uważaj na słowa vel. "mr.watch your words" big lol from me thanx
Mzi łap motywator! Lecisz na ostro z tymi internetowymi lamusami!
Całe e+ stoi za tobą murem!
RM wydadzą oświadczenie?
Raczej powinieneś wiedzieć, że jak tylko Fate odszedł na emeryturę to nie mamy ani jednego RM tutaj. Nana i Turbo? To tylko tacy "niewolnicy-ochotnicy", których jedynym zadaniem jest sprawdzanie, czy wszystkie klanówki są zgodne z regulaminem oraz dodawanie tych gier do rankingu xD
Nie wierzysz? Spoko, tutaj dam notkę od epsiego, którą dostali również nana i turbo po prawie dwóch miesiącach od wysłania aplikacji na RM:
"Hello Khaz,
Please tell me if you are still on for this rank mod title. Will be
only for adding games in the ranking. And will be transparent enough for
all to know that you only add games in ranking."
Oni się zgodzili, mnie poniosło i prawie wlepił mi kolejnego banana.
Na żadną odpowiedź RM nie czekajcie
PS.
Benek, do chuja, jak Ty możesz tego słuchać?
Ja zostanę RM;]
? ztn3tourne1 aka ztndm1 ?
jesli chodzi o server elitez, to na tej mapie grajac 4v4 (albo wiecej) nie ma bata, zeby ktos w teleport nie wlazl przynajmniej raz na runde kazdy jeden debil moze stanac z pila przez 10 sekund i zalapac ze 2 kille. Slaby sposob na fraga, ale w ciagu 10 minut mozesz miec ze 20 xd
Smieszne, ze osadzasz kolesia o czity na podstawie takiej popierdolki, aczkolwiek trzeba jakos odwrocic kota ogonem i zamacic wode tak, zeby z tematu mzi'ego zejsc... moze sie rozejdzie po lokciach i wszyscy sobie dadza siana tak jak w przypadku pk3 files. W sumie ladna solidarnosc, musze przyznac, najpierw on tobie dupe chronil, teraz ty jemu Jak sie wszystko uda to sie razem wydymacie ?