General POLSKI Topic
ty pierdolony idioto nawet nie znasz kogoś osobiście a oceniasz na podstawie tego, że czegoś 'prawdopodobnie' używał.. puknij się w ten głupawy łeb i przestań siać ferment, bo raczej masz tu najmniej do powiedzenia.
uważaj na słowa.
z kogoś tu burak i idiota w jednym wychodzi
Mzi, na e+ są jasne zasady rankingu, były tutaj zanim ja czy Ty zaczęliśmy grać, zakazane są wszelkie dodatkowe .pk3, etc. tu nie ma się o co kłócić, ponieważ ranking stworzony dla wszystkich ileś lat temu nie będzie się dostosowywał do indywidualnych "widzimisię". Odpowiedz sam sobie szczerze, jeśli wyciszenie dźwięku własnego modelu i zwiększenie głośności dźwięku wydawanego przez jednostkę przeciwną nie pomaga to po co tego używać? W żadne gadki typu "znudziło się" nikt nie uwierzy...
Gul mu skoczył bo wszyscy się na niego uwzięli i generalnie konspira. Powinien Camela wynająć do zbadania sprawy, zaraz znajdzie na jutubie jakiś filmik z Davidem Icke który oczyści go z zarzutów.
No wychodzi wychodzi, inteligencją nie grzeszycie, bo nie potraficie obrać nic konkretnego w słowa ani się dostosować. Potraficie bowiem tylko podżegać, siać syf dookoła, jak jebane społeczniaki w ciemnogrodzie nie mając przy tym ani pewności ani pojęcia na dany temat. Ktoś powie 'tak' - wy mówicie to samo i przytakujecie tylko, jak jakieś sługusy. Żal mi cie benek, mówisz o lizaniu dupy a sam obrabiasz każdemu rowa, przykre. echoo uczy się od ciebie, gratz. gl
Mzi, na e+ są jasne zasady rankingu, były tutaj zanim ja czy Ty zaczęliśmy grać, zakazane są wszelkie dodatkowe .pk3, etc. tu nie ma się o co kłócić, ponieważ ranking stworzony dla wszystkich ileś lat temu nie będzie się dostosowywał do indywidualnych "widzimisię". Odpowiedz sam sobie szczerze, jeśli wyciszenie dźwięku własnego modelu i zwiększenie głośności dźwięku wydawanego przez jednostkę przeciwną nie pomaga to po co tego używać? W żadne gadki typu "znudziło się" nikt nie uwierzy...
To po co używać komendy "xp_ambient" ? Wydaję mi się, że to również powinno być zakazane? Czyż nie?
To wycisza dźwięki mapy, każdy ma taki sam dostęp do tej komendy z poziomu konsoli, natomiast zewnętrzne .pk3, stworzone przez kogoś nie jest tak ogólnodostępne. Wyłączenie szumu mapy etc. faktycznie pomaga, słyszysz wiecej i łatwiej jest Ci sie skupić, jednakże wyciszenie swojego modelu i podglosnienienie przeciwnika działa jak wallhack dla dobrze wycwiczonego ucha, czyż nie?
Nie popłacz się tylko Mogę cię przytulić jak papież
Dawno za czity i za chamstwo powinieneś mieć ban, przynajmniej do końca świata
Wyłączenie szumu mapy etc. faktycznie pomaga, słyszysz wiecej i łatwiej jest Ci sie skupić, jednakże wyciszenie swojego modelu i podglosnienienie przeciwnika działa jak wallhack dla dobrze wycwiczonego ucha, czyż nie?
To podobna różnica. Komenda xp_ambient - s_ambient? umożliwia wyłączenie tych dźwięków, jak ułatwienie rozgrywki na tyle, aby usłyszeć wroga, dodając do tego świetnie skonfigurowane komendy na dźwięk - możesz grać, jak genesis z 3M. Dochodzi do tego jakość słuchawek i volume 0.9999999. Dodam jeszcze istotny fakt, że na tym nie da się grać na Pure. Każdy rankingowy mecz odbywa się z udziałem Pure "1", zatem nie ma możliwości gry z tymi ułatwieniami podczas potencjalnego CW. Czyli to jest tak, jakby grać z WH i myśląc, że się go ma, ale go nie móc używać, bo nie działa.
I teraz uwaga: Nawet, jeśli miałbym to na swoim dysku, to nie ma mi nikt prawa wlepić bana za to, bo idąc tym tokiem myślenia, równie dobrze, ktoś inny ma np wh na swoim dysku i ja sobie mogę uważać tylko, że on ma i co? Banan za to? Sorry, ale no fkn way. Mogę być twórcą aimbota nawet - nie możecie dać mi bana, bo mnie na tym najzwyczajniej w świecie nie złapaliście, nie udowodnicie mi, że to mam. I tyla.
Hejcić.. hejcić, zniszczyć. Kto je ma? Na 100% ma je Equinox, któremu przywiązujecie mniejszą wagę a niżeli mnie, któremu nic do tej pory nie udowodniono, poza tymi pomówieniami i hejceniem. Parodia.
PS Słyszałem coś takiego, że "ktoś stąd" podczas swoich CW wyłączał procesy PB, które były odpowiedzialne za niwelowanie odczucia laga, jego skanowania podczas meczu dając mu przewagę nad resztą, jak po tym rzekomym timenudge, czy zwiększeniu fps. czit? Terror coś wie na ten temat chyba więcej..
FAKT!
przecież na publikach można używać aimbota bo na CW jest PB i już kopnie za to Na CW nie miałem aimbota więc nie zrobiłem nic przeciwko ogólnie przyjętym zasadom.
Kurcze, ktoś musi odbanować tych wszystkich biedaków z serwerów publicznych... oh wait