General POLSKI Topic
Chyba nie uważasz, że kupienie słuchawek za 300 pln i posiedzenie trochę przy konfiguracji swojego dźwięku używając ogólnodostępnych, a przede wszystkim "legalnych" komend za cheat? Widzisz, ja nie stworzyłem zasad rankingu i nie zamierzam tworzyć nowych, czy też zmieniać starych, twórcy gry dodali tę komendę, znamy wartości z jakimi można jej używać, tak jak w przypadku r_subdivisons pewne wartości powodują załamanie krzywych co skutkuje w niektórych przypadkach "widzeniem przez ściany", jednakże te wartości są zakazane dla tej komendy, zgadza się? Okay, nie ma możliwości grania z customowym .pk3 na serwerach z pure, lecz w tym wypadku, tak jak wnosi Benek mógłbym wejść na serwer bez pb i pure z aimbotem i nie zostać zbanowany, jeśli dobrze rozumiem ciąg logiczny, a obaj wiemy, że nie mogę, bo dostanę bana w czasie krótszym niż ściągnięcie i zainstalowanie takowego programu. Tak, rozumiem, niby efekt placebo. Dzielenie się nielegalnym oprogramowaniem ułatwiającym grę, bez informowania administratorów serwerów również wola o pomstę, lub testowanie hax'a online bez informowania admina, za to z kolei Benedykt wyłapał bana. Nie, nie możemy zbanować za posiadanie bo wtedy Skull, Mow i wielu innych, którzy odpalali haxy na swoich komputerach używając osobnej instalacji q3, w celu uczenia się jak wykrywać użytkowników takowych programów rownież powinni dostać bany. Porównajmy to do broni, stworzyłeś ak-47, nie odowiadasz za to jak bedzie używany ani przez kogo, jednak gdy go posiadasz mając na niego pozwolenie (strzelnica etc.) dajesz go do ręki terroryście dobrowolnie, a on zabija to jesteś współpdpowiedzialny. Każdy z Was powinien oberwać banem, bądź żółtą kartką, w zależności od tego co zrobił, nie było zwyczajnie RM, który mógłby sie tym zająć. Nie słyszałem nic o tym pb etc.
więc gówno leszczyku wiesz i zamknij ryło. bo zanim powiesz coś sensownego na ten temat, to mnie nigdy nie zbanują.
aha, przepraszam, że założyłem konto bez twojej zgody, lol kim ty tu qwa jesteś żeby mi mówić co mogę i gdzie pisać, prosze cie.
ja jednak mam nadzieję, że dostaniesz bana chociażby za bycie ostatnią mendą eplusa. a jak ci sie ta "parodia" nie podoba to nie graj tu, będzie mniej smrodu, bo fakty są takie, że jebie coraz bardziej odkąd wyszły haki z dźwiękami.
Widze że pogoda ch...a to i rozmowni się zrobiliście... : p
to nie jestes terror? kilka paszportow... myslalem ze potrzebne ci na wypadek ucieczek z kraju
no i na koncu bym sobie zajebal bana, a co, jak ma byc sprawiedliwosc to ma byc
Haha widzę, że wzorujesz obietnice wyborcze na Kononowiczu. Nie będzie niczego i chuj.
Na Tusku -kłamie ;p
Okay, nie ma możliwości grania z customowym .pk3 na serwerach z pure
otóż jest, już pisałem tutaj o cupie* na fraggednation który upadł bo czołowe klany używały zmodyfikowanych textur map i sobie kolesie zaczęli skakać do gardeł
[=rgba(255, 255, 255, 0)]I w jaki sposób to działa? Skoro serwer skanuje pliki graczy w poszukiwaniu różnic w plikach .pk3, bądź innych, które nie są zuploadowane do baseq3 serwera, a jeśli standardowe .pk3 różni sie od tego co jest na serwerze otrzymujemy kicka za "unpure .pk3 files detected", natomiast w przypadku zupełnie nowych .pk3 one zupełnie nie działają, czy coś przeoczyłem? Takowe pliki muszą być wgrane na serwer, czy może istnieje możliwość ominięcie tego przez zmodyfikowanie kodu?[/]
To samo pomyslalem xd khaz jest zakochany w mzi'm... fiu-bzdziu we lbie, nie wie co to zycie, jeszcze sie nie przejechal