General POLSKI Topic
Łooooo z gumowej z tak bliska, awwwww!
Mam nadzieje, że dzisiaj u Was wszystkich jest tak piękna pogoda jak na moim kawałku Podlasia ;] Piwko, marlboro, ciepła woda w basenie i koło do siedzenia i jest pięknie.
12*C, bluza, dresy, japonki, krzesło, ogródek, książka, marlboro i sok. Ciepła woda jest ale w kranie, kolor skóry sąsiada wskazuje na około równikowy klimat, jednakże to tylko hallal;]
Ach te cymelki... Ja rowniez pykam Marlboro - Frost'y niebieskie. Ciekawe czy w tym tygodniu uda mi sie "znow" rzucic ten nalog - przynajmniej na jakis czas...
PS. Chcialem w urodzinki napisac Wam niezla historie jaka mi sie przytrafila kilka lat temu... Ale postanowilem Wam darowac, moze kiedys bedzie lepsza ku temu okazyja XD
Czas zmienic avatar
pozdr
Powiedz 'prosze' XD
LAki
LAki LAki
LAki LAki LAki
LAki LAki LAki LAki
LAki LAki LAki LAki LAki
LAki LAki LAki LAki LAki LAki
E+ liczy na historie
Żartuje...
Już bym wkleił, ale wyszło mi troszkę tekstu i chyba będę musiał podzielić ją na części lol
I wygląda na to, że... aż na trzy!?
Może zacznę od tego, co się stało "z rana" i jeśli będziecie zainteresowani co się stało później i jakie były tego konsekwencje hehe , to napiszę kontynuację "południa" i "popołudnia z wieczorem" :] tzw /jednego z wielu dni lakiego/
Co za grafoman... nah
laki
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=KqxTvIA66vA&NR=1
a tata mial vw golf II 1.8 gti 16v 139KM xd szedl jak burza