General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
zarzyn
zarzyn's picture

FALA ZAUWAŻYŁ JEDEN TREND. jest różnica między kimś kto udaje hax i tym który je ma .Przykład udawane screeny. a nie winne info Tongue wiadomo nie winne info zawsze bezpieczneTeraz dopijam nowe whisky fala. red stag. Szczerze. Nalejesz sobie , 80 whisky około 40 coli i będziesz podziwiał ten smak. (Teoria jest to burbin o mocnym smaky wiśni, jeżeli płeś Duzo whisky i mało coli, i ciebie gryzo w gardło te whiskacz jest dla ciebie, Czy ktoś zna jeszcze inne dobre smakowe Whisky. W teorii kieruje to pytanie do fali bo on wie jest The Best) a po ZA TYM W POLSCE ZA DUŻO U ŻYWA SIĘ WYRAZU PIJAANY

Happy

animalchik
fala.q3's picture

jak nalejesz coli do whisky to traci to to cały smak, ale jak już lubisz cole z whisky to spróbuj bushmils black ma dość mocny smaczek więc rozcieńczony colą może być niezły

dobre smakowo i tanie jest grants z niebieską etykietką, tullamoure dew 12 jest całkiem ciekawe, no ale ja nie lubię burbonu...

I am addicted to life.

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
khaz' wrote:

Laki, Dynio ma rację.
[...]
Nigdy bym nie zbanował kogoś, z kim kiedyś spędziłem tutaj tyle dobrego czasu. Nadal uważasz mnie za dobrego kandydata na RM? Przemyśl to jeszcze raz :]

No to teraz nie wiem khaz'ik hehe Happy. Nie wiedziałem, że są miedzy Wami takie ralacje XD
To byłaby ciężka decyzja. Sam już w życiu takie robiłem, włączając zaniesienie kompa "przyjaciela" do lomabrdu, bo... nie ważne długa historia. Są wkońcu jakieś zasady i nie lubię gdy ktoś "wykorzystuje" nieświadomych kumpli do swoich celów... .

Ale mi też NIE chodzi o to, żeby PRZEDE WSZYSTKIM znaleźć moderatora do zbanowania mzi'ego i zarzyna. Tylko kogoś kto, zrobi tutaj jakiś porządek. Niedługo będzie tutaj czit na czicie, bo nie bata na tekie zachowanie. Tego chcemy???

khaz' wrote:

Sam również poparłbym kandydaturę Benedykta, ale to niestety nie ma szans... Wyobraźcie sobie cały ten hejt na forum, szczególnie ze strony naszego rosyjskiego kolegi FPS'a.

Ja nie miałem śmiałości wymienić Benia, ale też jestem za. Nie martwiłbym się o hejt w jego stronę, bo spływa po nim jak po kaczce Happy

khaz' wrote:

Jedynie zostają nasi rodacy Fala i Camel [...]

Fajnie by było..

XV!BENEDYKT wrote:

Szczerze wedgług mnie nie powinno być jako takiego
Ranking Moderatora. To powinno być rozwiązane chyba nieco inaczej.[...]

[...]Dobrze przesiany ref+ team powinien temu podołać[...]
Fejkowe wspólne konto do ogłaszania werdyktów załatwi sprawę tysiąca PM i mieszania z błotem niektóre jednostki. [...]
Ma się sprawę do RM? To nie wiadomość prywatną, tylko cisnąć z tematem na forum w odpowiednim miejscu [...]

Podejrzenia o czity? Zrobić anonimowe Abuse Team Sąd kapturowy czy cuś [...].

Jak się nawpierdalam po pracy i najdzie mnie wena to rozpiszę ładnie jak to miałoby wyglądać i funkcjonować wg mnie.
RM jakie mamy obecnie od dawna nie działało dobrze.

Super Benek. Na takie m.in. pomysły czekałem Tongue

mzi.ql wrote:

echooo ^ wrote:
[...]
moim zdaniem taki ktoś kto oszukuje w głupiej grze, jest mniej wart niż się wydaje w rzeczywistości.
tak tylko sobie głośno myślę.

ty pierdolony idioto nawet nie znasz kogoś osobiście a oceniasz na
podstawie tego, że czegoś 'prawdopodobnie' używał.. puknij się w ten
głupawy łeb i przestań siać ferment, bo raczej masz tu najmniej do
powiedzenia.

Inwektywy (pomijając Harlequin z papieżem), to caraz częściej Twoja specjaloność... Smutne.

prorok wrote:
zarzyn wrote:
[...] Czy ktoś zna jeszcze inne dobre smakowe Whisky. [...]

Ja nie.

Vol. 3 hehe wiem, wiem ile można - sorki, ale to jest na serio silniejsze ode mnie Big grin

zarzyn wrote:

W teorii kieruje to pytanie do fali bo on wie jest The Best)

To napiszę Tobie "pre-the best" - ja osobiście lubię STOCK'a... bez coli. Zresztą jak każdą whisky, brandy... Acha i to ja jastem pijany a Ty co najwyżej nietrzeźwy :XD

pisofszit laki

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

dobre whiskacze
glenfiddich, jura, cardhu, chivas regal i jack daniels honey Smug
jak z cola to tylko z cherry cola

... ale ostatnio u mnie i tak metaxa ostatnio sie przyjela, 7-mio gwiazdkowa jest jak nektar

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

madbringer
Madbringer's picture

Wy tu z jakimiś bananowymi trunkami a można po prostu spiryt za dychę jebnąć i efekt ten sam. Przynajmniej ja tak wolę. Party

bazz
Bazz's picture
Re: General POLSKI Topic
madbringer wrote:

Wy tu z jakimiś bananowymi trunkami a można po prostu spiryt za dychę jebnąć i efekt ten sam. Przynajmniej ja tak wolę. Party

haha Mad jak cos pierdolnie to z grubej rury,pozdro ziomek Happy

?_________?

ale o co chodzi:D bo nie chce mi sie czytac. PS. Jezeli ktoś spróbował cheatów ten ssie szpilce w Bydgoszczy Big grin taka jest prawda Big grin

--))))d(-_-)b((((--

khaz'
Clan/TS Moderator
?_________? wrote:

ale o co chodzi:D bo nie chce mi sie czytac. PS. Jezeli ktoś spróbował cheatów ten ssie szpilce w Bydgoszczy Big grin taka jest prawda Big grin

A nawet nie patrz na to, przyłapali mnie na cheatach i teraz hejtu pełno, chociaż nie każ mi niczego ssać Confused

madbringer wrote:

Wy tu z jakimiś bananowymi trunkami a można po prostu
spiryt za dychę jebnąć i efekt ten sam. Przynajmniej ja tak wolę.
Party

:ojapierdole: cieszę się, że wszedłem na to forum przed snem, ostatni raz tak się śmiałem oglądając 2:17-2:22 minutę tego filmiku, czyli w sumie parę godzin temu...

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

** jumper

I ja dorzucę parę groszy od siebie.
Po 1. Osoby które używają zmodyfikowanych pk3 plików lub innych rzeczy które są nie zgodne z orginalną zawartością gry i robią to świadomie są cziterami.
Po 2. Osoby które czitują są to zwykłe gnoje którzy są tak ciency i żałośni, że potrzebują czitów żeby zaistnieć.
Po 3. Osoby które czitują i zostaną przyłapane na tym a mimo wszystko idą w zaparte, że tego nie robią są to zwykłe cioty bez jaj próbujący wydymać innych, sami dając dupy na około!!!!
Jaki morał z tego? A no taki, że każdego skurwiałego debila czitującego i odbierającego zabawe tym którzy nie czitują powinno sie zbanować, bo jeśli tak się nie stanie to za niedługo każdy będzie używał czitów i cała gra padnie na ryja i nie będzie miała sensu. Bo po jakiego h.ja spędzać dużo czasu na wyczucie myszki i nauke chodzenia po mapie, jak można zajebać wh, aoutoshota i sound pk3 i wszystko gra jak tralala!?! Pozdrawiam uczciwych graczy a cziterów niech h.j szczeli.