General POLSKI Topic
"Podnieca" nie jest najlepszym określeniem na wyrażenie uczuć targających Twoją duszą w związku z designem tabletu, bo to tak, jakbym powiedział, że mi staje na widok arkusza A4;] W każdym razie dobry wybór, lepszy tablet niż ultrabook z "dolnej półki", bo przecież ten sprzęt ma być "ultra", a w tym wypadku to jak wytarcie dupy papierem ściernym, niby można ale po co? Zastanawiam się nad jedną sprawą jak będzie z aktualizacjami androida do tej maszyny? I czy nie myślałeś może o Nexus'ie? Android i Nexus zostali zaprojektowani "pod siebie" tzn. że dostaniesz najszybciej aktualizację i będą współpracować tak jak iOS i iPhone.
dobra historyjka laki
dzięki hehe szok, że coś przeczytałeś do końca olololo
Jak się zbiorę do kupy ( lmao), to w niedługim czasie wkleję "kontunacyję"
wrote:... chcialem Was sie zapytac :E bo mam
dylemat... kupic dziewczynie ultrabook'a z dolnej polki cenowej ? czy
lepiej sony xperia z tablet ? [...]
ok zamowilem tableta bajerancki jest, jego design mnie podnieca xd
Dobry wybór moim zdaniem... Smartphony Sony a wcześniej Sony Ericsson, to od
wielu lat marka do której mam szczęście Chociaż moja żoneczka, nie
wiedzieć czemu, potrafi czasem wieszać na niej psy lol
[...] i drugie pytanie... zna sie ktos na dyskach sieciowych ? potrzebowalbym
taki min. 1TB Jestem w tym temacie zielony, a chce sobie taki dysk
zakupic i trzymac na nim filmy + bajki + seriale, ogolnie video
pliki.
Jeśli mogę, to przyłączam się do zapytania. Z tym że potrzebuję
zewnętrzny dysk (również 1TB). Tylko nie kumam czemu, nie które nie mogę
podłączyć do kompa przez "przedłużacz" USB, a jedynie bezpośrednio do
wejścia przy kompie. Stacjonarkę mam schowaną za ścianą... I mam
problema.
Poza tym jak działa zewn. dysk sieciowy i jak go się
konfiguruje - przez router'a? hmmm? Ja to dopiero jestem zielony hehe
@zarzyn masz coś sprawdzonego na składzie???
wrote:dobra historyjka laki... chcialem Was sie zapytac :E bo mam dylemat... kupic dziewczynie ultrabook'a z dolnej polki cenowej ? czy lepiej sony xperia z tablet ? dodam jeszcze, ze mam sony xperia z komorke i jest zajebista, a tablet chyba lepszy... z tym, ze jestem zle nastawiony na tablety. Jakos nie lubie tego hype'u.
i drugie pytanie... zna sie ktos na dyskach sieciowych ? potrzebowalbym taki min. 1TB Jestem w tym temacie zielony, a chce sobie taki dysk zakupic i trzymac na nim filmy + bajki + seriale, ogolnie video pliki.
a co do dysku sieciowego to czekam na jakiekolwiek linky albo porady doswiadczonego uzytkownika
btw camel xd ja jebie
ogolnie to bili sie jak najebane dzieciaki xd a ta laska to jakas pojebana NO I JA SIE PYTAM skad ruski maja kamere hd ready ? xdd
Ale ty chcesz zwykły dysk przenośny >> łączony za pomocą usb
Czy może takie cudo . Wysyłka z uk .
http://www.ebay.co.uk/itm/CTR1D12US1R-Connected-Data-Transporter-with-1TB-/261230356792?pt=UK_Computing_Home_Network_Storage_NAS_2&hash=item3cd28ae938
Czy serwer z funkcja chmury że dane masz na serwerach sieciowych.
mi staje na widok arkusza A4;]
Ciekawa historia, Laki ;] Fajnie było przeczytać jakąś ciekawą historię. Sam też miałbym kilka takich ale wolę na forum się nie dzielić tym jawnie. Będziesz kiedy w Augustowie to wpadnę i tam możemy zapić i pogadać
@zarzyn Szanowny Panie , ja chciałbym w sumie zwykły dysk przenośny... Jak widzisz na załączonych ode mnie zdjęciach, z ściany wychodzi jeden kabel USB. Przeważnie do niego podłączam myszkę, gdy gram w Q3, smarthpona gdy nie chcę używać bluetooth... klawiaturę mam bezprzewodową z touchpad'em, więc se leżąc na kanapie mogę pisać m.in. tego posta... Ale gdy znajomi przychodzą z dyskiem przenośnym, by zgrać coś tam, to przez ten kabel system nie wykrywa dysku zewn. i muszę wchodzić przez szyfladę aby go podłączyć - wtedy jest OK. Stąd me pytanko, czemu nie wykrywa go przez przedłużkę USB? W sumie przydałby mi się taki 1TB dysk... Ale jak mam wchodzić tam gdy chcę zgrać fotki, to mnie aż skręca lol
Z góry dzięki za odpowiedź Może kto inny wie w czym rzecz?
@Khaz'ik hehe Dzięki Cieszę się, że Tobie również przypadła ta prawdziwa historia. Jak spykniemy się w Pięknym Augustowie, to po 2l "soku" lmao, to wyciągnę z Ciebie te historie wraz z pisemną autoryzacją na publikacje je przez moją "skromną osóbkę" hehe I wtedy dopiero, bracie, będzie cholera jaśnista XD
Chętnie też spotkałbym się z naszym papieżem, nawet w jego "głuszy"
Miłej niedzieli wszystkim - idę do teściów zjeść lasagni'ę i wypić dobre "myszy"
Zdróweczka
Cml
Zdróweczka
ja się nie znam na awariach i problemach komputera.
Ale wina powinna leżeć po stronię łączenia wina kabla albo portu
wsadź inny pendrive i zobacz czy działa. Jeżeli nie wina jest w porcie. Tak ja bym szukał Zresztą nie się wypowiedzą "znawcy"
a co do dysku sieciowego to czekam na jakiekolwiek linky albo porady doswiadczonego uzytkownika
btw camel xd ja jebie
ogolnie to bili sie jak najebane dzieciaki xd a ta laska to jakas pojebana NO I JA SIE PYTAM skad ruski maja kamere hd ready ? xdd