General POLSKI Topic
ale o co chodzi:D bo nie chce mi sie czytac. PS. Jezeli ktoś spróbował cheatów ten ssie szpilce w Bydgoszczy taka jest prawda
"uważaj na swoje słowa"
wrote:ale o co chodzi:D bo nie chce mi sie czytac. PS. Jezeli ktoś spróbował cheatów ten ssie szpilce w Bydgoszczy taka jest prawdaA nawet nie patrz na to, przyłapali mnie na cheatach i teraz hejtu pełno, chociaż nie każ mi niczego ssać
Hehe lol No1
Było używać czitów? To teraz pokarało Ciebie kolanem…
BTW. Dużo zdróweczka :]
N1 Khaaz, btw. ktoś zainteresowany nowymi konsolami? Gdybym miał dziś iść do sklepu to kupiłbym ps4, nie ma takich ograniczeń jak x, mimo większego sentymentu do box'a.
Fakt, kolega jest zapalonym miłośnikiem konsol i również mi mówił, ze PS4 będzie nieco mocniejsze od nowego Xboxa.
Na xone będzie jedna gierka fajna, tytułu nie pamiętam, jesteś gladiator i napierdalasz z perspektywy pierwszej osoby.
Proste. Konwersują starą gierkę, dopieszczają grafikę i ogień.
blokada gier uzywywanych ps4 nie minie bo bedzie to zalezalo od wydawcy
kiedys gry byly dlugie i tanie teraz w dzien premiery kupisz gre 200zl ktora starcza na pare godzinek plus 4 dlc 280zl i masz panie prawie gre za 480zl i jak tu sie dziwic ze ludzie piraca
Z tym, że ps4 ma wyjść jakoś miesiąc pózniej i tak jak ktoś wspomniał, deweloperzy wprowadzą ograniczenia "pożyczalności" skoro Sony samo nie chce tego zrobić. A jeśli to dalej będzie do ominięcia, producenci zwyczajnie przestaną wydawać gry na PS, a jak wiadomo konsola do gier bez gier to tylko konsola, więc nikt jej nie kupi. Po za tym myślę, że Sony robi to wyłącznie pod publikę i mimo wszystko zostaną zmuszeni do ograniczenia pre-owned przez producentów do minimum skoro Microsoft się do tego posunął, jednakże dalej jestem za kupnem ps4 z 3 powodów, nie ma obowiązku łączności z netem, więc prędzej czy pózniej ktoś nam umożliwi "pożyczanie", drugi powód to oczywiście cena, fakt, że za £60 dostaniemy kinect'a, ale jakoś nie widzi mi się bycie szpiegowanym, to właśnie trzeci powód. Chyba, że dodadzą lightroom w cenie, wtedy będę w kropce...
Przy okazji, będę lądował w Krakowie 18.07 około 13.00, mam całe popołudnie, więc jeśli ktoś ma do mnie jakieś żale i ma ochotę mnie zbić to zapraszam, innymi słowy, zwiedzenie kilku barów byłoby najlepszym rozwiązaniem ;]
]
To nie jest dylemat.Dylemat to ja mam. Nie wiem czy brać to na próbę czy nie . Całe konsole /Game Consoles:Nintendo 3DS: $25
Xbox 360 500GB:$40
Sony PS3 500GB: $40
Wszystko przemawia za ps4. Będzie w komplecie z grą i to o prawie 100 funtów taniej od Xbox one bez żadnej gry. Poza tym ps4 ma być trochę mocniejszy, także cena xone jest z kosmosu. No i do tego jeszcze chore motywy jak blokada używanych gier, stałe podłączenie do neta, żeby sprawdZić czy nie piracisz... pazerna polityka Microsoftu odbije im się czkawką. Ja jestem zapalony na ps4, pewnie wezmę w dzień premiery z gra Drive Club + nowy tv 46' potem dokupie UŻYWANE gry: metal gear solid 5, destiny, killzone. Na xone będzie jedna gierka fajna, tytułu nie pamiętam, jesteś gladiator i napierdalasz z perspektywy pierwszej osoby. Na Wii u będzie grą o tytule X... Świetna.