General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

khaz'
Clan/TS Moderator

O ja pierdziu Big grin Zniszczyło mnie to...

Będę obserwował tą aukcję, jak się sprzeda wystawię na allegro rurę wydechową z Opla Corsy, która zerwała się w tej samej dziurze, po której przejechał autokar Justina Biebera za okazyjną kwotę 500zł.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture
khaz' wrote:

O ja pierdziu Big grin Zniszczyło mnie to...

Będę obserwował tą aukcję, jak się sprzeda wystawię na allegro rurę wydechową z Opla Corsy, która zerwała się w tej samej dziurze, po której przejechał autokar Justina Biebera za okazyjną kwotę 500zł.

khaz jakim ty duzym fanem jestes jak sledziles jego autokar Big grin

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

Siema, moj nalog grania w q3 pokonany ! awaria laptopa jednak nie jest taka zla :>Nie chce, nie potrzebuje i nie bede juz gral w q3... bede czasem spam obczajal na forum... cos mnie ominelo ciekawego ? widzialem tylko, ze mzi i zarzyn odchodza z e+, poza tym same klotnie xd

khaz'
Clan/TS Moderator

No kurwde, Beniu, w Białymstoku nawet jest jakiś zlot Polish Beliebers Fans czy jakoś tak - zlot fanów Justina Biebera, chyba się wybiorę z kataną w ręku Big grin

Serio, będę musiał iść obczaić o co chodzi i ewentualnie znowu zwinąć jakiegoś ładnego pustaka do taniego motelu... ;] Wtedy będę fanem Justina przez parę godzin Big grin

- Mark Twain

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

xd wlasnie skonczylem czytac spowiedz maji Happy teraz wiem czemu mzi odchodzi z e+ :)tylko troche boli mnie to, ze "on odchodzi" Sad powinien zostac delikatnie mowiac "wypierdkurwadolony na zbita morde klamliwa" hehe nie chce nic nikomu wypominac, ale "MOWILEM", ze ta ciota klamie, klamie i klamie ?Khaz tobie tez "mowilem", ze cie twoj przyjaciel oklamuje i w dupsko rucha jak zreszta cale e+
Z tego wszystkiego musze oddac kawalek szacunku Diablo'wi, ktorego nie trawie osobiscie, ale (jesli maja mowi prawde) to ma facet charakter... zreszta maja tez odkupila swoje grzechy, chyba dodam obojga na facebook'u xd ...
... szkoda, ze taki pajac mzi splamil dobre imie Polakow na tym modzie :Eciekawe gdzie ta menda teraz pojdzie czitowac xd bede go szpiegowal i gdziekolwiek sie zagniezdzi, nasram dookola niego jego cziterska przeszloscia xddddd fatality kurwa pedale xdd
edit:kurde zajebisty dzien dzis xdobudzilem sie spocony i wkruwiony... ale dostalem podwyzke w robocie xd i mzi + zarzyn udupieni za czity xd nosz kurwa, chyba zaraz wyjde na spacer sobie, moze znajde 100funtow na ulicy Happy albo mercedesa !

kszksz
japierdole's picture

Jak znajdziesz mnie to podnieś:D

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

khaz'
Clan/TS Moderator
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Khaz tobie tez "mowilem", ze cie twoj przyjaciel oklamuje i w dupsko rucha jak zreszta cale e+

Phi, jakoś mnie to nie dotknęło... Nie miał innego wyjścia, jakby mi się przyznał, że używa tego to bym nie miał innego wyjścia jak dać mu 24h na przyznanie się do winy, bo w innym wypadku sam bym to zgłosił gdzie trzeba. W ten sposób dalej możemy się kumplować i jakoś nie przejmuję się tymi cheatami... Zresztą, pewnie i tak Cię to chuj obchodzi więc sam nie wiem po co kliknę za chwilę "Save" xd

- Mark Twain

-C4-KOSZMIT
Rank moderator

Generalnie zgadzam sie z terrorem ale z khazem w sumie też. Maziego nie znam wogóle ale z jego twórczości forumowej zawsze mi się śliski wydawał. Najgorsze że rozprowadzał czita na lewo i prawo wmawiając że to nic takiego..

Na poprawę humorów:

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Jak nigdy Big grin nic mu teraz nie dogryzę. Może tylko, że to trwało wiele za długo.