General POLSKI Topic
O ja pierdziu Zniszczyło mnie to...
Będę obserwował tą aukcję, jak się sprzeda wystawię na allegro rurę wydechową z Opla Corsy, która zerwała się w tej samej dziurze, po której przejechał autokar Justina Biebera za okazyjną kwotę 500zł.
O ja pierdziu Zniszczyło mnie to...
Będę obserwował tą aukcję, jak się sprzeda wystawię na allegro rurę wydechową z Opla Corsy, która zerwała się w tej samej dziurze, po której przejechał autokar Justina Biebera za okazyjną kwotę 500zł.
khaz jakim ty duzym fanem jestes jak sledziles jego autokar
No kurwde, Beniu, w Białymstoku nawet jest jakiś zlot Polish Beliebers Fans czy jakoś tak - zlot fanów Justina Biebera, chyba się wybiorę z kataną w ręku
Serio, będę musiał iść obczaić o co chodzi i ewentualnie znowu zwinąć jakiegoś ładnego pustaka do taniego motelu... ;] Wtedy będę fanem Justina przez parę godzin
Jak znajdziesz mnie to podnieś:D
Khaz tobie tez "mowilem", ze cie twoj przyjaciel oklamuje i w dupsko rucha jak zreszta cale e+
Phi, jakoś mnie to nie dotknęło... Nie miał innego wyjścia, jakby mi się przyznał, że używa tego to bym nie miał innego wyjścia jak dać mu 24h na przyznanie się do winy, bo w innym wypadku sam bym to zgłosił gdzie trzeba. W ten sposób dalej możemy się kumplować i jakoś nie przejmuję się tymi cheatami... Zresztą, pewnie i tak Cię to chuj obchodzi więc sam nie wiem po co kliknę za chwilę "Save" xd
Generalnie zgadzam sie z terrorem ale z khazem w sumie też. Maziego nie znam wogóle ale z jego twórczości forumowej zawsze mi się śliski wydawał. Najgorsze że rozprowadzał czita na lewo i prawo wmawiając że to nic takiego..
Na poprawę humorów:
Jak nigdy nic mu teraz nie dogryzę. Może tylko, że to trwało wiele za długo.
Siema, moj nalog grania w q3 pokonany ! awaria laptopa jednak nie jest taka zla :>Nie chce, nie potrzebuje i nie bede juz gral w q3... bede czasem spam obczajal na forum... cos mnie ominelo ciekawego ? widzialem tylko, ze mzi i zarzyn odchodza z e+, poza tym same klotnie xd