General POLSKI Topic
wypierdalaj kris
Btw. Terror ostatni topic wyjebales z powodu hejtu, chyba pora i na ten.
Nieeee...
Kto mial wyrzuc gorzkie zale, to zrobil i atmosfera sie oczysci... Do czasu oczywicie
oj tam oj tam
Daj spokój, to jakieś never ending story... Niby powiedziałem co miałem powiedzieć, ale zawsze się trafi ktoś, kto rozgrzebie na nowo jakiś stary śmietnik, pierdolnie jakąś bzdurę, a ja będę się czuł zobowiązany do sprostowania i wyrażenia własnej opinii.
Ja tam parówki Berlinki i tak wpierdzielam na potęgę i nie obchodzi mnie czy to sama woda+tłuszcz+białko czy jest faktycznie parę procent mięsa xd Jedyne parówki, po których się zrzygałem to te najtańsze parówki z Biedronki za 5zł bodajże 20 parówek. Chociaż i tak myślę, że bardziej zaszkodził mi suchy pokarm dla psa, który jedliśmy [zakład, kto więcej zje - 10zł od osoby, pula 70zł] a te parówki były na zagrychę
pamietaj zeby pic wode po parowkach! dobra na mase!
sake zapomnial dodac ze trzeba zamknac to miejsce
never ending story.... and show must go on!
@Dynio Jestes kultularnym mezczyzna i umiesz zachowac sie z klasa, wiec nie musisz byle komu cokolwiek udowadniac XD
@Zarzyn Masz racje co do aktywnosci. Nawet nie wiesz jak zaluje, ze nie moge wziac w wiekszosci z zabaw i gram okazjonalnie FFA na server'ach... Choc ostanio jak robiles event, to nawet napiasalem do Ciebie lol jaki byl koniec sam wiesz
Musze przyznac, ze sposob jaki sie bronisz, pokazujac swoje racje o krotszy ban, jest ciekawy i warty rozwazenia - chyba, ze robisz nas w konia.
@Terror Przyznales sie do soundhack'a, nawet poprosiles o kontakt z kim to zalatwic zeby miec, to za soba i co... ehh loozik
@Benio Twoj ban i to co chciales udowdnic, a jaki byl tego final i jak Ciebie urobiono/podpuszczono, to wogle... brakuje mi slow.
Teraz to juz nic nie kumam z RM, Misterami i wogle kto tu rzadzi po co i dlaczego
Laptop w naprawie, stacjonarki nie chce mi sie wlaczac, korzystam z starego fona i nawet nie moge ogladac Waszych pic'ow ani filmikow jakie tu wrzucacie
Zdrowko \%/