General POLSKI Topic
Benek@ ja nie neguje rm. Smieszy mnie ze nie przestrzegaja wlasnych zasad. Ty zlamales zasadyI jest to potwierdzone bo sam fps wyslales info. A ja dalem plik . tylko dac a uzywac to dwie osobne historie. Plik byl na pc w polsce w momencie gdy go mialem na dyskyJednak mi sie nie przydal. Dzwiek jaki uzyskuje na sluchawkach jest wystarczajacy. Dalem Plik osoba grajacym bez dzwiekow. I to co one z nim zrobily to ich sprawa. Teraz pytanie gdy ktos ci daje wh. Czyja jest wina gdy ktos tego uzywa. Odp zbiorowa. Zreszta zadalem pytanie epsiemu w oparciu o twoj przyklad. Czy majac poprawione pb mozna sprawdzic mecze w stecz. A jego odp byla cytowana poprzednio. wniosek polowanie na urojenia brawo.nie potwierdzone
Nie wiem jaką zasadę złamałem, wiem pod jaką można to podciągnąć ;-]
Wszystko zrobione jest według zasad. W topicu z werdyktami jest chyba napisane, że przyznałeś się do używania tego.
Do tego rozdawanie czitów jest niezaprzeczalnie gorsze od używania ich w sekrecie samemu
Mój przykład jest zupełnie inny niż wasz Nie ma chyba co porównywać niczego i to był mój błąd że zacząłem.
Jeśli pada podejrzenie o używanie wh/as to można sobie sprawdzać demka z przeszłości... te pk3 z dźwiękami są dużo cięższe do wykrycia ponieważ trzeba się dobrze wsłuchać i zastanowić, słyszał bez problemu czy kurwa nie? To co wyszło na forum według mnie (reszta ma takie samo zdanie?) starcza na bany, jeśli ty się z tym nie zgadzasz to może jakoś sensownie to uzasadnij i przekonaj innych?
W moim przypadku to ja dowiedziałem się, że ruskjie mogą czitować na serwerach z pb, więc to sprawdziłem i mogłem udowodnić. Nie moja wina, że jeśli czegoś nie zrobi wać pan czachol z powerrangers to się nie liczy i jest niemożliwym scenariuszem w naszym wymiarze
Gdybym to ja pierwszy poszedł do tutejszej publiczności z tym zamiast zwracać uwagę ruska bez jaj, pewne jest że dostałby tego banana ktoś inny, a raczej grupka ludzi. Zadziałał bardzo prosty mechanizm instynktu stadnego. A ja głupio myślałem, że jeśli ciągle będę się trzymać prawdy to mnie będą jeszcze dziękować i przepraszać za to. Ochoczo poszła informacja do newsów o moim banie sensacja gówno warta. Do tej pory nie było newsa, że już od dawna go nie mam posty nie edytowane (jestem zbanowany, żeby kilka postów niżej przeczytać że już nie). Ostatnio widziałem, że zasady forum się zmieniły (topic miał update) ale jakoś nikt nie pofatygował się do zrobienia changeloga. To co się zmieniło?
Co do RM to co tam robi darky i rose? D+ jakie są ich kompetencje? Darky jak już tu mówiłem nie raz, dobry jest w podlizywaniu się chyba każdemu kto może mu coś "dać". Rozumiem, że pewnie jest od podlizywania się czaszkowemu gg gj super cool wrok szwabie!
Jakie to jest pójście na skróty, Przyznałeś się do ich używania, Pzetestwoać na single możesz wszsytko. jeżeli jednak grasz na dopalaczu to już nie jest ok. Na cw nie miałem tego pliku odpalonego.
Wiele osób wypowiada się jakie to cudo, Kurwa przecież taki dzwięk uzyskasz na zwykłych słuchawkach. Jak miałem je na single to by móc skoncentrować się na grze miałem około 20% głośności. W normalnych warunkach przy ustawieniu 70-80 % max dzwięku, uzyskujesz taki sam efekt. No tak ale inne elementy nie będą wykluczone. Dzwięki teamu ,itp.
Jeżeli grasz w grę tyle lat nie wierzę że nie potrafisz się skupić na szukaniu właściwych dzwięków.
Potem dochodzi znajomość mapy, timing (na e+ oznacza oszacowanie czasu od spamu do kolejnej pośredniej spodziewanej lokalizacjii), . Więc jeżeli masz te trzy elementy to możesz poratować swój Aim jeżeli grasz z kimś Lepszym.
Zasady ty jawnie złamałeś Pb pure użyłeś h4x online. Ja nie. Więc pisanie Rm że jestem zbanowany za ich używanie można wsadzić między bajki. Bo po takim werdykcie powinni wskazać czas używania Pliku , miejsce nie zostało to zrobione. Wynika to z braku dowodów. Ale tak jak epsi napisał to jest za wspieranie chiterów. Tylko że nie pokrywa się to z werdyktem.
Tak samo jak zapiski o czasie kary prawdy. Bo jeżeli to jest takie oczywiste że plików używałem to dlaczego nie ma bana permanentnego. Bu kurwa nie ma dowodu na ich używanie i tyle.
Dlatego zrobiłem forum by Rm mogli spróbować popracować na Pb pure. Ponieważ jak możesz dać Ban za Brak Dowodu, A taki może się przydać im w przyszłości.
Rm team Fajnie to wygląda.
4 osoby powiązane z Mr
trzy z bananami,
epis + thorn
Ale decydują osoby powiązane w Jednym Klanie , Co wydaje mi się słabe , Nie sugeruje stronniczości tylko powinna być tam grupa składająca się z bardziej różnorodnego Grona. By nie być potem osądzanym o klanowe interesy. Znowu dodanie trójki Drombo> też atmosfery nie poprawi.
Dalej płaczecie nad tym? oO trololo, wy naprawdę chyba nie macie swojego życia. Tak się zastanawiam w ogóle, iż najwięcej do powiedzenia mają osoby, które na dobrą sprawę, praktycznie nie grają już w tą grę - śmieszne to. Jak takie stare grzbiety, siedzicie i sracie, jak wam to jest przykro i źle, że ojeju Ludzie z innych scen leją z was i nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego. Wchodzę jeszcze na to forum ze względu na interes, a postanowiłem, że zajrzę czy tam na mnie napierdalacie. No i nie pomyliłem się, bo jak zwykle terror aka pozer - jedno z największych dwulicowych pizdeczek na e+ coś stęka i jęka, jak zwykle zresztą, norma. Ponoć dla cIEBIE ten cały ranking nie ma sensu, a unosisz się z tym, aby usunąć cewki z moim udziałem z rankingu, normalnie mistrzostwa świata - leje ciepłym moczem na ten śmieszny ranking, dobrze o tym wiecie wszyscy. I tak ten mod jest zagrzybiały takim syfem jak tY, jest nudny i nic tu się nie dzieje, bo wszyscy skupiają się tylko na trolowaniu każdego i wszystkiego, nikt nie gra i nie chce przyczynić się do tego, aby grało się częściej i lepiej (wystarczy spojrzeć na to co i ile zrobił Zarzyn do tej pory, czy nawet ja - ile rozgrywek i jaka motywacja, chęci do gry. Kto tyle zrobił wcześniej dla tego moda? Asphyx jeszcze. Więcej? Sry, nie znam). Ten mod jest martwy i niech was nie zmyli to, że na Erze gra jeszcze max 5 osób na cały dzień, z czego 3 osoby na spec, nie, to nie jest aktywny mod. Taki jesteś kozak terror? I udajesz, że nie wiedziałeś, jak to odpalić na Beer? Pierdolisz smuty, że aż mokro. Ja zawsze zresztą miałem o tOBIE smutne mniemanie (tak, tak gówno cIĘ to interesuje, wiem), bo wiem, że jesteś spokrewniony z przemusiem i płynie w was ta sama, brudna, dwulicowa krew, ale to już inna strona medalu. Osobiście śmieję wam się w twarz, wręcz Fala miał rację w tej kwestii, bo śmiać się nie przestałem do tej pory, dalej mam banana na ryju Widocznie terror jesteś cienka dupa i nie grzeszysz inteligencją, ale to chyba oczywiste, po co drążyć. Jeśli chodzi o mojego, śmiesznego BANa - nie ruszyło mnie to ani tyci. Ja nigdy nie miałem dobrego zdania tutaj, więc to w niczym mi nie popsuło mojego imienia. A dlaczego? Zawsze chciałem zmian na lepsze, miałem pomysły i chciałem aktywności na scenie instagib. Te pomysły zawsze były negowane przez większość wściekłych małp, zwłaszcza przez benedykta, który od samego początku, jak tylko go lałem, miał do mnie gorzkie żale - jakichś kompleksów się chłopak nabawił najwyraźniej, smutne. Coś tam jeszcze, że lizałem dupę każdemu, tak? Hmm, komu? Darkiemu? Był motyw, że chciał mapy z QLa, to pomogłem mu wyciągnąć kilka na potrzeby turnieju. Sam zresztą chciałem je powyciągać i zrobić na nich cup. Straszne lizanie dupy, nom, ehe. Asphyxowi? Logo pomagałem robić. Komu jeszcze? Chyba tym się tylko kierujesz, ograniczony jesteś mentalnie. W każdym razie wszystko było na "NIE", to nie. Jeśli chodzi o te pliki. Ja w dalszym ciągu twierdzę, że to nie jest żaden cheat. Wy nie rozumiecie, że połowa ludzi, którzy grają w tą grę, ma podobne pliki w swoim baseq3, tylko się do tego nie przyznają. Osobiście znam wiele takich osób. I nie, nie mają tych plików ode mnie. Źródło jest samo w sobie, samowystarczalne, wystarczy użyć wyobraźni. Pliki tworzone są w oparciu o enemymodel - to działa na podobnej zasadzie. Chcesz polepszyć widoczność? Włączasz enemymodel. Chcesz polepszyć słyszalność? Robisz wszystko, aby wyciszyć grę i skupić się na najważniejszych aspektach do maximum. Tak, jak w Quake Live, z tym że tam taka komenda, gdzie wyłączasz ambient jest legalna, na e+ również jest, ale nie działa chyba tak doraźnie. Można również zmienić dźwięk strzału, czy trafienia, gdzie tutaj, jak sobie wsadzisz taki plik, który podmienia dźwięk, to już cheat i jesteś cheater - skandal, o mamo. Można kupić też wysokiej jakości słuchawki, pogrzebać w ustawieniach dźwięku (praktykowałem, pomogło, polecam) i ma się dobry efekt. Ale czy te pliki naprawdę pomagają? Możliwe. Wyciszony force model coś zapewne pomoże. Reszta? Nie sądzę - stwierdził to również sam hardlovely, który po wcześniejszym pobraniu z forum owych plików, dzięki equinoxowi, skomentował to wprost właśnie w taki sposób. No jeśli masz włączone pierdoły typu, dźwięki z czatu w grze, radio chat, a co gorsza muzykę to powodzenia. Jak już wcześniej wspomniałem, dla mnie to nie cheat. Od samego początku, ludzie chcieli ułatwić sobie rozgrywkę, nie mając na myśli oczywiście wh, czy af. Wszystko w granicach rozsądku. Tak samo przecież było kiedyś z enemymodel, ponoć uważane to było za hack - tak słyszałem. A teraz? Wszyscy na tym jadą, aż miło. I zobaczycie, że niedługo będzie można zmienić wszystko w grze i będzie to legalne, bo QL stawia w tym pierwsze kroki, wraz z każdym updatem Ja już wcześniej wspominałem, że połowa e+ ma dodatkowe pliki w swoich baseq3, ale nikt nie przywiązuje do tego wagi. Flagi, textury, bronie, modele.. To jest wszędzie i tego nie zmienicie. Nikogo nie okłamywałem. Myśleliście, że jesteście wybitnie mądrzy, taki terror fifa rafa, reszta developy, modersi, designery, mappery, ba huntersi, skullery a nie wiecie nic praktycznie I dlatego z was leję, nieustannie. Możecie również i ze mnie lać, bo mam BANa, ojeju. Nie rusza mnie to nic a nic, wraz z waszymi obelgami w moją stronę. Mam wyjebane na to i jestem wniebowzięty wręcz, bo oderwałem się od tego syfu. Cieszę się tylko z tego, że poznałem dzięki tej grze kilka, wręcz garstkę fajnych ludzi i tylko z tego się cieszę. Polecam niektórym również, macie swoje za uszami, ale unosicie się dumą i napierdalacie na innych - słabe. Blitz, Camel dzięki za tego BANa, choć dość absurdalnego, ale może kiedyś zrozumiecie to. Chyba tyle
Co do enemymodelu, przed e+ było pants i excessive na których nie działy kolory enemymodelu, z racji tego ze na osp i cpma były już używane, pozwolono graczom na używanie pliku zZzz_models.pk3, które dosłownie czynily z przeciwników świecące żarówki, tyle w tej kwesti. Względem reszty tez nie rozumiem dlaczego ludzie dalej męczą temat, zadaliśmy bana, jest ban, problem rozwiązany.
a co to kogos obchodzi,ze przychodza z innych modow czy jak to nazwales "scen" i sie smieja ? mnie to osobiscie kompletnie nie rusza,ten mod jest 4fun i tak ma zostac to nie jest gra o zlote majtki. Nazywasz inne osoby pizdeczkami i stwierdasz,ze lejesz na innych. W moim mniemaniu osoba ktora uzywa jakis nielegalnych udogodnien (chyba tylko dlatego zeby podbudowac swoje ego i zaistniec) jest pizda nr 1 Dlatego nie wypowiadaj sie o innych ktorzy nie sa ujebani w tym gownie tak jak ty,juz nawet nie jestes smieszny a zenujacy.
z zzz model można chyba używać as Na nabardziej jasny zielony. może dlatego enemymodel jest teraz ciemniejszy i ładniejszy. mnie lizales aż czuje że mokro jest do tej pory Na czitach się nie liczy. hard ewidentnie poświęcił temu zbyt mało czasu - a może też używa 20-80% volume mozna wsadzić między bajki. dzięki temu slyszysz 2x lepiej niż normalni gracze? czitujesz.
a co to kogos obchodzi,ze przychodza z innych modow czy jak to nazwales "scen" i sie smieja ? mnie to osobiscie kompletnie nie rusza,ten mod jest 4fun i tak ma zostac to nie jest gra o zlote majtki. Nazywasz inne osoby pizdeczkami i stwierdasz,ze lejesz na innych. W moim mniemaniu osoba ktora uzywa jakis nielegalnych udogodnien (chyba tylko dlatego zeby podbudowac swoje ego i zaistniec) jest pizda nr 1 Dlatego nie wypowiadaj sie o innych ktorzy nie sa ujebani w tym gownie tak jak ty,juz nawet nie jestes smieszny a zenujacy.
No właśnie, ten mod jest 4fun, więc po co się stresujecie? To nie jest gra o złote majtki, przecież. A potem mówisz, że jak ktoś używa "nielegalnych udogodnień" to jest pizda nr 1. Sam sobie zaprzeczasz chyba.
Jak ktoś ma w swoim baseq3 podmienionego machinegun na AK-47 to chyba też jest "nielegalne udogodnienie", samo dla siebie, kogoś to może rajcować, więc sobie ma to i gra. Cheat? No przecież to jest tj powiedziałeś "4fun"..
Ja nie musiałbym tworzyć tych plików, aby zaistnieć, czy budować swoje ego. Trzeba byłoby być kompletnym idiotą, żeby kierować się takimi wartościami zwłaszcza w takim miejscu. Nawet nie wiesz kto jest, a kto nie jest ujebany w tym gównie, więc żenująca jest twoja wypowiedź, bo ewidentnie nie jesteś w temacie a się udzielasz. Typowy epluser - ktoś ci coś podpowie, pokaże a ty w to uwierzysz, bo taka musi być kolej rzeczy i to musi być prawda.
dzięki temu slyszysz 2x lepiej niż normalni gracze? czitujesz.
Gdyby tak było, na każdym CW miałbym 2x więcej fragów, niż taki ASD, czy Loxo, którzy wyciskają max. Może nie umiem tego używać? Niecodzienna asocjacja.. Ponoć sam je zrobiłem, a nie potrafiłbym ich używać w pełni? Wh, af, rozumiem, ale pliki dźwiękowe? No przecież.
Ewidentnie jesteś tym poszkodowanym, pomogę napisać ci list do Brukseli, ochrona praw człowieka musi się za te całe e+ zabrać.