General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

zbiera ktos tu grzybki? Happy jak aktuyalny sezon w waszych rejonach? jak z grzybami halucynkami? Tongue

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Ja lubię chodzić na grzyby. Nie jestem jakimś wielkim znawcą. Zauważyłem za to, że na podlasiu dużo jest moich ulubionych opienków, a w chrzanowskim ich póki co nigdy nie trafiłem. W tym roku niestety nie było mi dane zaliczyć sezonu, ale dzięki znajomym mam troszkę na zimę. Skoro chojnie się dzielili, to pewnie było bogato. Co do haluconogenków, to dawno i nieprawda Tongue

PS. Quake'a ostatnio to widziałem tylko skrót na pulpicie... Sad

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

THC * SAKE
Sake's picture
XV!BENEDYKT wrote:

Na Facebooku dołączyłam do grupy ludzi, którzy
mają takie same imię i nazwisko co ja. Pewnego dnia umówiliśmy się w
jednym miejscu, ot tak, na piwo. Zebrało się nas dwanaście osób. Trochę
popiliśmy, zrobiło się zabawnie i głośno. Mina policjantów, którzy
przyjechali nas uciszyć i spisać - bezcenna. YAFUD.pl ;P

jak nie ściemniasz to śmiechowa historia Happy hehe

A teraz kochane dzieci pocalujcie misia w dupe Happy

DRINA wrote:

NOBODY can be blamed for leaving Darkshit and Blackshit, not even this twat trickz.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

@sake
copy paste z yafud.pl Tongue

ja kwejka nie pamietam kiedy wlaczalem Tongue
przydaloby sie zrobic jakis event 2v2 3v3 dla timow, moze zrodza sie jakies super przyjaznie i rozszczepia duze "klany" Tongue
Tongue
Tongue

jak ma sie sytuacja z serwerami? jest na czym grac cos czy juz ostaly sie tylko publiki?

ja nazbieralem troche grzybkow Tongue duzo maslakow - mam dobra miejscowe na dobrym polu z paroma choinkami Winking i duzo prawdziwkow/podgrzybkow/kozaczkow. opieniek tez tak ze dwa wiadra Winking jestem grzybiarzem D: yebac quake xd

echooo ^
echo's picture

dobra, nawinę swoja historyjkę z przed ładnych paru lat:
mszana dolna, ogólniak, okienko, 100 metrów za szkołą, a dokładniej za garażami. stoję z kumplem i koleżanką - aśka miała na imie.
aśka pali. w pewnym momencie normalnie jak z pod ziemi wyrasta nauczycielka od niemca. pech chciał, że aśka stała plecami i nie zauważyła zbliżającego się niebzpieczeństa i ciągnie faje dalej, a my nic, bo jak na patelni nas widzi. podchodzi 4 kroki do nas i aśke po ramieniu stuk stuk... joasia, nie odwaracając się, mówi: trzymaj szluga i spierdalaj. Big grin dobre to było jak sobie przypominam to beka. teraz się śmiejemy jak czasem wspominamy, ale wtedy gruba akcja była z rodzicami, zachowaniem, pogadanką itd.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
echooo ^ wrote:

dobra, nawinę swoja historyjkę z przed ładnych paru lat:
mszana dolna, ogólniak, okienko, 100 metrów za szkołą, a dokładniej za garażami. stoję z kumplem i koleżanką - aśka miała na imie.
aśka pali. w pewnym momencie normalnie jak z pod ziemi wyrasta nauczycielka od niemca. pech chciał, że aśka stała plecami i nie zauważyła zbliżającego się niebzpieczeństa i ciągnie faje dalej, a my nic, bo jak na patelni nas widzi. podchodzi 4 kroki do nas i aśke po ramieniu stuk stuk... joasia, nie odwaracając się, mówi: trzymaj szluga i spierdalaj. Big grin dobre to było jak sobie przypominam to beka. teraz się śmiejemy jak czasem wspominamy, ale wtedy gruba akcja była z rodzicami, zachowaniem, pogadanką itd.

Takich krotkich śmiesznych historyjek mam na pęczki. Fakt śmieszne, ale nic szczególnego.

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
echooo ^ wrote:

[..] stuk stuk... joasia, nie odwaracając się, mówi: trzymaj szluga i spierdalaj. Big grin

Buahaha chciałbym zobaczyć minę nauczycielki i potem Aśki rofl Tongue

BTW. Znowu rzucam fajki. Nie palę ponad miesiąc.

khaz'
Clan/TS Moderator

Kurwa, Lakersie. Tak się wciągnąłem w wowa przez ostatnie parę godzin, że aż zapomniałem zapalić, tylko z rana zapaliłem i po obiedzie. Idę teraz na fajka, dzięki Skarbie Kiss

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

LOL Nie ma za co Misiu Tongue Miłego pykania dymka Kiss

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture
Re: General POLSKI Topic