General POLSKI Topic
zbiera ktos tu grzybki? jak aktuyalny sezon w waszych rejonach? jak z grzybami halucynkami?
Ja lubię chodzić na grzyby. Nie jestem jakimś wielkim znawcą. Zauważyłem za to, że na podlasiu dużo jest moich ulubionych opienków, a w chrzanowskim ich póki co nigdy nie trafiłem. W tym roku niestety nie było mi dane zaliczyć sezonu, ale dzięki znajomym mam troszkę na zimę. Skoro chojnie się dzielili, to pewnie było bogato. Co do haluconogenków, to dawno i nieprawda
PS. Quake'a ostatnio to widziałem tylko skrót na pulpicie...
Na Facebooku dołączyłam do grupy ludzi, którzy
mają takie same imię i nazwisko co ja. Pewnego dnia umówiliśmy się w
jednym miejscu, ot tak, na piwo. Zebrało się nas dwanaście osób. Trochę
popiliśmy, zrobiło się zabawnie i głośno. Mina policjantów, którzy
przyjechali nas uciszyć i spisać - bezcenna. YAFUD.pl ;P
jak nie ściemniasz to śmiechowa historia hehe
@sake
copy paste z yafud.pl
ja kwejka nie pamietam kiedy wlaczalem
przydaloby sie zrobic jakis event 2v2 3v3 dla timow, moze zrodza sie jakies super przyjaznie i rozszczepia duze "klany"
jak ma sie sytuacja z serwerami? jest na czym grac cos czy juz ostaly sie tylko publiki?
ja nazbieralem troche grzybkow duzo maslakow - mam dobra miejscowe na dobrym polu z paroma choinkami i duzo prawdziwkow/podgrzybkow/kozaczkow. opieniek tez tak ze dwa wiadra jestem grzybiarzem D: yebac quake xd
dobra, nawinę swoja historyjkę z przed ładnych paru lat:
mszana dolna, ogólniak, okienko, 100 metrów za szkołą, a dokładniej za garażami. stoję z kumplem i koleżanką - aśka miała na imie.
aśka pali. w pewnym momencie normalnie jak z pod ziemi wyrasta nauczycielka od niemca. pech chciał, że aśka stała plecami i nie zauważyła zbliżającego się niebzpieczeństa i ciągnie faje dalej, a my nic, bo jak na patelni nas widzi. podchodzi 4 kroki do nas i aśke po ramieniu stuk stuk... joasia, nie odwaracając się, mówi: trzymaj szluga i spierdalaj. dobre to było jak sobie przypominam to beka. teraz się śmiejemy jak czasem wspominamy, ale wtedy gruba akcja była z rodzicami, zachowaniem, pogadanką itd.
[..] stuk stuk... joasia, nie odwaracając się, mówi: trzymaj szluga i spierdalaj.
Buahaha chciałbym zobaczyć minę nauczycielki i potem Aśki rofl
BTW. Znowu rzucam fajki. Nie palę ponad miesiąc.
Kurwa, Lakersie. Tak się wciągnąłem w wowa przez ostatnie parę godzin, że aż zapomniałem zapalić, tylko z rana zapaliłem i po obiedzie. Idę teraz na fajka, dzięki Skarbie
LOL Nie ma za co Misiu Miłego pykania dymka
co tam slychac misie kolorowe ?
Takich krotkich śmiesznych historyjek mam na pęczki. Fakt śmieszne, ale nic szczególnego.