General POLSKI Topic
wrote:niebawem nowy antyWH...co jest qrwa, brak zainteresowania, obojętność czy co
mam usunąć boba z naszego topiku czy zostawić
Co do Wh to fajnie jednak lepiej mieć to w tajemnicy zrobić update i ewentualnie kogoś złapać , a potem powiedzieć na czym zmiany polegały.Takie działanie może przynieść lepszy skutek.
----------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------Usunąc czy nie. To cham i prostak, Szuka problemu i chce zagotować wszystkich. Prywatnie wyjebane jajo w niego ,ale ban już dawno powinien być przyznany.-------------------
polish power D: zbanujcie wszystkich obcokrajowcow na dzien czy dwa, niech wiedza kto rzadzi e+
co do wh, jak reloaded ma to czemu e+ ma nie miec? do przewidzenia easy lub osoby kodujace zawsze spinaja dupe jak jest zagrozenie ze strony innego modu (eDOWN czy reloaded)
kurwa lecimy kurwa tu! pozdro600tvnarejonie
Hehe @Koszi
@CarMeL
Ad.1 No to AntyWH kiedy, gdzie i czemu tak drogo? czy coś zmieni w temacie ogólnych bajpasow itp. ostatnio sugerowanych cziterach?
Ad.2 Bob dla mnie może zostać, ale nie podobało mi się jak wlazł na Pączka . Jeśli chce Trollować to na poziomie...
Ad.2 Bob dla mnie może zostać, ale nie podobało mi się jak wlazł na Pączka . Jeśli chce Trollować to na poziomie...
Nie oczekuj od świni by zaczeła Latać
我可以用一个词来解释为什么波兰人民规则e+:失业
idź do ruskich kolego.
@Expedion Haha dobre, dobre XD
@Benek Niech zostanie i niech dalej nabija nam posty. Szybciej dogonimy Sąsiadów Jak przesadzi poprosimy camela o zaimplikowanie banana w jego rowek miłości
@Expedion Haha dobre, dobre XD
@Benek Niech zostanie i niech dalej nabija nam posty. Szybciej dogonimy Sąsiadów Jak przesadzi poprosimy camela o zaimplikowanie banana w jego rowek miłości
謝謝你,很高興看到有人欣賞的努力溝通靠機械裝置維持生命的人這樣一個奇怪的物種。
LoL Nie ma za co cyberALIENpunk
Wracając do Twojej wcześniejszej wypowiedzi, to w Hiszpanii jest chyba większe bezrobocie? Więc się pytam, skoro z powodu dużego bezrobocia rządzą tutaj Polacy, to gdzie tak samo jest z Hiszpanami??? I nie chodzi mi o piłkę nożną
A co was najbardziej denerwuje? xD