General POLSKI Topic
A co was najbardziej denerwuje? xD
Mnie też woda wkurwia. Nie podoba mi się.
Rozwiń skrót antyWH bo nie rozumiem
o to chodziło byście drążyli temat i odciągneli się od tego boba
co do wh, jak reloaded ma to czemu e+ ma nie miec? do
przewidzenia easy lub osoby kodujace zawsze spinaja dupe jak jest
zagrozenie ze strony innego modu (eDOWN czy reloaded)
akurat nie masz racji, prosty system anty wallhack wbudowany w binarke serwera, czyli custom ioquake3, nie w mod, ale to wersja beta, więc jest jeszcze wiele do poprawienia, ale pierwszy efekt widać na oko ;]
błąd dotyczy dżwięku przeciwnika, nie powinien się całkiem wyłączać jeśli na przykład przeciwnik zajdzie za mały filar, nie można go wtedy śledzić poprzez jego odgłosy.
To nic innego jak proste filtrowanie tego co gracz powinien widzieć w czasie rozgrywki, spektatorzy nie są filtrowani, widzą wszystko jak dawniej
Dla jasności, nie ja koduje to coś
LoL Nie ma za co cyberALIENpunk
Wracając do Twojej wcześniejszej wypowiedzi, to w Hiszpanii jest chyba większe bezrobocie? Więc się pytam, skoro z powodu dużego bezrobocia rządzą tutaj Polacy, to gdzie tak samo jest z Hiszpanami??? I nie chodzi mi o piłkę nożną
也許是的。西班牙也有法定最低年齡,性別,13歲。你可以問。Bax蛋白也被稱為里斯托也被稱為“在俱樂部,脂肪惱人的他媽的西班牙陰戶”。但是,你表現出的努力,我現在 - 人類與溝通 - 表明,還是有希望的
Litwo!我的祖国!你的健康。
你需要多少体会到,只有她自己知道
你失去了谁。今天,整个装饰你的美丽
我看到的描述,因为我很久以后你。Pan Tadeusz / ni
Litwo!我的祖国!你的健康。
你需要多少体会到,只有她自己知道
你失去了谁。今天,整个装饰你的美丽
我看到的描述,因为我很久以后你。Pan Tadeusz / ni
这是真正浪漫的你,我喜欢阅读。
Ale będzie to dostępne dla każdego z e+ czy tylko na waszych serwerach? Rozumiem, że eliminuje to możliwość używania \wallhack \wallhack2 - w sumie nie potrzebne jak nie da się używać WH. Ciekaw jestem działania w praktyce Na tę okazję zainstaluję Quake ponownie.
Tymczasem wracam do oglądania Rambo first blood 2
big bob musi wysylac tyle krzaczkow D: nie moze po polsku w polskim topicu? musimy ustalic wewnetrzne zasady
Ale będzie to dostępne dla każdego z e+ czy tylko na waszych serwerach? Rozumiem, że eliminuje to możliwość używania \wallhack \wallhack2 - w sumie nie potrzebne jak nie da się używać WH. Ciekaw jestem działania w praktyce Na tę okazję zainstaluję Quake ponownie.
Tymczasem wracam do oglądania Rambo first blood 2big bob musi wysylac tyle krzaczkow D: nie moze po polsku w polskim topicu? musimy ustalic wewnetrzne zasady
Pisalem juz, ze Jesli jestes w specu i nagrywasz kogos to mozesz pozniej uzyc komendy /wallhack zeby widziec przeciwnikow przez sciany, bo filtracja dziala tylko wtedy jesli grasz, to samo z nagrywaniem dema MVD, jesli naprawi problem z zanikajacym dzwiekiem postaci to mozna bedzie przetestowac ten system na publicznym serwerze, jesli nie zauwazyliscie juz to rus rail serwery chodzą na tej wersji, ale starszej, a sam autor napewno da link w koncu do publicznej wersji jesli wszystko ukonczy.
Mam takie wrazenie (jesli to bedzie dzialac poprawnie), ze pewno grono graczy (cziterow) zacznie omijac serwery na ktorych bedzie wlaczona ów opcja
Juz nikt nie bedzie mogl zwyzywac cie od cziterow ze masz wh, bo nie bedzie wstanie go uzywac, oczywiscie to tez musi byc przetestowane, ktos z prawdziwym czitem muisialby sprawdzic
Hemoglobina mnie wkurwiala na bioli. Teraz juz ewentualnie woda. Kurde, musze pic 2 L dziennie i to mnie wkurwia tak jakby.