General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
khaz'
Clan/TS Moderator
-C4-KOSZMIT wrote:

A co was najbardziej denerwuje? xD

Mnie też woda wkurwia. Nie podoba mi się.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture
-C4-KOSZMIT wrote:

Rozwiń skrót antyWH bo nie rozumiem Tongue

o to chodziło byście drążyli temat i odciągneli się od tego boba Happy

XV!BENEDYKT wrote:

co do wh, jak reloaded ma to czemu e+ ma nie miec? do
przewidzenia Tongue easy lub osoby kodujace zawsze spinaja dupe jak jest
zagrozenie ze strony innego modu (eDOWN czy reloaded)

akurat nie masz racji, prosty system anty wallhack wbudowany w binarke serwera, czyli custom ioquake3, nie w mod, ale to wersja beta, więc jest jeszcze wiele do poprawienia, ale pierwszy efekt widać na oko ;]

błąd dotyczy dżwięku przeciwnika, nie powinien się całkiem wyłączać jeśli na przykład przeciwnik zajdzie za mały filar, nie można go wtedy śledzić poprzez jego odgłosy.
To nic innego jak proste filtrowanie tego co gracz powinien widzieć w czasie rozgrywki, spektatorzy nie są filtrowani, widzą wszystko jak dawniej Winking

Dla jasności, nie ja koduje to coś Happy

◀█ BIG BOB
expedion's picture
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

LoL Nie ma za co cyberALIENpunk Happy

Wracając do Twojej wcześniejszej wypowiedzi, to w Hiszpanii jest chyba większe bezrobocie? Więc się pytam, skoro z powodu dużego bezrobocia rządzą tutaj Polacy, to gdzie tak samo jest z Hiszpanami??? Tongue I nie chodzi mi o piłkę nożną Big grin

也許是的。西班牙也有法定最低年齡,性別,13歲。你可以問。Bax蛋白也被稱為里斯托也被稱為“在俱樂部,脂肪惱人的他媽的西班牙陰戶”。但是,你表現出的努力,我現在 - 人類與溝通 - 表明,還是有希望的

zarzyn
zarzyn's picture

Litwo!我的祖国!你的健康。
你需要多少体会到,只有她自己知道
你失去了谁。今天,整个装饰你的美丽
我看到的描述,因为我很久以后你。Pan Tadeusz / ni

Happy

cml
camel-xp's picture

zarzyn
zarzyn's picture

Happy

◀█ BIG BOB
expedion's picture
zarzyn wrote:

Litwo!我的祖国!你的健康。
你需要多少体会到,只有她自己知道
你失去了谁。今天,整个装饰你的美丽
我看到的描述,因为我很久以后你。Pan Tadeusz / ni

这是真正浪漫的你,我喜欢阅读。

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Ale będzie to dostępne dla każdego z e+ czy tylko na waszych serwerach? Rozumiem, że eliminuje to możliwość używania \wallhack \wallhack2 - w sumie nie potrzebne jak nie da się używać WH. Ciekaw jestem działania w praktyce Winking Na tę okazję zainstaluję Quake ponownie.
Tymczasem wracam do oglądania Rambo first blood 2 Tongue

big bob musi wysylac tyle krzaczkow D: nie moze po polsku w polskim topicu? musimy ustalic wewnetrzne zasady Big grin

cml
camel-xp's picture
XV!BENEDYKT wrote:

Ale będzie to dostępne dla każdego z e+ czy tylko na waszych serwerach? Rozumiem, że eliminuje to możliwość używania \wallhack \wallhack2 - w sumie nie potrzebne jak nie da się używać WH. Ciekaw jestem działania w praktyce Winking Na tę okazję zainstaluję Quake ponownie.
Tymczasem wracam do oglądania Rambo first blood 2 Tongue

big bob musi wysylac tyle krzaczkow D: nie moze po polsku w polskim topicu? musimy ustalic wewnetrzne zasady Big grin

Pisalem juz, ze Jesli jestes w specu i nagrywasz kogos to mozesz pozniej uzyc komendy /wallhack zeby widziec przeciwnikow przez sciany, bo filtracja dziala tylko wtedy jesli grasz, to samo z nagrywaniem dema MVD, jesli naprawi problem z zanikajacym dzwiekiem postaci to mozna bedzie przetestowac ten system na publicznym serwerze, jesli nie zauwazyliscie juz to rus rail serwery chodzą na tej wersji, ale starszej, a sam autor napewno da link w koncu do publicznej wersji jesli wszystko ukonczy.

Mam takie wrazenie (jesli to bedzie dzialac poprawnie), ze pewno grono graczy (cziterow) zacznie omijac serwery na ktorych bedzie wlaczona ów opcja Tongue

Juz nikt nie bedzie mogl zwyzywac cie od cziterow ze masz wh, bo nie bedzie wstanie go uzywac, oczywiscie to tez musi byc przetestowane, ktos z prawdziwym czitem muisialby sprawdzic Smug

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
-C4-KOSZMIT wrote:

A co was najbardziej denerwuje? xD

Hemoglobina mnie wkurwiala na bioli. Teraz juz ewentualnie woda. Kurde, musze pic 2 L dziennie i to mnie wkurwia tak jakby.