General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Piłka nożna, poza rozgrzewka - bieganie dookoła sali gimnastycznej - to chyba najprostszy sport dla debili. Na W-Fie każda łamaga mogła znaleźć swoje miejsce na boisku i zagrać swój 1 dobry mecz z klasą 4e. Gimbaza, licbaza, zadbaza czy uj wie jaka prywbaza... Wychowanych większość specjalistów od piłki nożnej jak murniono czy uj wie jaki trener. A pewnie tylko 5 na 100 grało w piłkę częściej niż na W-Fie. Z czasem odeszło w niepamięć to, że taki złamas na W-Fie był potrzebny tylko żeby zapełnić boisko... A myśli skubany, że solidaryzował się z całą resztą 20 osób w klasie w tym 5 samcom alfa dobrym ze wszystkiego. Po latach piłka nożna, jako sport do którego miał dostęp każdy kto mógł postawić dwa kamienie na polu jako bramkę... Czuje się akceptowany jak trybik wielkiej machiny. Miliony osób - kibice?) - oglądają to i zapominają o prawdziwych problemach. Piłka nożna to narzędzie manipulacji - inaczej nie byłaby tak rozpowszechniona jako sport dla byle plebsu - łagodzące stosunki. Niech jeszcze jakiś polityk stanie za czyjąś ulubioną drużyną, a zostaną mu zapomniane wszystkie grzechy i będzie opcją na liście Happy 90 minut biegania spoconych 22 chłopów za 1 piłką na wielkim boisku D+ Jak można grać prawie całe życie i nie trafić do bramki z karnego?! Staży ludzie jak chcą i ćwiczą to trafią z "osobistych" kilkadziesiąt razy z rzędu w baskecie... Ludzie będą trafiać w poprzeczki czy słupki niemal za każdym razem kiedy będą chcieli, a nam pokazują debili zarabiających miliony - na nas zarabiając pewnie miliardy. Słuchając o piłce nożnej mam ból dupy D+ jak można się jarać tym zakłamanym sportem dzięki któremu manipulują (w pewnym sensie) społeczeństwem. Kurwa lać na toto i pogonić hołotę.

madbringer
Madbringer's picture
XV!BENEDYKT wrote:

Piłka nożna to narzędzie manipulacji - inaczej nie byłaby tak rozpowszechniona jako sport dla byle plebsu - łagodzące stosunki.

Co jak co, ale polak zapodający taką złotą myśl w temacie piłki nożnej to spore dziwo. Jakoś nie myślę, że piłka szczególnie łagodzi stosunki kibiców ŁKS - Widzewa, Cracovii - Wisły czy Legii i Polonii. Co zresztą wiem z doświadczenia, chociaż może powinienem mówić w spinkowych sytuacjach, że przecież gała łagodzi stosunki. Big grin

laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

Grrrr nosz chyba z czwarty raz próbowałem napisać
posta i wszytsko "wywalało"... Już mi się nie chce jeszcze raz to samo
klepać. Poddaję się... Davie

Jednym zdaniem: funfel/kolega mojego brata postawił na wygraną Polski z Czarnogórą 1.000,- PLN (słownie złotych: jeden tysiąc 00/100)... Big grin

I tyle w temacie.

Czytałem gdzieś, że jakiś gostek postawił 2 zeta na kilka spotkań, i jedyne które mu nie weszło to właśnie Polska - Czarnogóra. Jakbyśmy wygrali to by zgarnął 5 tysi. Uff. Właśnie przez takie historie nie gram u buka. Tongue

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

W złą stronę patrzysz Tongue Masy się denerwują na siebie zamiast na poważniejsze problemy. Po meczu "chuj", nie ważne co było. Działa to jak reset D+

Od wczorajszego południa ciągle pada. Kleiłem styropian pod balkonem, pewnie cała robota w pizdu spadła jak zaciekło pod niego ;(

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
madbringer wrote:

[..]Czytałem gdzieś, że jakiś gostek postawił 2 zeta na kilka spotkań, i jedyne które mu nie weszło to właśnie Polska - Czarnogóra. Jakbyśmy wygrali to by zgarnął 5 tysi. Uff. Właśnie przez takie historie nie gram u buka. Tongue

Chyba w III czy IV klasie liceum, rzut beretem od naszej szkoły, otwato buka. Na każdej długiej przerwie chłopaki z mojej klasy obstawiali zakłady/marzenia. Mi również się zdarzało zagrać Happy . Wówczas nie wiedzieliśmy, że "izi manej", to nie dla nas, tylko dla właściciekla salonu - na każdą wygraną przeze mnie złotówkę byłem w sumie trzy może cztery w plecy Happy . Niektórzy koledzy mieli wiecęj "szczęścia" i wyszli na zero. Nie zapomnę jak kiedyś, za CAŁĄ kasę przeznaczoną na studniówkę, obstawili jakieś pewniaki. Nie byli zbyt pazerni. Wybrali kilkanaście typów o kursie nie większym niż 1.2 tak by tylko podwoić czy potroić włożone pieniądze. Jak pewnie się domyślacie wszyscy jak jeden mąż udup..i. Nie wszedł im JEDEN zakład - mecz hokaja w lidze rosyjskiej, lider przegrał z outsider'em olololo Happy . Miałem z nich niezłą bekę hehe. Suma sumarum poratowałem ich kasą i poszli na bal a pieniądze oddawali mi w ratach jeszcze przez kilka miesięcy Big grin .

A propos stawiania na naszą reprezentację. Trafiłem kiedyś dokładny wynik meczu Polska 3-1 Ukraina (czysty fuks, niż moje przeczucie). Co lepsze inne zakłady na kuponie też mi weszły. No, oprócz jednego. Kwaśniewski miał nie wygrać w pierwszej turze w wyborach prezydenckich... Tongue

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

http://antyweb.pl/krol-jest-nagi-nowe-fakty-zwiazane-z-inwigilacja-w-sieci/
A wszystko w imię wolności Tongue
Wczoraj oglądałem dokument na TVP o WTC z polakami, żalili się jak to ich wykorzystano przy gruzach wtc związane z azbestem, bo nikt tego nie chciał robić, 80% to byli polacy tzw eksperci w tej dziedzinie, później mówili że nikt im nie powiedział jakie szkodliwe substancję wydobywały się z pod gruzowisk, wielu zmarło potem w szpitalach, padło jeszcze np takie śmieszne zdanie, że po atakach zdwojono liczbę policjantów na ulicach, zwiększono liczbę monitoringu/kamer i wykrywaczy ruchu w samym tylko Nowym Jorku, ot oto nowa wolność nowojorczyków, podglądani i śledzeni na każdym kroku na własne przyzwolenie tego wszystkiego, a wszystko to ze strachu przed niewidzialnym wrogiem zwanym terrorystami Happy

Oglądał ktoś filmy na Youtubie z Syrii?
Ci pseudo bojownicy o wolność to nic innego jak ta cała Al-Kaida, można m.in oglądnąć jak mordują niewinnych ludzi, nawet jest cała masa kompilacji z egzekucji syryjskich żołnierzy i cywilów, mordują masowo, killstreak'i lecą po 10 na każdym z ujęć, czego to dziś nie można oglądnąć na YT, jeszcze kilka lat temu żeby coś takiego zobaczyć trzeba było szukać na jakiś ukrytych stronach, a teraz wszystko bez cenzury dla każdego kto się odważy zerknąć, ale cenzura na komercyjne muzyki obowiązuje Smug

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Interesować się tematem i nie wiedzieć, że rebelianci to tak w istocie terroryści z prawdziwego zdarzenia to niezła żena Tongue Tutaj pewnie każdy to wiedział - zostaliśmy już tylko my, podejrzliwi spiskowcy maniacy drugiego czy trzeciego dna D+

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14589895,Washington_Post___CIA_dostarcza_juz_bron_syryjskim.html?lokale=krakow#BoxWiadTxt

a usa dalej wspiera terrorystow ktorych sie tak niby obawia. 5!

echooo ^
echo's picture

to co sie w syrii dzieje to sie w głowie nie mieści. polityka i banki to największe skurwysyństwo świata. cierpia najmniejsi i najsłabsi, a te szmaty jebane, które odpowiadają za to wszystko siedzą wiele kilometrów dalej i dupe grzeją do słońca. tfu, tfu.

odnosnie naszego podwórka - nie jest lepiej - ale nie mniej jednak, żeby nie zwariować, wrzucam sobie od czasu do czasu np. naszych kopaczy narodowych, otwieram browarka i mam 93 minuty ubawu po pachy.

czasem taki reset jest potrzebny inaczej od natłoku "pozytywnych" wiadomości i nadmiaru życia mozna zwariować.

a i nie oglądam tv... Thumbs up

taka sytuacja. Tongue

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

yes, I know Happy

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

Dupa dupa dupa