General POLSKI Topic
wrote:Łukasz, po prostu go ignoruj. Kiedy zaczniesz odpisywać do niego to on wygrywa. On sam wie, że pierdoli głupoty ale większą przyjemność sprawia mu fakt, że ludzie się wkurwiają i próbują się wytłumaczyć, czy też od razu cisną po nim myśląc, że mogą wygrać tą walkę a tu chuj, okazuje się, że on od samego początku jest na górze i się śmieje z wszystkich, co mu odpisują. Nie wiem, znam gościa już jakiś szmat czasu i tak naprawdę to zajebisty gość jak się z nim gada na TS, nie wiem czemu to wszystko pisze.gosc wydaje dziwne dzwieki na ts, puszcza przez caly dzien muze (mimo ze jest tam sam), a kazda konwersacja zaczyna sie od prowokacji przeplatanej ze slowami "penis", "cipa" itd. aha i jeszcze przechwalki jaki to on nie jest pro xd a w dupe dostaje od byle leszczy. Smiac mi sie chcialo jak byl turniej 1v1 i prosil mnie zebym pocwiczyl z nim, bo ma zamiar wjebac ultimie xddd zarzekal sie go zniszczy xdddd no nic ale przeciez ty khaz lubisz pojebow i bajkopisarzy (mzi, alienm)
Muszę przyznać, tłumacząc teksty Ciebie i Khaz na język angielski wydaje się iść całkiem dobrze w porównaniu do Luke'a (GrannyLova). Myślę, że mam wrażenie, że Luke cierpi z wadą wymowy.
Niezłe jaja... olololo -:)
lecimy w chuj! bonus bgc poznan rozwali big boba na pierwszym 1v1 w quaka bo jest zawodowcem! pozdro 600 bonus bgc 600v lecimy tu pozdro!
Benek, a po polsku da radę?
niebawem nowy antyWH...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_b08-U-dVZg#t=207
bardziej kurwa po kurwa polsku kurwa sie kurwa juz kurwa nie da kurwa khaz D+
Zminusowałem i wyłączyłem już w 0:05
niebawem nowy antyWH...
co jest qrwa, brak zainteresowania, obojętność czy co
mam usunąć boba z naszego topiku czy zostawić
Rozwiń skrót antyWH bo nie rozumiem
gosc wydaje dziwne dzwieki na ts, puszcza przez caly dzien muze (mimo ze jest tam sam), a kazda konwersacja zaczyna sie od prowokacji przeplatanej ze slowami "penis", "cipa" itd. aha i jeszcze przechwalki jaki to on nie jest pro xd a w dupe dostaje od byle leszczy. Smiac mi sie chcialo jak byl turniej 1v1 i prosil mnie zebym pocwiczyl z nim, bo ma zamiar wjebac ultimie xddd zarzekal sie go zniszczy xdddd no nic ale przeciez ty khaz lubisz pojebow i bajkopisarzy (mzi, alienm)