General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Dobre, z takim przemowieniem idz na prezydenta. Wrzuce na fejsa

LoL no takich ambicji, to ja nie mam Happy Skromnie póki co, to planuję zostać Burmistrzem Chrzanowa, następnie wojewodą małopolski, by na końcu anektować te barbarzyńskie tereny do Księstwa Suwalskiego... Tongue A ten tekst znalazlem w gąszczu komentarzy pod artykułem w jednym z popularnych portali Happy

THC * SAKE wrote:
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

A jak nie wkleisz to spotka cię 10 lat nieszczęścia Big grin

Hehe... Można by powiedzieć, że taki łańcuszek szczęścia Big grin Za pierwszym razem nie zauważyłem tej prośby o skopiowanie i wklejanie dalej lol

XV!BENEDYKT wrote:
Sieeeeemaaaaano!
Wczoraj wracajac z pracy zgarnalem pierwszego w zyciu autostopowicza. Cala droge z nim zerkalem w lusterko czy nie ma przypadkiem linki od hamulca zeby mnie udusic lub kosy. [..]

Jak sie Harcyrzyło, to kiedyś na obozowisku wymyśliłem sobie, że ja (miałem wówczas ledwo skończone 14 lat) i dwóch 11-latków wybierzemy się na stopa do Władysławowa - spod Suwałk jakieś grubo ponad 400 kilometrów. Trzeciego dnia byliśmy już na miejscu i od razu sru do morza. A dwie godziny poźniej już byliśmy po spotkaniu z grupką dresiarzy, którzy na nas napadali. Chyba ze względu na tych dwóch młodych nie spóścili nam jeszcze manta... Wogle jak sama droga, tak powrót do Suwałk, to była niezła przygoda dla takiego gówniarza. Ale to już historia na inną okazję Happy

echooo ^ wrote:
kupa kasy Worried chciałoby się coś dobrego wyjąć. będę sie rozglądać. dzięki za uwagi. [..]

Bierz który się Tobie podoba, bo potem będziesz żałował, że co innego wibruje w Twoich spodniach Tongue Dla mnie przy wyborze, ważny też jest czas pracy baterii/jej wydajność - choć zdaję sobie sprawę, że jeśli chodzi o te urządzenia, to nigdy nie było żadnej rewely....

zarzyn wrote:
[..] a że mieszkam w Toruniu [..]

A ja nawet nie wiem czemu, myślałem, że jesteś z Kraka? LoL nieważne hehe Tongue

XV!BENEDYKT wrote:
dziś pierwszy raz od dawna byłem na rowerze. całkiem spoko polecam.[..]

pięknie rozpocząłeś przedłużoną niespodzianie końcówkę rowerowego sezonu Big grin

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

@Echoo, mam znajomego z Nexusem, jest mega zadowolony, poleciłbym też sgs3 i 4, htc one, nie pamietam numeru tej noki ale mam na myśli lumię z 41mpix pure view no i oczywiście iPhone (sam posiadam numer 5 i nie narzekam), zapomniałbym o xperii, generalnie ludzie nie narzekają@Fala musisz zdecydować czy to iPhone 3GS czy 4S, bo o 4GS jeszcze nie słyszałem ale mogłem coś pominąć;]

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

zarzyn
zarzyn's picture

Oczywiście że dobre telefony tylko że dwa z nich mieszczą się w cenie. nexus 4 i sgs3 . htc one, sgs4 czy xperia z , . Cena bliżej takiego przedziału. 1500-2000
a 4gs to skrót handlowy dla iphone 4s .

Happy

kszksz
japierdole's picture

Chyba myślowy i to żaden skrót skoro jest dłuższy, jedyne co znalazłem na temat 4gs to koncepty w google images

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

zarzyn
zarzyn's picture
kszksz wrote:

mogłem coś pominąć;]

najczęściej same części opisuje się tym skrótem. Apple opisuje swoje produkty w ten sposób .Ty masz iphone 5g. Teraz wyszły 5c i 5gs . http://allegro.pl/apple-iphone-4gs-4s-lcd-ekran-dotykowy-digitizer-i3628549994.html
Tu żyjesz w uk to ma .http://www.ebay.co.uk/itm/iPhone-4S-4GS-Replacement-Retina-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-oem-/350745083666?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item51aa093f12

Happy

animalchik
fala.q3's picture

To co ktos tam wspominal, note ma duza baterie Winking na sgs2 z cm telefon wytrzymuje ponad tydzien, ale jak sie kozysta z internetu i ekran caly czas swieci to pojemnosc bateri juz sporo zmienia.

Nie mam bladego pojecia czy to 4g czy 4gs, pamietam tylko ze bralem dla matki najnowszego ajphona zeby mogla szpanowac i to byla zamiana 4g na 4gs jesli dobrze pamietam, chociaz telefony praktycznie niczym sie nie roznia o0, dla mnie iphone ma za maly wyswietlacz i baterie jesli chodzi o telefon do netu..

Do jakiej kwoty to ma byc? Note 2 widzialem za 1200, wiecie mnie wystarcza sgs2..., nie gram w nic na telefonie nie potrzebuje 4 rdzeniowego procesora.

Btw. Karte sim jak najbardziej wkladasz w tablet bo potrzebujesz chociazby do netu, problem polega na tym ze tablet jest sporych rozmiarow i potrzebujesz na ogol roma z dblokowana funkcja dzwonienia

Patrzylem na tego nexusa 7 i do 1k to ciezko go bedzie przebic, pytanie tylko czy da sie z tego dzwonic i czy lubisz chodzic z plecakiem Winking

O jakosci zdjec/filmow/dzwieku nie rozmawiamy? Lumia 1020 droga i ma gorsze zdjecia jak 808 chociaz ma niby ta stabilizacje Winking

I am addicted to life.

echooo ^
echo's picture

mój fonik wave 723 - cudownie ożył! przez 2 dni ekran nie reagował na dotyk myślałem, że na złom, a tu dzisiaj rano wyciągam go bez nadziei z szafki smyram po ekraniku i tadam! działa franca!
ale sprawa nadal aktualna.
dzisiaj byłem a oszołomie i pomacałem sobie chyba z 20 telefonów. te do 700 złotych robią na mnie takie samo wrażenie pozytywne wrażenie jak te kosztujące ponad tysiąc. mi akurat jakos strasznie nie zależy na aparacie full hd, owszem dobrze gdyby był, ale nie chciałbym specjalnie dopłacać 2-3 stówy różnicy tylko ze względu na aparat.
ja potrzebuje telefonu do dzwonienia, mailowania, przeglądania netu.
nawigację mam, aparat mam - więc to akurat traktuje drugorzędnie. również uważam, że jakiś mega 2-4 rdzeniowy procesor w telefonie to chyba przesada. cos prostego, solidnego, co będzie działać i spełniac wymagania bym chciał sobie kupić.

kszksz
japierdole's picture

Tak w ogóle to proponuję Ci wziąć jakiś abonament jeśli jeszcze nie masz, doładowywujesz tak czy siak, dostaniesz minuty internet i sms, weź najlepszy telefon na jaki Cię stać i masz problem na 2 lata z głowy.
http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/smartfony-polecane.html

echooo ^
echo's picture

oglądnijcie sobie filmik o kosmitach, oni istnieją!
/watch?v=KCXPRh7ifec

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture
echooo ^ wrote:

oglądnijcie sobie filmik o kosmitach, oni istnieją!
/watch?v=KCXPRh7ifec

moje lewe ucho poczuło się samotne Sad
ale na końcu ulżyło mu Tongue

btw, lol że też ludzie bardziej wierzą w UFO niż coś bardziej oczywistego jak Chemtrails
prędzej zobaczysz takie coś niż jakieś ufo Tongue
http://www.youtube.com/watch?v=RNVwkY-7sto
http://www.youtube.com/watch?v=Z_FAFqyMWEM
a tu moje własne foty tego otoż efektu ^^

to pierwsze to nie słońce, śłoneczko dopiero wstawało było trochę ponad horyzont ^^
i niech mi ktoś powie że to cząsteczki lodu... Big grin