General POLSKI Topic
cały film:
http://www.youtube.com/watch?v=EL0yPJKmlUc
film klasyk,zajebista byla pierwsza czesc clerks
Oglądał ktoś dzisiaj European Poker Tour jak Polak Dominik Pańka rozjebał system na sam koniec? Myślałem, że się zesram
jebac smoluchow!!!
Dominik Pańka wygrał EPT [European Poker Tour] i zgarnał 272k euro W poprzednim turnieju wygrał prawie ćwierć miliona dolarów Mam nadzieję, że nadchodzą nowe czasy i może zalegalizują hazard typu Poker w polsce!
Dominik Pańka wygrał EPT [European Poker Tour] i zgarnał 272k euro W poprzednim turnieju wygrał prawie ćwierć miliona dolarów Mam nadzieję, że nadchodzą nowe czasy i może zalegalizują hazard typu Poker w polsce!
poker online to twoje rozwiązanie. JEdnak nie jestem pewien Jeżeli grasz w gry w polsce uważane za HAZARD to przy wpływie na konto Polski nie odciągają Tobie od razu myta ? ?
wrote:Dominik Pańka wygrał EPT [European Poker Tour] i zgarnał 272k euro W poprzednim turnieju wygrał prawie ćwierć miliona dolarów Mam nadzieję, że nadchodzą nowe czasy i może zalegalizują hazard typu Poker w polsce!poker online to twoje rozwiązanie. JEdnak nie jestem pewien Jeżeli grasz w gry w polsce uważane za HAZARD to przy wpływie na konto Polski nie odciągają Tobie od razu myta ? ?
Od razu, to nie... Urząd Skarbowy, co z tego co mi wiadomo na ten przykład powiedziawszy (hehe), po anonimie od życzliwego albo po ogólnopolskiej informacji o wygranej z nielegalnego źródła otrzymanego na własne konto w Poland Paradise , too faktycznie big problemagos, bo jesteś jak na talerzu... chyba że kasę zamienisz na miejscu na np. wycofywanego powoli paybacka albo lepiej na bitcoin'a póki jest jeszcze coś wart...
PS. Gratki dla Doninika... I skoro mamy takie prawo, przepisy, kraj itp itd to lepiej niech zostanie "abroad" na jaś czas...
PS.2 Papież łer ar ja mejt - hez de łinter kiks jor as? end pliz, eksplejn chu iz 'smoluch' end łaj łi szud 'jebać' chim bikoz ajm tu drank tu figur ałt... lol
Czirs ol
pijany bylem i oglądałem romper stomper z funflami D+ udzieliło mi się white power na chwile. Swoją drogą smoluchem nazywano kiedyś diabły i czornych
Nie kumam jak można zabrać uczciwie zarobione pieniądze w innym kraju.
Hazard jest zakazany, ok. Narkotyki są zakazane, ok. Dilerom chyba nie zabierają podatku od dochodu z narkotyków przed zamknięciem? To i to jest tak samo nielegalne w tym kraju. To samo tycz się kościołów czy prostytucji. Babcia chce mi rzucić 10k to ja muszę z tego płacić daninę państwu Babcia rzuca to na tacę i ksiądz nic. Dziadek daje dziwce i nic. Dziecko daje dilerowi i nic. Człowiek uczciwie wygrywa w obcym kraju i u nas musi już rzygać hajsem. Trochę to straszne, ale taka to cena za Peerelee. Była i nadal jest totalna kontrola.
http://www.youtube.com/watch?v=f1xJ6jIwFbc&list=PLNxNILe0uf3j4K2jRUzDWzYRvzdHJr6rC&shuffle=483
Obczajcie stronę Gazety Wyborczej Miesięcznie można przeczytać do 10 artykułów za friko a reszta płatna, 1zł za miesiąc ;D Mało się nie zesrałem pod siebie jak to powiadomienie mi wyskoczyło, nie dość, że największe gówno w Polsce to jeszcze płatne
Ooo O_O Ale mam refleks szachisty - gratki i powodzenia @Khaz'ik jako "Clans/TS Modertor" ...I dziękówa @Terror za Twój wkład dla e+ Aaaa co tam "na odchodne" napisałeś???
Jest popyt - jest podaż.