General POLSKI Topic
Nie podawaj sie, pollock, jestem bestia to właściwie dobry braggowy numer, napewno większa z niego bestia niz monster z popka, on jedynie z wyglądu i głupoty nawiązuje raczej do monstrualnych rozmiarów idiotyzmu
A to ja się może przywitam. Cześć wszystkim : )
Cześć :] Przynajmniej już wiemy kto jest odpowiedzialny za sygnaturę Huberta
Klan Hubertów, wciągasz dziewczynę w hobby? Człowiek to Twój ostatni bastion, azyl, miejsce odpoczynku, w łóżku przypuszczam, że już go nie masz;] Ok, wiec siema, życzę powodzenia
SIema Jakleci?
3m sie
A kto tu mówił, że to moja dziewczyna?
Dzielą nas setki kilometrów, kto to wie czy się chociaż kiedykolwiek zobaczymy w realnym świecie? Jesteśmy bardziej "grającą parą" niż prawdziwą parą, niestety. Świetnie nam się gra razem, świetnie nam się rozmawia, świetnie spędzamy razem czas. Traktujemy to jako zabawę, a przynajmniej jesteśmy zmuszeni to tak traktować.
Koniec tematu, sio! Paszli! Zająć się swoimi sprawami a nie khazikiem i Ravenną interesować się będą!
_= edit:
Fuck me, it's Zoomer! Hey dude! Hope you're doing just okay buddy
No niestety, rozrzuciło nas po Polsce. Jest dokładnie tak jak Khaz pisze, cieszę się, że wróciłam do gry po latach i odzyskaliśmy kontakt ze sobą, bo dalej jest takim świetnym facetem, jakim go poznałam :3
No ale jestem jego panią, więc łapki precz od niego
Ja... Uwielbiam ją... <3
Ona tu jest... i zbiera fragi dla mnie <3
Btw. jak ktoś chce ze mną pograć czasem, to zapraszam na Wyczerpy : )
Spam-komentarz nr. 3000!
Wygrywam coś?