General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
BASTEK
Bastek's picture
khaz' wrote:

BASTEK wrote:
Khaz nie pierdol tylko dawaj kanał BNG na ts hujku <3 Kiss

POPROŚ CHAMIE I PROSTAKU

Jak cham i prostak nie potrafi prosić Tongue

- Rail Squad Team
- BNG Team
- Referee Team

eu.jeff wrote:
OR I HIGHER LAYWJER SHADY CHARAKT0R TO DO DEEP ANAL SEARCH INTO LIGHTDEVEL UND TRIVSTaR !!!

eu.jeff
jeffrey's picture

Hey peter,

giento
mentos's picture

Jak nie lubie zbytnio gitar (może przez to że moj brat napieprza.) to , to jest GENIALNE http://www.youtube.com/watch?v=XbEz1mvQyvY

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Sam Skarżyski rap
Przekrój przez osoby mające pojęcie o tym i mogące się spodobać przez elo jp ulice po #bekazrapsów Winking 23 osoby na jednym kawałku - załóżenie? zebrać szystkich których można (nie ważne co i jak). Zapraszam do ocenienie i skomentowania.

3:50-4:20 najlepsze co moze byc dla mnie...

khaz'
Clan/TS Moderator

Beniu, znowu się schlałeś Tongue

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture
khaz' wrote:

Beniu, znowu się schlałeś Tongue

no fakt D:

kszksz wrote:
http://youtu.be/vvPj6UZf7UI masz Benek

Żaden fenomen jak na posiadany warsztat i możliwości.

kszksz
japierdole's picture

Zgadzam sie, że white house miało większe możliwości zrobienia czegoś we Wrocławiu, zwłaszcza, że wzięli w tym przedsięwzięciu również ludzie z 3W, NDK, Kościey, Mistik, mimo wszystko jest tam jeszcze conajmniej setka raperów, którzy mogliby rozjebać ten track, nie chcę nic odbierać Skarżysku, jednak następnym razem kiedy będą myśleć o czymś takim, to niech zastanowią się nad selekcją ludzi, niektóre chłopaki są tak białe jak ich rymy... Kawkin mnie zjadł "jestem na takim poziomie, że nie spadnę w dół" -mistrz selfpunchy, pozatym jak dla mnie to banda amatorów, ulicznych Popków, ciepłych Mieszków, wypchanych rymami typu "budzik-trudzik", dla mnie nie ma czym sie jarac, jesli lubisz taki rap to spoko, kwestia gustu, to tylko moja opinia, ale jak mam zapłacić za płytę to wolę kogoś innego, nie wątpię, że może któryś z nich się wyrobi, ale większość na wyrabianie się jest już za stara, śmieszne jest to, że panna i gówniarz zjedli na bicie połowę wykonawców... Marność nad marnościami i wszystko marność, 5!Edit: pewnie znasz ale lepiej inwestować w płyty Bisza bo on chociaż nie zawodzi;]

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Hehe... nie mam i nigdy nie miałem ulubinej muzyki - albo mi coś podoba albo nie Happy też nie oceniam ludzi pod wzlędem preferowanej muzy Happy a jak jesteśmy przy rapie to moje szniciory hehe Happy

...oraz fence emce wktórej rYm mam ręce Tongue

@Benio mam nadzieję, że po bożemu zalałeś walentynki haha Big grin

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

Crysis

Witam, kiedyś widziałem na jakimś serwerze, że jeśli sfraguje się kogoś przy respawnie to sam giniesz, wie może ktoś jak to ustawić na serwerze? Sprawdzałem w DOCUMENTATION, ale nic nie znalazłem, przynajmniej ja nie widzę, bo nawet nie wiem jaka to komenda. Jedynie widziałem tylko czas jeśli chodzi o spawny.