General POLSKI Topic
Co tu gratulować? Co tu życzyć powodzenia? Prosta szybka robota, skoro mam chwilę wolnego jeszcze przez dłuższy czas to czemu mam czegoś pożytecznego tutaj przy okazji? Ot problem sprawdzić nowy klan czy spełnia wymagania i czy chcą własne forum + ts
Właśnie, Terror, co Ty żeś dla Jeffa dojebał w clandb? Ciekawość zżera
Kurteczka, czyli mam przeszukiwać po kolei wszystkie klany i wszystkie opisy, żeby ktoś się kiedyś nie wkurwił na mnie? xD No to spoko, zabieram się do szukania Twojej spuścizny. Podejrzewam jednak, że to będzie coś banalnie prostego, coś, co każdy może do zobaczyć i mieć z tego polewkę. Mimo wszystko i tak się zastanawiam, czy teraz tego nie powiedziałeś ot tak sobie, żebym stracił trochę czasu i szukał czegoś, czego nie ma ;]
_= edit: Znalazłem "4th Reich" przywróconych do inactive a byli zablokowani. O to chodziło? Bo poza dziwnie brzmiącą deskrypcją całego clandb to nie ma nic szczególnego.
Jeff juz dawno temu znalazl to na swoim clandb @ pTs pewno, nie wiem co to bylo, bo chyba zniknelo odrazu
a jesli dalej "to" jest to gdzie i co to jest bo nie chce mi sie szukac?
yes, i'm covering.
However, if you find the real joke x)
cześć.
czy e+ jest nadal aktywny i czy gra sporo ludzi?
kot.
Khaz nie pierdol tylko dawaj kanał BNG na ts hujku <3
Khaz nie pierdol tylko dawaj kanał BNG na ts hujku <3
POPROŚ CHAMIE I PROSTAKU
wrote:yes, i'm covering.However, if you find the real joke x)
Xd whatchadoinghere?
replying to those 3 posts with my name in it, must say google translate almost works
Jeff zagrał jako przykrywka, dzięki temu w clandb dalej "to" jest, a nadgorliwi moderatorzy się uspokoili... i wszyscy happy.