General POLSKI Topic
Khaz a co można wygrać na e+ Jakieś propozycje?
wykopową tradycją jest hasło
usuń konto
<niesmacznyjoke>
zawsze możecie się gdzieś spotkać, jak to w piiosence meet me half a way,
awww, tak romantycznie, zaraz się rozkleję
poważnie, dlaczego nie, ludzie poznają sie na necie, później spotykają w realu, nie ma w tym nic złego
ja wiedziałem, kto zrobił takie grafiti dla naszego khazika na serverze tak gorąco było, że aż mi kabel netowy pociemniał xD
chociaż myślałem z początku, że jaja sobie robi ze mnie, jak wtedy gdy udawał em1lkę i jednocześnie był na serverze jako khazek. skubańcu
chociaż myślałem z początku, że jaja sobie robi ze mnie, jak wtedy gdy udawał em1lkę i jednocześnie był na serverze jako khazek. skubańcu
Hahahahaha, ale to był zajebisty wkręt :DDDDDD
Epsi mi napisał, że tego nie ma, że jeff sam to znalazł. Ty piszesz, że jeff to przykrywka tylko, więc napisałem mu jak jest. Chociaż, według mnie, to tylko w chuja nas robisz, tylko po to, żebyśmy tracili czas na szukaniu czegoś, czego nie ma. Gdyby coś faktycznie było to bym już to znalazł.
zawsze możecie się gdzieś spotkać, jak to w piiosence meet me half a way,
awww, tak romantycznie, zaraz się rozkleję
poważnie, dlaczego nie, ludzie poznają sie na necie, później spotykają w realu, nie ma w tym nic złego
ja wiedziałem, kto zrobił takie grafiti dla naszego khazika na serverze tak gorąco było, że aż mi kabel netowy pociemniał xD
Pewnie, że można się spotkać, już kiedyś mi się udało z kumplem
zobaczyć, a też mieszkał sporo ode mnie : ) Może Khaziowi się kiedyś uda
mnie odwiedzić
Haha, wtedy w końcu udało mi się go dopaść na servie <3
2 razy ten sam żart nie wypala
Oh, mogłem się domyślić, ale zapomniałem, ze Khaz jest moderatorem, na bank polecialas na stanowisko xD skad jestes? Bo wiemy skąd Hubert, a dla mnie daleko to pojęcie względne;]
Oh, mogłem się domyślić, ale zapomniałem, ze Khaz jest moderatorem, na bank polecialas na stanowisko xD
Hahahahaha, nie bądź zazdrosny Miałeś swoją szansę
Oh, mogłem się domyślić, ale zapomniałem, ze Khaz jest moderatorem, na bank polecialas na stanowisko xD skad jestes? Bo wiemy skąd Hubert, a dla mnie daleko to pojęcie względne;]
Skąd wiedziałeś?
Dzieli nas dobre 530 km, niestety. Jestem z Rybnika, śląsk.
O ja, q3 love story... Wsiadaj w pociag, a nie kapuca do monitora gnieciesz xd