General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Nie zapraszajcie khaza do domu. Gość ma dziwny fetysz/nawyk. Sika będąc nago przy otwartych drzwaich Confused

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
khaz' wrote:

Gdyby coś faktycznie było to bym już to znalazł.

Zapewniam cię, że dalej jest xd po prostu nie wiesz czego szukać. Aaa zresztą... Kliknij piosenkę sneaky bastards xd była queen - we are the champions.
Jeśli chodzi o odległość i znajomość z q3 to dam 2 przykłady.Syntax jest z Dąbrowy-górniczej, ja ze Złotowa wlkp. Cała Polska nas dzieliła, a spotkaliśmy się w uk xd bo mnie do pracy sprowadzil... Zresztą robal i fate tak samo tu trafili xd
Drugi przykład to jeff i nat, Holandia vs Ukraina.

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Khaz ile mogłem, tyle z Tobą zrobiłem, zostaje nam jeszcze wspólne rozdziewiczenie piwa;] ojejejeje! Pięćset-kurwa-osiemdziesiąt-magicznych-kilometrów! 580? Poważnie uważasz, ze to jakiś dystans?;] tracę wiarę... Mnie dzieli od miejsca w którym chciałbym byc 1900km, jestem kilka razy do roku, a w tym roku wracam tam na stałe, bo to ode mnie zalezy moje zycie;] zobacz na przykłady tych e+'Owych parek, Darky i Rose, ~3500km (Hiszpania-Moldavia), Jeff i Natali (Holandia i Ukraina) 2500km, dlatego właśnie odległość to pojęcie względne, jesli sie czegoś chce to jak widać 3500 km to nie daleko, wiec 580? Nie zartujcie ze mnie ;}
Edit: Terror na prezydenta xD

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

echooo ^
echo's picture

580 kilometrów to ja w 2 dni na rolkach robię Tongue
co to jest dla prawdziwej miłości Day dreaming

-C4-KOSZMIT
Rank moderator
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Zapewniam cię, że dalej jest xd po prostu nie wiesz czego szukać. Aaa zresztą... Kliknij piosenkę sneaky bastards xd była queen - we are the champions.

O.o Surprise Czyli co, mam rozumieć że jak spadł na ciebie obowiązek przerobienia clanDB to jako odpowiedzialna osoba wyedytowałeś im opis i zmieniłeś linki do youtuba? Laughing Trolololo Silly spoko, nie było frajdy póki nikt o tym nie wiedział ;]

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?

RAVENNA
ravenna's picture
echooo ^ wrote:

580 kilometrów to ja w 2 dni na rolkach robię Tongue
co to jest dla prawdziwej miłości Day dreaming

Widzisz Khaz, skarbie, na co jeszcze czekasz? Big grin
Dla mnie ta odległość jest naprawdę duża, nie mam pieniędzy, prawa jazdy, ani pozwolenia od mamy Tongue

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

khaz'
Clan/TS Moderator

Dyniaczku, jak mam gdzieś jeździć, kiedy od sierpnia nie pracuję tylko siedzę w domu z rozjebanym barkiem? Ten fakt właśnie sprawia, że to jest dystans obecnie niemożliwy, a zanim to się zmieni, to minie jeszcze parę miesięcy.

580km w dwa dni na rolkach? Spoko, ja nawet biegać nie mogę Big grin

Terror: Lol, widziałem to! Tylko myślałem, że Milena sama to zrobiła jako żart po prostu... Nawet mi przez myśl nie przeszło, że to Ty byłeś za to odpowiedzialny.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

RAVENNA
ravenna's picture
khaz' wrote:

Dyniaczku, jak mam gdzieś jeździć, kiedy od sierpnia nie pracuję tylko siedzę w domu z rozjebanym barkiem? Ten fakt właśnie sprawia, że to jest dystans obecnie niemożliwy, a zanim to się zmieni, to minie jeszcze parę miesięcy.

580km w dwa dni na rolkach? Spoko, ja nawet biegać nie mogę Big grin

Ja Ci nigdzie nie ucieknę przecież Big grin Przynajmniej do października, a potem, kto wie, może zamieszkam bliżej? ^^

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

** jumper
kszksz wrote:

... Terror na prezydenta xD

Ukrainy xD

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
khaz' wrote:

Ja... Uwielbiam ją... <3 Big grin

RAVENNA wrote:

Ona tu jest... i zbiera fragi dla mnie Big grin <3

[..]

Hehehehe dobre, dobre... ;] Cześć!!! Happy

kszksz wrote:

[..]Pięćset-kurwa-osiemdziesiąt-magicznych-kilometrów! 580? Poważnie uważasz, ze to jakiś dystans?;] tracę wiarę[..]

Brat pracuje 2 przecznice od mojego miejsca pracy, siostra w tym samym biurowcu tylko klika pięter wyżej i nie mam czasu żeby się z nimi spotkać - częściej się widzę z moją rodzicielką w Suwałkach... No chyba, że oni coś zorganizują LoL... Tak jak piszesz @Dynio również uważam,że odległość rzecz względna XD

** jumper wrote:

kszksz wrote:
... Terror na prezydenta xD

Ukrainy xD

+1

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !