General POLSKI Topic
Nie zapraszajcie khaza do domu. Gość ma dziwny fetysz/nawyk. Sika będąc nago przy otwartych drzwaich
Khaz ile mogłem, tyle z Tobą zrobiłem, zostaje nam jeszcze wspólne rozdziewiczenie piwa;] ojejejeje! Pięćset-kurwa-osiemdziesiąt-magicznych-kilometrów! 580? Poważnie uważasz, ze to jakiś dystans?;] tracę wiarę... Mnie dzieli od miejsca w którym chciałbym byc 1900km, jestem kilka razy do roku, a w tym roku wracam tam na stałe, bo to ode mnie zalezy moje zycie;] zobacz na przykłady tych e+'Owych parek, Darky i Rose, ~3500km (Hiszpania-Moldavia), Jeff i Natali (Holandia i Ukraina) 2500km, dlatego właśnie odległość to pojęcie względne, jesli sie czegoś chce to jak widać 3500 km to nie daleko, wiec 580? Nie zartujcie ze mnie ;}
Edit: Terror na prezydenta xD
580 kilometrów to ja w 2 dni na rolkach robię
co to jest dla prawdziwej miłości
Zapewniam cię, że dalej jest xd po prostu nie wiesz czego szukać. Aaa zresztą... Kliknij piosenkę sneaky bastards xd była queen - we are the champions.
O.o Czyli co, mam rozumieć że jak spadł na ciebie obowiązek przerobienia clanDB to jako odpowiedzialna osoba wyedytowałeś im opis i zmieniłeś linki do youtuba? Trolololo spoko, nie było frajdy póki nikt o tym nie wiedział ;]
580 kilometrów to ja w 2 dni na rolkach robię
co to jest dla prawdziwej miłości
Widzisz Khaz, skarbie, na co jeszcze czekasz?
Dla mnie ta odległość jest naprawdę duża, nie mam pieniędzy, prawa jazdy, ani pozwolenia od mamy
Dyniaczku, jak mam gdzieś jeździć, kiedy od sierpnia nie pracuję tylko siedzę w domu z rozjebanym barkiem? Ten fakt właśnie sprawia, że to jest dystans obecnie niemożliwy, a zanim to się zmieni, to minie jeszcze parę miesięcy.
580km w dwa dni na rolkach? Spoko, ja nawet biegać nie mogę
Terror: Lol, widziałem to! Tylko myślałem, że Milena sama to zrobiła jako żart po prostu... Nawet mi przez myśl nie przeszło, że to Ty byłeś za to odpowiedzialny.
Dyniaczku, jak mam gdzieś jeździć, kiedy od sierpnia nie pracuję tylko siedzę w domu z rozjebanym barkiem? Ten fakt właśnie sprawia, że to jest dystans obecnie niemożliwy, a zanim to się zmieni, to minie jeszcze parę miesięcy.
580km w dwa dni na rolkach? Spoko, ja nawet biegać nie mogę
Ja Ci nigdzie nie ucieknę przecież Przynajmniej do października, a potem, kto wie, może zamieszkam bliżej? ^^
... Terror na prezydenta xD
Ukrainy xD
Ja... Uwielbiam ją... <3
wrote:Ona tu jest... i zbiera fragi dla mnie <3
[..]
Hehehehe dobre, dobre... ;] Cześć!!!
[..]Pięćset-kurwa-osiemdziesiąt-magicznych-kilometrów! 580? Poważnie uważasz, ze to jakiś dystans?;] tracę wiarę[..]
Brat pracuje 2 przecznice od mojego miejsca pracy, siostra w tym samym biurowcu tylko klika pięter wyżej i nie mam czasu żeby się z nimi spotkać - częściej się widzę z moją rodzicielką w Suwałkach... No chyba, że oni coś zorganizują LoL... Tak jak piszesz @Dynio również uważam,że odległość rzecz względna XD
wrote:... Terror na prezydenta xDUkrainy xD
+1
Zapewniam cię, że dalej jest xd po prostu nie wiesz czego szukać. Aaa zresztą... Kliknij piosenkę sneaky bastards xd była queen - we are the champions.
Jeśli chodzi o odległość i znajomość z q3 to dam 2 przykłady.Syntax jest z Dąbrowy-górniczej, ja ze Złotowa wlkp. Cała Polska nas dzieliła, a spotkaliśmy się w uk xd bo mnie do pracy sprowadzil... Zresztą robal i fate tak samo tu trafili xd
Drugi przykład to jeff i nat, Holandia vs Ukraina.