General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture
khaz' wrote:

Terror: Lol, widziałem to! Tylko myślałem, że Milena sama to zrobiła jako żart po prostu... Nawet mi przez myśl nie przeszło, że to Ty byłeś za to odpowiedzialny.

Ja tak samo to widziałem i identycznie pomyślałem.
Także żart, żartem, ale z mojego punktu widzenia nie bardzo Ci wyszedł.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
cml wrote:

khaz' wrote:
Terror: Lol, widziałem to! Tylko myślałem, że Milena sama to zrobiła jako żart po prostu... Nawet mi przez myśl nie przeszło, że to Ty byłeś za to odpowiedzialny.

Camel jak trzeźwy, to się na zartach nie znasz xd a poza tym ci przecież pm wysyłalem z tym xd... Teraz czekam na bana, ciekawy kto pierwszy mnie sprzeda xdd lolol
@koszmit: swoją robotę odwalilem wzorowo jako mod clandb... ten edit poszedł wtedy, gdy byłem pewien, że już więcej okazji nie będzie... następnego dnia epsi mi napisał, że daję zły przykład jako moderator i zmuszony jest odebrać mi prawa. Cóż... prosiłem go o to od kilku tygodni, ale widocznie alienM musiała poprosić za mnie xddd

khaz'
Clan/TS Moderator

Zakablowałem Cię od razu jak tylko to napisałeś. Epsi też tego szukał i nic nie mógł znaleźć. Ktokolwiek brał udział w poszukiwaniach ma prawo o tym wiedzieć od razu. Jak to się dla Ciebie skończy to już nie mój interes, byłeś wobec mnie strasznym dupkiem [lekko mówiąc] i przestało mi zależeć na Twoim losie tutaj na forum e+, mimo, że graliśmy kiedyś razem i bardzo Cię szanowałem. Nie to, że Cię nie lubię czy coś, jesteś po prostu dla mnie absolutnie neutralny.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

zarzyn
zarzyn's picture
khaz' wrote:

Zakablowałem Cię od razu jak tylko to napisałeś. Epsi też tego szukał i nic nie mógł znaleźć. Ktokolwiek brał udział w poszukiwaniach ma prawo o tym wiedzieć od razu. Jak to się dla Ciebie skończy to już nie mój interes, byłeś wobec mnie strasznym dupkiem [lekko mówiąc] i przestało mi zależeć na Twoim losie tutaj na forum e+, mimo, że graliśmy kiedyś razem i bardzo Cię szanowałem. Nie to, że Cię nie lubię czy coś, jesteś po prostu dla mnie absolutnie neutralny.

Terror Huj Love struck XXXXX

Happy

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

cml wrote:
khaz' wrote:

Camel jak trzeźwy, to się na zartach nie znasz xd a poza tym ci przecież pm wysyłalem z tym xd... Teraz czekam na bana, ciekawy kto pierwszy mnie sprzeda xdd lolol
@koszmit: swoją robotę odwalilem wzorowo jako mod clandb... ten edit poszedł wtedy, gdy byłem pewien, że już więcej okazji nie będzie... następnego dnia epsi mi napisał, że daję zły przykład jako moderator i zmuszony jest odebrać mi prawa. Cóż... prosiłem go o to od kilku tygodni, ale widocznie alienM musiała poprosić za mnie xddd

Ja tam nie mam zamiaru nikogo kapowac czy banowac.
PM'ow dostalem cale mnostwo przez ostatni miesiac, wiec twoj tylko raz przeczytalem, przejrzalem sneaky i odrazu zapomnialem o sprawie.
Powiedz mi tylko jaka mieli oryginalna piosenke, ktora zmieniles w ich linku Happy

khaz'
Clan/TS Moderator

Piosenka była We are the Chempions od Queen, ale nie mam pojęcia jakie było "Our clan video" więc po prostu napisałem już do Mileny, żeby zmieniła to sama a ja zaakceptuję zmiany w clandb. Piosenkę łatwo znaleźć, ale kojarzy mi się, że to była jakaś inna wersja, więc skoro nie wiemy to sami nie zmieniajmy Tongue

- Mark Twain

echooo ^
echo's picture

to był filmik jak jakieś lamy na pastwisku zbierają się w stado i nacierają na kamerzyste, całkiem zabawne z resztą Tongue

edit - jest u nich ten filmik właśnie

-C4-KOSZMIT
Rank moderator

Nie przesadzajmy z banami i td. Zasady forum chyba nie obejmują takich "przestępstw" xD Bym to określił jako niewinny psikus, w końcu nikomu się żadna krzywda nie stała. Inna sprawa że tego typu żarty raczej powinno się rezerwować dla znajomych niż dla kogoś kogo się nie lubi bo tracą swoja lotność i nie wszystkich śmieszą jak widać..

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Neutralny? Gdyby chodziło o inny clan niż sneaky byłbyś bardziej neutralny

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

khaz'
Clan/TS Moderator

Absolutnie w żadnym wypadku; to było dla mnie bez znaczenia komu stała się ta "krzywda", a to, że padło akurat na mój klan jedynie przyspieszyło proces wprowadzenia zmian, gdyż Milena od razu mi napisała kiedy zrobiła zmiany i kiedy je zaakceptować.

- Mark Twain