General POLSKI Topic
Terror: Lol, widziałem to! Tylko myślałem, że Milena sama to zrobiła jako żart po prostu... Nawet mi przez myśl nie przeszło, że to Ty byłeś za to odpowiedzialny.
Ja tak samo to widziałem i identycznie pomyślałem.
Także żart, żartem, ale z mojego punktu widzenia nie bardzo Ci wyszedł.
Zakablowałem Cię od razu jak tylko to napisałeś. Epsi też tego szukał i nic nie mógł znaleźć. Ktokolwiek brał udział w poszukiwaniach ma prawo o tym wiedzieć od razu. Jak to się dla Ciebie skończy to już nie mój interes, byłeś wobec mnie strasznym dupkiem [lekko mówiąc] i przestało mi zależeć na Twoim losie tutaj na forum e+, mimo, że graliśmy kiedyś razem i bardzo Cię szanowałem. Nie to, że Cię nie lubię czy coś, jesteś po prostu dla mnie absolutnie neutralny.
Zakablowałem Cię od razu jak tylko to napisałeś. Epsi też tego szukał i nic nie mógł znaleźć. Ktokolwiek brał udział w poszukiwaniach ma prawo o tym wiedzieć od razu. Jak to się dla Ciebie skończy to już nie mój interes, byłeś wobec mnie strasznym dupkiem [lekko mówiąc] i przestało mi zależeć na Twoim losie tutaj na forum e+, mimo, że graliśmy kiedyś razem i bardzo Cię szanowałem. Nie to, że Cię nie lubię czy coś, jesteś po prostu dla mnie absolutnie neutralny.
Terror Huj XXXXX
wrote:wrote:Terror: Lol, widziałem to! Tylko myślałem, że Milena sama to zrobiła jako żart po prostu... Nawet mi przez myśl nie przeszło, że to Ty byłeś za to odpowiedzialny.Ja tak samo to widziałem i identycznie pomyślałem.
Także żart, żartem, ale z mojego punktu widzenia nie bardzo Ci wyszedł.Camel jak trzeźwy, to się na zartach nie znasz xd a poza tym ci przecież pm wysyłalem z tym xd... Teraz czekam na bana, ciekawy kto pierwszy mnie sprzeda xdd lolol
@koszmit: swoją robotę odwalilem wzorowo jako mod clandb... ten edit poszedł wtedy, gdy byłem pewien, że już więcej okazji nie będzie... następnego dnia epsi mi napisał, że daję zły przykład jako moderator i zmuszony jest odebrać mi prawa. Cóż... prosiłem go o to od kilku tygodni, ale widocznie alienM musiała poprosić za mnie xddd
Ja tam nie mam zamiaru nikogo kapowac czy banowac.
PM'ow dostalem cale mnostwo przez ostatni miesiac, wiec twoj tylko raz przeczytalem, przejrzalem sneaky i odrazu zapomnialem o sprawie.
Powiedz mi tylko jaka mieli oryginalna piosenke, ktora zmieniles w ich linku
Piosenka była We are the Chempions od Queen, ale nie mam pojęcia jakie było "Our clan video" więc po prostu napisałem już do Mileny, żeby zmieniła to sama a ja zaakceptuję zmiany w clandb. Piosenkę łatwo znaleźć, ale kojarzy mi się, że to była jakaś inna wersja, więc skoro nie wiemy to sami nie zmieniajmy
to był filmik jak jakieś lamy na pastwisku zbierają się w stado i nacierają na kamerzyste, całkiem zabawne z resztą
edit - jest u nich ten filmik właśnie
Nie przesadzajmy z banami i td. Zasady forum chyba nie obejmują takich "przestępstw" xD Bym to określił jako niewinny psikus, w końcu nikomu się żadna krzywda nie stała. Inna sprawa że tego typu żarty raczej powinno się rezerwować dla znajomych niż dla kogoś kogo się nie lubi bo tracą swoja lotność i nie wszystkich śmieszą jak widać..
Neutralny? Gdyby chodziło o inny clan niż sneaky byłbyś bardziej neutralny
Absolutnie w żadnym wypadku; to było dla mnie bez znaczenia komu stała się ta "krzywda", a to, że padło akurat na mój klan jedynie przyspieszyło proces wprowadzenia zmian, gdyż Milena od razu mi napisała kiedy zrobiła zmiany i kiedy je zaakceptować.
Camel jak trzeźwy, to się na zartach nie znasz xd a poza tym ci przecież pm wysyłalem z tym xd... Teraz czekam na bana, ciekawy kto pierwszy mnie sprzeda xdd lolol
@koszmit: swoją robotę odwalilem wzorowo jako mod clandb... ten edit poszedł wtedy, gdy byłem pewien, że już więcej okazji nie będzie... następnego dnia epsi mi napisał, że daję zły przykład jako moderator i zmuszony jest odebrać mi prawa. Cóż... prosiłem go o to od kilku tygodni, ale widocznie alienM musiała poprosić za mnie xddd