General POLSKI Topic
Pamięta ktoś serwery ślimaczka? Może ktoś ma kontakt do kolesia który je stawiał?
Do palenia to powinieneś jakiś dobry horror obejrzeć xD Jak chcesz lajtowo ale ze smakiem to obejrzyj "Jackob's Ladder" (stary ale mało znany w Polsce - nie było premiery - sam widziałem niedawno) a jak na ostro to polecam "Evil Dead 2013" (zakładam że stara wersję znasz) lub "The Last Days on Mars" (nowy sci-fi - motyw ograny ale atmosfera filmu jest ok). A jak się upierasz przy komedii to zobacz "The World's End" ;]
Do palenia to powinieneś jakiś dobry horror obejrzeć xD
co racja to racja
Do palenia to najlepsze są filmy Tarkovskyego i Lyncha. "Solaris" czy "Inland Empire" na zjaraniu robią odpowiednie wrażenie.
Siemka, na poprawe humory w ten szaro bury deszczowy dzień
od slimaczka byl cous!n albo tomek na forum slimaczek.pl (moze to i jedna osoba). chyba wyparowali
terror gorąco polecam od lat ten sam film
do narkotyków w sam raz!
od slimaczka byl cous!n albo tomek na forum slimaczek.pl (moze to i jedna osoba). chyba wyparowali
Aha. Może ma ktoś jakiś namiar na niego/nich? Byłoby spoko.
terror gorąco polecam od lat ten sam film
do narkotyków w sam raz!
Kumpel mówił mi o tym filmie, ponoć jest chory i powalony
Pierwsze grillowanie i wedzenie kielbaski na ranczo zostalo zaliczone dzisiaj. Pyszności.
Widziałem wszystkie wymienione do jarania najlepsze komedie, horrory i thrillery nie robią na mnie najmniejszego wrażenia, tzn. nie boję się, ani nawet nie mam dreszczyków (te czasy minęły)... Jedyne filmy, które mnie ruszają, to te co są o opętanych, np. egzorcysta.Jacob's ladder wysoko u mnie na liście zajebistych filmów, klimat iście silent hill'owy. Polecam Ci the jacket.
Paulette - pasje trailer xd