General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
Crysis
Re: General POLSKI Topic

Pamięta ktoś serwery ślimaczka? Może ktoś ma kontakt do kolesia który je stawiał?

-C4-KOSZMIT
Rank moderator

Do palenia to powinieneś jakiś dobry horror obejrzeć xD Jak chcesz lajtowo ale ze smakiem to obejrzyj "Jackob's Ladder" (stary ale mało znany w Polsce - nie było premiery - sam widziałem niedawno) a jak na ostro to polecam "Evil Dead 2013" (zakładam że stara wersję znasz) lub "The Last Days on Mars" (nowy sci-fi - motyw ograny ale atmosfera filmu jest ok). A jak się upierasz przy komedii to zobacz "The World's End" ;]

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
-C4-KOSZMIT wrote:

Do palenia to powinieneś jakiś dobry horror obejrzeć xD Jak chcesz lajtowo ale ze smakiem to obejrzyj "Jackob's Ladder" (stary ale mało znany w Polsce - nie było premiery - sam widziałem niedawno) a jak na ostro to polecam "Evil Dead 2013" (zakładam że stara wersję znasz) lub "The Last Days on Mars" (nowy sci-fi - motyw ograny ale atmosfera filmu jest ok). A jak się upierasz przy komedii to zobacz "The World's End" ;]

Widziałem wszystkie wymienione Winking do jarania najlepsze komedie, horrory i thrillery nie robią na mnie najmniejszego wrażenia, tzn. nie boję się, ani nawet nie mam dreszczyków (te czasy minęły)... Jedyne filmy, które mnie ruszają, to te co są o opętanych, np. egzorcysta.Jacob's ladder wysoko u mnie na liście zajebistych filmów, klimat iście silent hill'owy. Polecam Ci the jacket.
Paulette - pasje trailer xd

echooo ^
echo's picture
-C4-KOSZMIT wrote:

Do palenia to powinieneś jakiś dobry horror obejrzeć xD

co racja to racja Big grin

madbringer
Madbringer's picture

Do palenia to najlepsze są filmy Tarkovskyego i Lyncha. "Solaris" czy "Inland Empire" na zjaraniu robią odpowiednie wrażenie.

** jumper

Siemka, na poprawe humory w ten szaro bury deszczowy dzień Happy

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

od slimaczka byl cous!n albo tomek na forum slimaczek.pl (moze to i jedna osoba). chyba wyparowali Winking

terror gorąco polecam od lat ten sam film

do narkotyków w sam raz!

Crysis
XV!BENEDYKT wrote:

od slimaczka byl cous!n albo tomek na forum slimaczek.pl (moze to i jedna osoba). chyba wyparowali Winking

Aha. Może ma ktoś jakiś namiar na niego/nich? Byłoby spoko.

RAVENNA
ravenna's picture
XV!BENEDYKT wrote:

terror gorąco polecam od lat ten sam film

do narkotyków w sam raz!

Kumpel mówił mi o tym filmie, ponoć jest chory i powalony Big grin

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Pierwsze grillowanie i wedzenie kielbaski na ranczo zostalo zaliczone dzisiaj. Pyszności.