General POLSKI Topic
Uprzedziłeś mnie w zamiarach @Beniowski i ciszę się, że chociaż Tobie się udało pogrillować :DZazdrości
tez mialem takie plany ale kurwa dopiero po 15 w domu bylem :f a potem sie pogoda zjebala
btw cos na koniec łikenda https://www.youtube.com/watch?v=p1cF8WZpNrA
grilujecie parówy?
nie po to murowalem grilla / wedzarke zeby sterczala nieuzywana ;D miecho z niej lub goracy kociolek to mistrzostwo! zapraszam wszystkich na szamke i domowa vodeczke
nie po to murowalem grilla / wedzarke zeby sterczala nieuzywana ;D miecho z niej lub goracy kociolek to mistrzostwo! zapraszam wszystkich na szamke i domowa vodeczke
Zgłodniałam : /
masz do mnie z 80 kmów wiec zapraszam w tym tygodniu mam urodziny i imieniny na koniec tygodnia imprezka wiec zapraszam
Cześć Mam taki problem, gdy wchodzę do gry to nie widzi mi myszki w ogóle i ,gdy wyjdę z gry i wejdę ponownie jest to samo Usuwam grę i wrzucam ponownie na dysk i gram gram gram , jakiś czas tak z 2 tygodnie jest dobrze i znów jest to samo , sprawdzałem na różnych myszkach i jest to samo nie widzi w ogóle kursora, do tej pory tyle lat mi gra działała dobrze, wersja gry 1.32 , co mogło się stać z grą? Wszystkie gry fps/fpp działają dobrze, problem jest tylko w quake Gram na Windows 7 Ultimate 32 bity.
Ja nie wiem
Ja tesh nie wiem.
Ja raczej nie wiem