General POLSKI Topic
Znasz mnie na tyle ,żeby mieć jakąś opinie o mnie? Znasz mnie z czego z pisania w grze? Z pisania nie poznasz dokładnie drugiej osoby , więc nie rozumiem Twojej wypowiedzi do drugiej osoby (czyli mnie) , dobra skoro myślisz, że jestem kłamcą , cziterem i trollem to już wyłącznie Twoja sprawa, jeżeli tak o mnie sądzisz. Nie rozumiem kłamcą? Jakim kłamcą? Cheaterem? Bo co ,bo wbiłem na serwer z pb i włączyłem wallhack? Miałem kare na 365 dni , odczekałem swoje i już mogę grać normalnie jak np: tequila, który ma też żółtą kartkę. Trollem? Trollem , bo Ci nie pasują moje posty typu: hb i gg? Powiedz co Cię to w ogóle obchodzi? Jest temat np: z cw to go komentuje tak? Coś mi mówi lub każe ,żebym tego nie robił? Nie, bo posty są dla wszystkich i komentuje to co mogę lub to co chcę , hb i gg widzisz u mnie ,ze napisałem i odrazu taka afera? To ja jestem kurwa inny czy co, że nie mogę postu skomentować? Dobra ja już skończyłem. Ty pozdrawiasz gorąco, to ja pozdrawiam zimno.
Widzisz skoro dałeś się poznać od razu z najgorszej strony "tylko przez pisanie", to już o czymś świadczy. Mam prawo do kreowania swojej opinii na czyjś temat w jakikolwiek sposób chcę, w tym wypadku przez grę, skoro mogę mieć dobre zdanie o np. Madbringerze, choć prawdopodobnie nigdy nie graliśmy razem, chyba, że, któryś z nas na fake, nie rozmawialiśmy ze sobą prywatnie, a jedyne co wiem to to w jaki sposób myśli, dzięki postom pisanym na tym forum, tym samym uważam go za inteligentnego człowieka, czego niestety nie mogę powiedzieć o Tobie. Kłamcą, ponieważ zmieniłeś nick i chciałeś wymazać swoja przeszłość, wbić się do klanu, mimo, że zaslugiwaleś na bana, a cheaterm ponieważ wszedłeś na serwer z aktywnym hackiem. Trybkiewicz też już wyszedł, ale to dalej morderca. Odnośnie Twoich postów proponuję jeszcze raz przeczytać ZE ZROZUMIENIEM mój poprzedni post.
olaboga sie narobilo! Jak my teraz zazegnamy temu konfliktowi? co to bedzie? co to sie stanelo...
olaboga sie narobilo! Jak my teraz zazegnamy temu konfliktowi? co to bedzie? co to sie stanelo...
hmm.. dobre pytanie. Ja ze swojej strony próbowałem zmienic temat ale widocznie był mało interesujący
Przynajmniej posty nabijają
*kszksz - mam wyjebane na CIEBIE !!! odpierdol sie odemnie ! NIC O MNIE KURWA NIE WIESZ ! A SIE WPIERDALASZ TAM GDZIE NIE TRZEBA ! ja już skończyłem z Tobą rozmawiać , więc Ty skończ ze mną !
edit: ponioslo mnie xd
Uspokój się chłopcze, bo Ci żyłka pękne : d.
Jeśli naprawdę masz wyjebane to kliknij na 'x' i nie wchodz na ten topic, pokaż, że jesteś facet a nie nerwowa pipka
wrote:olaboga sie narobilo! Jak my teraz zazegnamy temu konfliktowi? co to bedzie? co to sie stanelo...hmm.. dobre pytanie. Ja ze swojej strony próbowałem zmienic temat ale widocznie był mało interesujący
Bo @Papieski zapomniał o swojej mocy tzn. spytać o skruchę, żal za uczynki, szczerą poprawę i prośbę o pokutę i rozgrzeszenie... A przynajmniej rzucić fatlity'm/headshot'em z tablicy 10" albo na ten przykład powiedziawszy z Dwóch Przykazań Miłości "... i będziesz miłował bliźniego jak siebie samego"
Ale myślałem, że Twoja zagrywka ze śniegiem sosik da - serdeczne Bóg Zapłać... Widocznie "Trudne Sprawy" itp mają lepsze wzięcie
*khaz' - a właśnie, że odpisze coś na temat Twojego postu, bo jesteś taki sam jak i on, śmiejesz się też ze mnie, bo co? Bo myślisz, że w życiu codziennym jestem taki jaki wydaje się być w grze? Hmmm..? No słucham, wypowiedz się jeszcze coś na mój temat, wypowiedz, dobrze to określiłem, a może napisz odrazu pamiętnik o mnie to go chętnie przeczytam.
Ja w życiu też jestem chitem i mam w was wyjebane bo nie długo 3 wojna światowa i trzeba bedzie sie grzac w cieniu atomowego blasku , UKRAINA Jebać pzpn putina i terrora xD