General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
monhzta

hmm... to ja poproszę ciasteczka

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Kiedyś Ci powiedziałem, że mam wyjebane na to czy jesteś głupi czy mądry, bo wiedziałem, że jesteś głupi, nie spodziewałem się, że aż tak. Wszyscy Cię znają, wszyscy wiedzą, że miałeś hax'a, jak widzisz nikt Cię za to nie depcze, bo odawliłeś karę i wydaje się, że jesteś czysty, zakładam, że do czasu, aż frustracja weźmie górę. Niemniej jednak jestes trollem i spamerem, do tego wszyscy nawiązali, a Khaz podrzucił link do postu gdzie Zarzyn miał problem, a Ty wolałeś srać swoim gównem, życzę powodzenia w poszukiwaniach rozwiązania i szlifowania czytania ze zrozumieniem.

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

VENDETTA KLATWA

*kszksz - sam jesteś głupim trollem , czy ja Cię przezywam lub kiedyś to zrobiłem? Nie nie sądze, że coś takiego było , więc ja nie chce sie z Tobą kłocić i Cię wyzywać, jestem glupi ? Jestem trollem ? jestem spamerem ? Człowieku na jakiej podstawie mnie tak oceniasz ? Bo co ? Bo pisałem i piszę posty typu HB i GG ? A co nie mogę skomentować postu w danym temacie ? Zabronisz mi ? Nic o mnie nie wiesz, więc się nie wpieprzaj tam gdzie nie powinieneś.Posty są dla każdego , a jeżeli Cie coś boli, że masz o mnie takie zdanie, wcale mnie nie znając, tylko uzasadniając to jaki jestem poprzez posty typu hb lub gg , to jest tylko i wyłącznie Twoja sprawa.

kszksz
japierdole's picture

Sama próba okłamania mnie była gorsza od wyzwiska. Tak oceniam Cię na podstawie Twoich postów i kilku krótkich rozmów, które mieliśmy okazję odbyć, jeśli masz ochotę to mogę również upublicznić PM'ki, które do mnie słałeś, na samo hb i gg mam wyjebane, choć to tragiczne. Odniosłem się raczej do Twoich postów, których przykład mamy okazję podziwiać przy okazji odpowiedzi do Zarzyna. Oczywiście, że są dla każdego, tylko szkoda marnować swój czas na pisanie gówna i czyjś na czytanie go, pozatym wypełniasz serwery, korporacje muszą budować kolejne serwerownie, pomyśl o biednej planecie Ziemii i efekcie cieplarnianym, to wszystko Twoja wina! Znam Cię na tyle, żeby mieć jakąś opinię o Tobie, a brzmi ona: kłamca, cheater, troll, pozdrawiam gorąco!

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

khaz'
Clan/TS Moderator
kszksz wrote:

I te ciekawe rozmowy na TS...
<placze2> Big grin

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

Nie wiem, chyba kiedyś wiedziałem.

** jumper

Ehh, może mała zmiana tematu? Kto się interesuje Pucharem Świata w biegach narciarskich ? Już w środę będzie sprint w Drammen w Norwegi. Jako ciekawostka odbędzie się to w centrum Drammen. Drogi będą zamknięte. Na chwile obecną śniegu w Norwegii tyle co kot napłakał. Przez kilka tygodni był wytwarzany sztuczny śnieg który wczoraj od 7:00 rano do 01:00 w nocy (18 godzin) ja i kolega norweg ładowaliśmy śnieg koparkami na ciężarówki które zawoziły go do centrum. Tam był wysypywany i koparkami ładnie ułożony. Dzisiaj będą zakładane ogrodzenia. Jutro bieg dzieci a w środe sprint. Po zawodach będziemy musieli wywieśc cały śnieg do 4:00 rano w czwartek. Zakładam, że będziemy mieli ok. 8h maratonu sprzętowego. Żeby jeszcze za ten trud włożony z mojej strony Justyna Kowalczyk utarłła nosa trolom i zdobyła złoto Happy Pozdrawiam

echooo ^
echo's picture

no niezła akcja. szkoda tylko, że justyna zrezygnowała ze startów w tym sezonie, bo była jedyną, która mogła powalczyć z norweżkami a tak to wiadomo kto wygra (Straight face

** jumper

A to nawet nie wiedziałem, miałem informację, że będzie. No to ładna lipa...

VENDETTA KLATWA

*kszksz - (Znam Cię na tyle, żeby mieć jakąś opinię o Tobie, a brzmi ona: kłamca, cheater, troll, pozdrawiam gorąco!). Znasz mnie na tyle ,żeby mieć jakąś opinie o mnie? Znasz mnie z czego z pisania w grze? Z pisania nie poznasz dokładnie drugiej osoby , więc nie rozumiem Twojej wypowiedzi do drugiej osoby (czyli mnie) , dobra skoro myślisz, że jestem kłamcą , cziterem i trollem to już wyłącznie Twoja sprawa, jeżeli tak o mnie sądzisz. Nie rozumiem kłamcą? Jakim kłamcą? Cheaterem? Bo co ,bo wbiłem na serwer z pb i włączyłem wallhack? Miałem kare na 365 dni , odczekałem swoje i już mogę grać normalnie jak np: tequila, który ma też żółtą kartkę. Trollem? Trollem , bo Ci nie pasują moje posty typu: hb i gg? Powiedz co Cię to w ogóle obchodzi? Jest temat np: z cw to go komentuje tak? Coś mi mówi lub każe ,żebym tego nie robił? Nie, bo posty są dla wszystkich i komentuje to co mogę lub to co chcę , hb i gg widzisz u mnie ,ze napisałem i odrazu taka afera? To ja jestem kurwa inny czy co, że nie mogę postu skomentować? Dobra ja już skończyłem. Ty pozdrawiasz gorąco, to ja pozdrawiam zimno.