General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
Pela
pela1995's picture
Re: General POLSKI Topic

Wtrącę tylko kilka zdań, bo trochę mnie jedna sprawa irytuję.
Banowanie ludzi za nic (albo jak kto woli niewyparzony język) jest dla mnie totalną głupotą i nie widzę w tym sensu. Czasami lepiej przemyśleć coś lub odetchnąć głęboko. Nie wiem Ravenno co chcesz tym osiągnąć. Rozumiem, że może irytować Cię zachowanie niektórych osób itd.. Mimo wszystko ban to nie jest dobry pomysł.Wiesz mi to tam lotto. Młodemu też to zwisa i powiewa. Tylko byś kiedyś nie natrafiła na osobę, która w inny sposób to przyjmie.Nie chcę tym wszczynać żadnych konfliktów i bójek słownych. Chciałam tylko wyrazić swoją opinię.

Betewu : Gdy dojdzie do trzeciej wojny światowej to krajobraz będzie wyglądał co najmniej jak w Metrze 2033.

"Ich tu dir weh, tut mir nicht leid"

"Take a look to the sky
Just before you die.
It's the last time you will..."

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic
Han wrote:

*kszksz - mam wyjebane na CIEBIE !!! odpierdol sie odemnie ! Sad NIC O MNIE KURWA NIE WIESZ ! A SIE WPIERDALASZ TAM GDZIE NIE TRZEBA ! Sad ja już skończyłem z Tobą rozmawiać , więc Ty skończ ze mną ! Sad

Uwielbiam wybuchy bezsilnej złości kiedy prawda tak uwiera w dupę, że trzeba poprzeklinać. Btw. Chyba nie zabronię mi postować? XD tak jak mówi Khaz, hipokryzja lvl 100. Wiem wystarczająco, aby wypowiadać się na ten temat.

Han wrote:

*khaz' - a właśnie, że odpisze coś na temat Twojego postu, bo jesteś taki sam jak i on, śmiejesz się też ze mnie, bo co? Bo myślisz, że w życiu codziennym jestem taki jaki wydaje się być w grze? Hmmm..? No słucham, wypowiedz się jeszcze coś na mój temat, wypowiedz, dobrze to określiłem, a może napisz odrazu pamiętnik o mnie to go chętnie przeczytam.

Śmiejemy się z Ciebie bo jesteś niemądry, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, robisz dużo hałasu i pieprzysz bez ładu i składu. Jeśli w życiu codziennym jesteś przeciwieństwem siebie tutaj to musi być z Ciebie równy gość, niemniej jednak po co Ci dwie osobowości? Dwie twarze? Jesteś aż tak dwulicowy? A może masz jeszcze więcej osobowości? Jedna do internetu, jedna do domu, jedna do szkoły, jedna do pracy, jedna dla dziewczyny i jedna dla kolegów? Śmierdzi jak tona kłamstw, a te mają krótkie nogi ;}

Edit: @Pela, gdzie doszukałaś się czegoś o banach? On dostał bana za cheaty, a nie za posty, miał WH. Za HB i GG nie dostaje się banów.

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

khaz'
Clan/TS Moderator

Droga Pelo,

To wcale nie są bany za nic.

Wchodzicie swoją zgrają na Wyczerpy i czujecie się, jakby wszystko było Wam wolno. Dostajecie bany właśnie za taki niewyparzony język, bo jeżeli przychodzi się do kogoś na serwer to powinno się mieć szacunek do innych graczy, a nie wyzywać ich od gówien i robić awantury bez powodu. Przykład z "gównem" Mademana jest słaby, jakiś tydzień-dwa temu Pikaczu narobił lepszego sajgonu, to było absolutnie nie do przyjęcia. Pikaczu był Waszym gwoździem do trumny. Dostaliście za to bany, potem Sampel Was odbanował, dał Wam drugą szansę, a Wy zamiast to wykorzystać i nie popełniać więcej tego błędu to znowu zaczynacie swoje gierki. My do takiego poziomu nie upadniemy i tolerować takich zachowań również nie będziemy. Opamiętajcie się, wtedy dajcie znać. Swoją drogą, strasznie nas interwencją adminów e+ było żałosne, lecz śmieszne.

Pozdrawiam.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

RAVENNA
ravenna's picture

Pelo, no ja akurat widze sens w banowaniu ludzi, którzy nie potrafią się zachowywać kulturalnie, przy okazji psując humor graczom. Mamy grać i się przy tym bawić, a nie wyzywać od najgorszych. Jedyne co chcę osiągnąć to spokój na serverze, a ban dobra rzecz, może coś go nauczy, może nie. Mi natomiast wisi opinia ludzi, którzy nie umią się zachować, więc jeśli ktoś kiedyś przyjmnie to w inny sposób to nie mój problem, nie mam sobie nic do zarzucenia. No i Khaz też wyczerpał już temat, więc chyba nie mam nic do dodania więcej.

Pela wrote:

Betewu : Gdy dojdzie do trzeciej wojny światowej to krajobraz będzie wyglądał co najmniej jak w Metrze 2033.

Owszem, szkoda tylko, że nie mamy takiego metra, żeby się schować. Tongue

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

VENDETTA KLATWA

*kszksz - Twoje pisanie o mnie o tym, że mnie oceniłeś jaki jestem, a mnie w ogóle nie znając jest przykre, smutne, ale z drugiej strony śmieszne i nie pojęte (przynajmniej przezemnie), ale widać różni są ludzie.Oceniłeś mnie w ogóle mnie nie znając, widzę to jest dopiero 100% pewności o drugiej osobie tylko poprzez pisanie, super.Ja Cię w ogóle nie oceniłem i nie mam zamiaru, bo ja tego nie pojmuje, jak i dlaczego jedni oceniają drugich w sposób w jaki Ty oceniłeś mnie.

khaz'
Clan/TS Moderator

Klątwa, powtarzasz się. Uzbrój się w nowe argumenty, jeżeli nadal chcesz wygrać tą dyskusję, którą i tak już przegrałeś.

- Mark Twain

madbringer
Madbringer's picture

Kogo Wy tam kopiecie w rogu? A, już widzę. Hola.

Han wrote:

Porozumiewamy się anonimowo poprzez medium które wyklucza kontakt fizyczny, to chyba logiczne, że jesteś oceniany po tym jak się zachowujesz oraz po tym co i jak piszesz, nie? Wylewasz wiadra łez bo ktoś na necie Ciebie nie polubił (lol), wyskakujesz jak rumcajs z krzaka przez niewinny w sumie post Khaza, i się potem dziwisz, że ogólna reakcja na Twoją osobę jest negatywna, no kurwa chłopie. Big grin

Nie będzie teraz miało znaczenia czy prywatnie jesteś mega sympatyczny. Ja, na ten przykład, zapamiętam sobie Twoją osobę jako nadwrażliwego płaczka i paranoika z kompleksami. Przykro mi. Ale śpieszę poinformować, że tak mniej więcej w okolicach 20 roku życia zaczniesz nabierać dystansu do siebie samego więc nie wszystko stracone. Jeśli tę granicę już przekroczyłeś to radzę wyjść z internetów, lepiej nie będzie a tak przynajmniej nie stracisz resztki rozumu jak ktoś napisze, że jesteś głupi i śmierdzisz. Powodzenia, czuwaj.

P.S. - Jesteś głupi i śmierdzisz.

khaz'
Clan/TS Moderator
madbringer wrote:

Nie będzie teraz miało znaczenia czy prywatnie jesteś mega sympatyczny. Ja, na ten przykład, zapamiętam sobie Twoją osobę jako nadwrażliwego płaczka i paranoika z kompleksami. Przykro mi. Ale śpieszę poinformować, że tak mniej więcej w okolicach 20 roku życia zaczniesz nabierać dystansu do siebie samego więc nie wszystko stracone. Jeśli tę granicę już przekroczyłeś to radzę wyjść z internetów, lepiej nie będzie a tak przynajmniej nie stracisz resztki rozumu jak ktoś napisze, że jesteś głupi i śmierdzisz. Powodzenia, czuwaj.

P.S. - Jesteś głupi i śmierdzisz.

Madbringerze, to co napisałeś brzmi, jakbyś po prostu wsadził swoją klawiaturę do wiadra [wypełnionego po brzegi) z sarkazmem i z szyderą a potem po prostu wcisnął przycisk "Save"; tekst sam się naniósł w chwili zanurzenia. Według mnie ten post powinien przejść do historii tego forum.

Tak w ogóle, wpadłem pochwalić się tutaj swoim odkryciem. Rozkminiłem, o co chodzi w całej tej szykującej się wojnie. Sprawa jest banalnie prosta, leżała ciągle pod naszym nosem a my tego nie zauważyliśmy - w końcu pod latarnią najciemniej.

Wiem, dlaczego będzie wojna i wiem dlaczego my, Polacy, oberwiemy i to sromotnie. Zepnijcie poślady, bo Rosja ma wielkiego kutasa.

Okej, do rzeczy. Nie zauważyliście o co w tym wszystkim chodzi? Za wszelką cenę dążymy do tego, aby pokonać Rosjan i mieć więcej postów od nich na tym forum.

Nasz topic wręcz wrze postami, chwała wydaje się być tak blisko. Nie zastanawialiście się nigdy, dlaczego Rosjanie w swoim topicu milczą? Żadnych oznak aktywności.

Wkurwiliśmy ich. Któryś z nich zajrzał tutaj, przestraszył się, podkablował temat Putinowi, a ten podjął niezwłoczne działania. Zajmie najpierw Krym, potem naszych sąsiadów a na koniec nas. Dlaczego takim łańcuchem? Sytuacja 'win-win'; Rosjanie potrzebują nas skasować za wszelką cenę abyśmy nie odnieśli tego zwycięstwa, a skoro po drodze leży Ukraina i 'jej' gazociągi, a w Krymie mają swoją Flotę Czarnomorską [którą muszą chronić przed USA i UE, żeby Ci nie mogli dostać się do Syrii) to czemu mają nie zgarnąć tych terenów przy okazji?

Kto rzucił pomysł, żeby prześcignąć Rosjan w ilości postów na tej stronie? Proponuję znaleźć tego delikwenta, następnie rozebrać i skuć go a potem wydać go Putinowi. Może jeszcze nie jest za późno! Może wystarczy nam tylko wydać takiego chuja i przeprosić za niego?

PS. Jeżeli się okaże, że to ja rzuciłem ten pomysł to po prostu zapomnijmy o tym pomyśle i uznajmy, że ten wielki post to równie wielki żart.

PS 2. Przepraszam, za ewentualne jebnięcia gramatyczne albo stylistyczne w tym poście, jest już późno, spać mi się chce i ogólnie hoooy w to wbijam, chciałem po prostu teraz się podzielić tym odkryciem z Wami.

PS 3. Rzucam palenie i chodzę wkurwiony.

- Mark Twain

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

wojna zaczyna sie w czwartek
potwierdzone info

echooo ^
echo's picture

ale hejt. będziecie do końca życia patrzeć na niego przez pryzmat tego co było?
bez sensu.
klątwa, zgadzam się, że człowieka nie można oceniać po kilku postach na forum internetowym. miałeś problem z kursorem, napisałeś pytanie, dostałeś odpowiedzi nawiązujące do twojego postu gdy zarzyn pytał o sprzedaż na e-bayu. upewniłeś wszystkich wtedy, że nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie i fakt był to komentarz infantylny i trochę zabawny w tamtej chwili.
w związku z tym w odpowiedzi na swoje pytanie/prośbę otrzymałeś z 10 komentarzy 'ja nie wiem', później już poszło. ale wszystko ma swoje granice, panowie i panie. te wszystkie przepychanki, pouczanie, dajcie spokój.
ja natomiast nie mam nic przeciwko twoim komentarzom gg hb - to bardzo dobrze, że komentujesz, każdy ma do tego prawo.
mówisz otwarcie o błędzie używania wh, rozumiesz swój bąd, zapewniasz, że więcej tak nie będzie, odbyłeś swoją karę za to.
często pomagasz refując gry, jesteś aktywny. moim zdaniem jesteś w porządku.