General POLSKI Topic
No więc, problem z rozdzielczością rozwiązany, najwyraźniej faktycznie pomogło dopisanie tych 2 komend na końcu configu, chociaż nie wiem czemu zaskoczyło to dopiero za którymś włączeniem q3... No ale dziękuję ślicznie ♥
khaz z czystej ciekawosci, czy na windowsie nie jest tak ze jak klikniesz na klawiaturze ikonke windowsa, to wtedy juz mozesz przeskakiwac pomiedzy okienkami (przerzuci cie na pulpit chyba)? Przy alt tab warto chyba sprawdzic czy w tle masz jakies okienka, bo na pusty pulpit ciezko chyba przeskoczyc? Moze da sie zmieniac okna za pomoca alt shift tab - chyba podrasowane windowsy z aero czy innym gownem tak majOM (gdzies rzucilo mi sie kiedys w oczy).
U mnie to nie działa, windows 8 to jeden wielki syf Próbowałam wszystkiego w sumie, ale khaz znalazł mi alternatywę więc jest ok.
Co do configu - wydaje mi się, że wszystko jest ok.
Poza tym, chyba już więcej problemów nie mam, no oprócz wariującego czasem pingu
Poza tym, chyba już więcej problemów nie mam, no oprócz wariującego czasem pingu
FORMAT!!!
FORMAT!!!
Mówiłeś już : C
wrote:
FORMAT!!!Mówiłeś już : C
Albo głęboki skan takimi programami jak:
-Avira Free Antivirus
-Malwarebytes Anti-Malware
-SpyHunter
jeśli coś wykryje to z pewnością wyczyści, a problem z pingiem powienien zniknąć, ponieważ niektóre żłośliwe wirusy mogą używać Twojego łącza internetowego od czasu do czasu lub przez cały czas.
Dobry pomysł camel, nawet sam to ściągnę.
Jedno pytanie tylko; da się to później łatwo odinstalować? Kiedyś już coś instalowałem do czyszczenia i taki miałem sajgon od tego, że tylko format mnie ratował
Albo głęboki skan takimi programami jak:
-Avira Free Antivirus
-Malwarebytes Anti-Malware
-SpyHunterjeśli coś wykryje to z pewnością wyczyści, a problem z pingiem powienien zniknąć, ponieważ niektóre żłośliwe wirusy mogą używać Twojego łącza internetowego od czasu do czasu lub przez cały czas.
Pewnie, już się za to zabieram
"Avira Free Antivirus" to główny program anty-wirusowy, jeśli masz jakiś inny już na kompie typu "Kaspersky" itp, to będziesz musiał najpierw go odinstalować.
"Malwarebytes Anti-Malware" i "SpyHunter" to anty malware, wyszukują śmieci na kompie, backdoor'y, itd.
nie ma problemu z ich odinstalowaniem
Jeszcze można użyć takiego prostego programu jak:
-Cleanup
lub trochę bardziej zaawansowanego jak:
-CCleaner
pozwolą one na wyczyszczenie systemu ze zbędnych wpisów, rejestrów, nie działających skrótów i wogóle ogólnych pierdół, które się z czasem namnożyły na waszym systemie, a które mogą spowolniać działanie kompa, a w skrajnych przypadkach, nawet powodować nie prawidłowe działanie sieci, typu "lagi"
Używam "Cleanup" za każdym razem gdy wyłączam kompa.
mój WinXP chodzi na starym dysku już dobre kilka lat bez przeinstalowania
Wszyscy olali zagadkę Klątwy, co za chuje.
Klątwa, nie bój, jestem tu dla Ciebie. Co do zagadki to chyba będzie coś takiego:
tak tak warto odkurzyć od czasu do czasu twardy dysk. warto również zainwestować kilka złociszy w lepszego antyvira.
tak generalnie to warto również zrobić raz na ruski rok defragmentacje dysku(ów).
Wszyscy olali zagadkę Klątwy, co za chuje.
Klątwa, nie bój, jestem tu dla Ciebie.
Nieprawdażka. Jest nas co najmniej nas dwóch...Nie wszyscy olali, więc mindbringer nie generalizuj chłopie, bo może niektórzy są w "tyrce" i nie zawsze uda się napisać... Ja jak tylko przeczytałem, to chciałem odpisać, ale przez cały dzień ktoś coś chciał ciągle ode mnie
Co to za zagadka: małe , czarne , a największą osobe podniesie?
Może niektórzy pomyślą "odważny" XD, inni zkolei napiszą "nie myl chłopie odwagi z głupotą" Ale co tam... @Klątwa Dawaj suchara bom ciekaw