General POLSKI Topic
wrote:terror, z tego wszystkiego to gralem tylko w thps3polecam silent hill 2... arcydzielo, nie ma i nie bedzie lepszego horroru-gry. Rzeklem.
pierdole xd juz raz sie naogladalem dobrych horrorow a pozniej wez tu wracaj ciemna noca przez las. najgorzej bylo jak wlasnie maly bylem i costam ogladalem u znajomych strasznego, wracam obesrany totalnie, rozgladam sie spanikowany a gdzies niedaleko lis zaczal szczekac... nigdy wiecej xd
Ja miałem jakieś 9-10 lat jak obejrzałem film pt. "Straszna Śmierć" 8] Koszmary miałem jeszcze parę lat później a do piwnicy do tej pory boję się schodzić
czy ktoś mi pomoże ? bo niby mam city a ja nie wiem o co chodzi ? dostałem taka wiadomość od TPAX hi. Please sorry, my english is not wery well. u have ban on my server
because u use chit (u have spawn sound). if u wiil be play on my server,
u need give me proof that u dont use chit. I have proof when u kick
antichi system. wie ktoś o co chodzi ?
czy ktoś mi pomoże ? bo niby mam city a ja nie wiem o co chodzi ? dostałem taka wiadomość od TPAX hi. Please sorry, my english is not wery well. u have ban on my server
because u use chit (u have spawn sound). if u wiil be play on my server,
u need give me proof that u dont use chit. I have proof when u kick
antichi system. wie ktoś o co chodzi ?
wklej to go google translate
przytłumacz na rosyjski i wszystko będziesz już wiedzieć
ohohoho !!! mina goościa na motorze.. oO ... bezcenna xD
to chyba ten samo kolo od 'czarne coś na drodze w niemczech' : https://www.youtube.com/watch?v=1RIvfIrwg2k
dobra jade do spożywczego
Critters
Pamiętam jak dziś. Wieczór, rodzice gonią mnie i starszą siostrę spać do pokoju. My "idziemy spać". Po chwili lekko uchylamy drzwi i oglądamy krity. Jak pomyślę jak się wtedy bałem, to znów chyba zacznę zaglądać pod łóżko i przykrywać się szczelnie kołdrą
polecam silent hill 2... arcydzielo, nie ma i nie bedzie lepszego horroru-gry. Rzeklem.