General POLSKI Topic
szkoda sprzętu na taki chłam, a kawałek dobry na zaparcia ;P
wrote:szkoda sprzętu na taki chłam, a kawałek dobry na zaparcia ;Plolz wjebales sie w gowno teraz, mad cie zjedzie jak bura suke, ja uciekam xd
ps: mad super muza !! /run
spoko, damy rade.
to może żeby tak już konkretnie dojebać do ognia powiem, że uważam, że lepiej słuchać justina bimberka niż tego typu ciężkie gnioty. ale to tylko moje zdanie.
Spoko, każdy słucha czego chce, jak wolisz Dżastina to Twoja brocha. ;p A kawałek jakiś mega ciężki nie jest, kwestia wyrobienia uszu.
e: Na odstresowanie polecam klasyka:
dziwne khaz ze nie boisz sie grac w quake D:
jak juz jest facebook, to czy ktoś zauważył, że czasem ciężko się połączyć z mtu większym niż ~1400? to samo mam czasem z wynikiem wyszukiwania na googlu. ja się nie znam i nie wiem o co kaman.
http://www.youtube.com/user/andrzejwietecha/videos?flow=grid&view=0
polecam kanal mojego czlowieka.
http://www.youtube.com/user/andrzejwietecha/videos?flow=grid&view=0
polecam kanal mojego czlowieka.
WTF on sie wygadac dobrze nie umie a bedzie biblie czytal,wrzuca takie wypociny w wersjach po 1,5h - podisuja chlopa i tyle bedzie...
ps. niech sobie walnie wiecej swietych obrazkow naobkolo to moze stanie sie niesmiertelny
wczoraj mialem pompe, darky powiedzial mi ze w infected gra "merky" gg
haha a nie gra? aahahaha nie no beka pewnie myslal ze mushroom to merky ;D
haha a nie gra? aahahaha nie no beka pewnie myslal ze mushroom to merky ;D
raczej polewka w stylu ze muchy do gowna leca ) nie uwlaczajac ofc kilku graczom z waszego teamu ktorym to sie szacun nalezy ale kurna bez przesady zarzyn a teraz merky, no gratulacje wy celowo cziterow przyjmujecie czy jak?
nie no my merkiego nie mamy ; ) i nie mielismy , a zarzyn to cziter? ;D nic mi o tym nie wiadomo...same lamki sa u nas w clanie to jakie czity? ; ( jakis temat jest ze zostal zlapany? czy cos czy to tylko ze ktos powiedzial w wiosce a plota sie rozeszla? ; ) to rownie dobrze mozna powiedziec ze Ty czitek jestes bo grasz lepiej niz przecietnie ; ) xD
lolz wjebales sie w gowno teraz, mad cie zjedzie jak bura suke, ja uciekam xd
ps: mad super muza !! /run