General POLSKI Topic
cała łapa, ma rozmach skubany!
własnie co to za motyw coś w stylu wielkiego brata (widzę wielkie oko i człowieczka na osiedlu)
już ci tłumacze, to jest przećpane oko zmęczone całonocnym szlajaniem się po pigule
z dwojga złego cała łapa zdecydowanie lepiej wygląda jak jakiś mały tygrysek czy smok, takie tatuaże to są dopiero śmieszne, albo już się robi coś konkretnego albo lepiej w ogóle się za to nie zabierać bo zamiast mega twardziela wygląda się jak mega pizda
chociaż trzba mieć tez jaja żeby sobie zrobić coś takiego np;
ciekawa interpretacja hehe, może zgadłeś
natomiast nie rozumiem co chcesz powiedzieć animalchiku odnośnie wielkości tatuażu a cech jego posiadacza. zawsze myślałem, że tatuaż to jakis rodzaj sztuki, body painting, wyrażenia siebie, oczywiście mozna mieć ordynarną dziarę "spod celi". generalnie możesz mieć całe ciało wytatuowane i być mega pizdą, albo nie mieć tatuażu w ogóle i być mega twardzielem. nie ma reguły raczej nie ma żadnego znaczenia.
Całkiem ciekawie, terrorku. Czekam na interpretację
Fala, dopiero podczas pisania tego posta zauważyłem co tak naprawdę jest tam na ramieniu
Swoją drogą, kiedyś też sobie zrobię tatuaż coś w tym stylu:
Mam to na pendrive, jak tylko go znajdę to wrzucę zdjęcie...
[..]
natomiast nie rozumiem co chcesz powiedzieć animalchiku odnośnie wielkości tatuażu a cech jego posiadacza. zawsze myślałem, że tatuaż to jakis rodzaj sztuki, body painting, wyrażenia siebie, oczywiście mozna mieć ordynarną dziarę "spod celi". generalnie możesz mieć całe ciało wytatuowane i być mega pizdą, albo nie mieć tatuażu w ogóle i być mega twardzielem. nie ma reguły raczej nie ma żadnego znaczenia.
zupełnie nie chodzi o charakter kolesia z dziarą, motylki, tygryski, tribale wyglądają zwyczajnie chujowo zwłaszcza jak są nieodpowiedniej wielkości i w złym miejscu
jak się robi tatuaż to się go robi i tyle a nie cacka
@ terror ja bym prędzej kupił ze byłeś najebany, w pudle to by ci z taką buźką tribala zrobili na lędźwiach ;DD
zupełnie nie chodzi o charakter kolesia z dziarą, motylki, tygryski, tribale wyglądają zwyczajnie chujowo zwłaszcza jak są nieodpowiedniej wielkości i w złym miejscu
jak się robi tatuaż to się go robi i tyle a nie cacka
co kto, gdzie i jak juz woli, trudno powiedzieć, że orzeł wydziarany na
całe plecy jest lepszy niż motylek na pośladku, kwestia gustu.
wrote:zupełnie nie chodzi o charakter kolesia z dziarą, motylki, tygryski, tribale wyglądają zwyczajnie chujowo zwłaszcza jak są nieodpowiedniej wielkości i w złym miejscujak się robi tatuaż to się go robi i tyle a nie cacka
całe plecy jest lepszy niż motylek na pośladku, kwestia gustu.
to teraz wyobraź sobie jakbym zrobił sobie motylka na dupie albo łopatce...
kazdy ma swoj film co do dziary ; )
wrote:wrote:zupełnie nie chodzi o charakter kolesia z dziarą, motylki, tygryski, tribale wyglądają zwyczajnie chujowo zwłaszcza jak są nieodpowiedniej wielkości i w złym miejscujak się robi tatuaż to się go robi i tyle a nie cacka
całe plecy jest lepszy niż motylek na pośladku, kwestia gustu.to teraz wyobraź sobie jakbym zrobił sobie motylka na dupie albo łopatce...
gdyby babka miała wąsy to pewnie wyglądałaby jak dziadek. zrób, pogadamy.
co ty właściwie chcesz mi powiedzieć, że jeżeli ktoś zrobi sobie idiotyczny tatuaż to idiotycznie wygląda?! owszem zgadzam się, jeżeli ktoś celowo robi sobie debilny tatuaż - to faktycznie może debilnie wyglądać. natomiast nie generalizuj, że mały tautaż wygląda ciotowato, a ogromny wygląda zajebiście męsko.
interpretujcie sobie jak chcecie
Mialem oko ktore jeblem od tak, bo sobie fajny wzor znalazlem i bylem akurat u kumpla, ktory robi tatuaze od kiedy go znam. Wowczas jaralem sie wokalista max'em cavaler'a, on ma oko na jednej i drugiej lapie. Od pol roku mialem ochote na nowy tatuaz, tydzien temu przysiadlem na google i po jakiejs godzince stwierdzilem, ze jakies sobie domki walne albo jakis widoczek padlo na to "osiedle z gostkiem" co nawet fajnie laczy sie z okiem, bo wyglada to jakby kolo oddawal hold wielkiemu bratu xddddd
ale jak sie dupy beda pytac, to zeby przyciac kozaka bede mowil cos typy "jak siedzialem w celi to znalazlem Boga, wychowalem sie na ulicy, pochodze z blokowiska... blachary i fala by to kupil ale z jego dzielni to pewnie wszyscy robia sobie "jebac policje" albo "pitbull"
edit:
troche przeginam pale, jeszcze troche i wstawi mnie na swojej czarnej liscie zaraz za madbringerem i shady'im jak mnie spotka to zajebie lewym sierpowym albo udusi kablem od myszki xd
dodam "j/k" to moze skuma, ze zartuje