General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture
Re: General POLSKI Topic

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
echooo ^ wrote:

THC * SAKE wrote:
ale się umawiacie Happy

heheheh jak na wesele :DD

Nie bój żaby jeden z drugim XD

Co prawda 2009 u G-spot'a aka koziolec Happy wystarczyło Wam aż "deden" miech aby się spotkać - a z tego co przeczytałem, to było grubo... Piwo Janusz i Bartek a i ten tekst "... źle się Tobie oddycha prostym nosem?" buahahaha Macie co wspominać lol

Zresztą Benek może zapodać tutaj link Happy

PS. Co za weekend - starość nie radość a raczej 11. I szanuj wątrobę swoją...Dzień kobiet - bania na "pusty żołądek" po całym tygodniu pracy (żona, szwagierka, teściowa z jej siostrą gin + limonka + tonic coolturka, za to mój teść i jego szwagier kiedyś mnie wykończą). W sobotę zaległe imieniny szwagierki - całą niedzielę się leczyłem...A nawet zacząłem wybierać zdjęcie na swój nagrobek :G

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Cześć, jutro upragniony przez wszystkich piątek i koniec harówy - życzę miłego weekendu.

Cały przyszły tydzień spędzę w Rzeszowie na szkoleniu.
Późne popołudnia będę miał wolne i założyłem sobie, że może poszperam trochę po necie za naszymi noclegami - o ile w hotelu mają wi-fi/hotspot, ale to już chyba standard.

Tak sobie myślę, że jeśli ma nas być 5-6 osób (?), to zastawiam się, czy nie wynająć jakiejś miejscówki na polu campingowym/domku. Zrobić może jakieś ognisko, w spokoju popić i dać namiastkę buszu dla Benedykta aka Franciszek Happy
Żeby nie było, tylko głośno rozważam różne opcje - zbiorcze zestawienie wkleję w przyszłym tygodniu. No chyba, że już ktoś coś w tym temacie robi i mnie uprzedzi - byłoby najs hehe.

@Terror chłopie, szacun za kolejny Twój post:
http://www.excessiveplus.net/forums/thread/introduce-yourself?page=27#comment-421494
- pozazdrościć świetnego poczucia humoru. Dzięki, mało co nie puściłem bąka w busie hehehe Happy
@Laggy - łajt pałer rulez aż chyba nie pójdę na solarium.... Big grin

Zna ktoś takie powiedzonko "czas nie guma, zegar nie sanki"?
To polecam "Baśń o ludziach stąd" (stare, ale dla mnie nieśmiertelne) - poniżej macie pierwszą cześć filmu a resztę na YT .
Lojalnie ostrzegam, na trzeźwo i bez wspomagaczy od matki zielnej "), może nie przejść.
To tak jak niektórzy uwielbiają Monty Python'a (Łubin Hood - no leżę Tongue )

tymczasem
laki

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

?_________?

Co ty wogóle piszesz 5-6 osob. to nawet sie nie wybieram na takie zgromadzenie. Ze co najmniej 10-15 i wtedy bedzie git a co do noclegu to jak juz bedzie lista osob to sie cos wymysli przeciez wogole kto bedzie spał:D bo ja na bank nie, Wiesz dlaczego bo mnie interesuje hema gleba i taka sytuacja, mystyfikacja Big grin

--))))d(-_-)b((((--

?_________?

.

--))))d(-_-)b((((--

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

od czegos trzeba zaczac Tongue

THC * SAKE
Sake's picture

a mnie ciągle intryguje skąd lucky się tutaj wziął (czytałem legendę kilka stron wcześniej) Happy. dla mnie powinieneś sobie gościu założyć bloga jakiegoś bo w każdym poście masz wiele do powiedzenia, może wykorzystamy twój "potencjał" twórczy do pisania news'ów na głównej E+ Big grin

A teraz kochane dzieci pocalujcie misia w dupe Happy

DRINA wrote:

NOBODY can be blamed for leaving Darkshit and Blackshit, not even this twat trickz.

Blitz
Forum moderator
Blitz's picture

powinien się zmierzyć z gmz Big grin

animalchik
fala.q3's picture
Blitz wrote:

powinien się zmierzyć z gmz Big grin

wydaje mi się że niestety nie jest aż tak bardzo "nie religijny" jak gmz

I am addicted to life.

madbringer
Madbringer's picture

Gmz pojedyńczym postem rozjebał formatowanie stron w jednym temacie. Ciężko będzie ale wierzę w Lakiego, jedziesz.