General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
zarzyn
zarzyn's picture
animalchik wrote:

echooo ^ wrote:
animalchik wrote:
zupełnie nie chodzi o charakter kolesia z dziarą, motylki, tygryski, tribale wyglądają zwyczajnie chujowo zwłaszcza jak są nieodpowiedniej wielkości i w złym miejscu

jak się robi tatuaż to się go robi i tyle a nie cacka

co kto, gdzie i jak juz woli, trudno powiedzieć, że orzeł wydziarany na
całe plecy jest lepszy niż motylek na pośladku, kwestia gustu.

to teraz wyobraź sobie jakbym zrobił sobie motylka na dupie albo łopatce...

mógłbys sobie nawet teletubisia z torebką pierdolnąć na czole.
Twój film twoja sprawa.

Happy

animalchik
fala.q3's picture
echooo ^ wrote:

[...]

co ty właściwie chcesz mi powiedzieć, że jeżeli ktoś zrobi sobie idiotyczny tatuaż to idiotycznie wygląda?! owszem zgadzam się, jeżeli ktoś celowo robi sobie debilny tatuaż - to faktycznie może debilnie wyglądać. natomiast nie generalizuj, że mały tautaż wygląda ciotowato, a ogromny wygląda zajebiście męsko.

jak tu kurna gadać z ludźmi.... jak sobie zrobisz tygrysa na łydce albo łopatce wielkości 5zł to wygląda to śmiesznie i tyle w temacie, o co się kurna sprzeczasz to ja nie wiem.... jak słusznie zauważyłeś tatuaż to jakaś tam forma ekspresji artyzmu, niestety większość tatuaży jest zwyczajnie chujowo kiczowata do tego stopnia że aż żal dupe ściska jak widzisz miliard tygrysów smoków motylków wykonanych w dysproporcji do miejsca

I am addicted to life.

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic
animalchik wrote:

echooo ^ wrote:
[...]

co ty właściwie chcesz mi powiedzieć, że jeżeli ktoś zrobi sobie idiotyczny tatuaż to idiotycznie wygląda?! owszem zgadzam się, jeżeli ktoś celowo robi sobie debilny tatuaż - to faktycznie może debilnie wyglądać. natomiast nie generalizuj, że mały tautaż wygląda ciotowato, a ogromny wygląda zajebiście męsko.

jak tu kurna gadać z ludźmi.... jak sobie zrobisz tygrysa na łydce albo łopatce wielkości 5zł to wygląda to śmiesznie i tyle w temacie, o co się kurna sprzeczasz to ja nie wiem.... jak słusznie zauważyłeś tatuaż to jakaś tam forma ekspresji artyzmu, niestety większość tatuaży jest zwyczajnie chujowo kiczowata do tego stopnia że aż żal dupe ściska jak widzisz miliard tygrysów smoków motylków wykonanych w dysproporcji do miejsca

to wszystko to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje, jeśli ja uważam, że chuj jest fajny i wytatuuje sobie chuja na ręce czy to dużego, czy małego to mi ma się on podobać bo ja go noszę, jedni lubią bmw inni audi, twoja dziewczyna nie musi mi się podobać ale pewnie nie spodoba Ci się jeśli powiem, że powinna żreć krawężnik, dlatego jeśli chodzi o komentowanie i ocenianie czyjegoś gustu powinieneś być ostrożniejszy ;] fakt, że penis nie jest najlepszym przykładem ale on dokładnie pokazuje, że chuj to kogo obchodzi co się komuś podoba ;] tak, tak... -bycie obiektywnym etc. ale w kulturalny sposób bo nie jesteś szczeniakiem już ;]

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Tatuaż w większości przypadków to nie sztuka, tak samo jak tatuator to nie artysta. W większości przypadków to zawód rzemiosło a efekt to sprzedany produkt/towar na czyjejś skórze.

Każdy z osobna ludź ma inne, a przede wszystkim ukształtowane przez własne życie granice estetyki itp etc itd.

Jeden lubi wino drugi żyto Winking Dla jednego coś co jest chujowe, dla innego może być zajebiste. Jedni lubią seks, innym większą przyjemność sprawia rozcieranie gówna na klacie Monkey

Ludzie jaraja sie chińskim menu Winking tribalami, zwierzakami... wszystkim. Niektórzy idą za aktualnym trendem, kierują się kiczem bo taki mają styl Winking I jeśli tylko znajdą kogoś kto im to zrobi na ciele, to w tym momencie kończy się dyskusja o słuszności danego tatuażu.

Dla mnie mały tatuaż o ile nie jest kompozycją zamkniętą, jest wporzo. Zawsze może skończyć po latach jako wisienka na torcie Winking Ot łeb tygrysa wielkości 5zł będący na łopatce czy łydce, może zamienić się z czasem w centralny punkt większej pracy (centralny bo główny, nie że na środku ;P). Możliwości ograniczone wyobraźnią klienta i zdolnościami tatuatora, ale z większym naciskiem na klienta. Według niego to może być najlepszy tatuaż na świecie Winking

Terror nie wiedzieć czemu, ale kojarzy mi się to z intrem z jekiejś kreskówki lub teledyskiem ;P Jakieś batmany albo disturbedy, może być cokolwiek ale gdzieś już widziane - mnie się podoba.

_D! zgadzam się w 110% procentach ;P

kszksz
japierdole's picture

skąd wiesz, że ja to _D! ?Big grin

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

bo tylko my tam regularnie zaglądamy w dział e+ Big grin baseone D+

kszksz
japierdole's picture

hahhaha to Ty XD

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Terror PROwyder N1 Laughing) - najwięcej pyskówek jest po jego, naprawdę "czasami" niezamierzonych i niewinnych postach, hehehe Ale przynajmniej coś się dzieje. Chciałem jeszcze coś napisać nt. tatuaży, ale może innym razem Big grin

Aha miałem zacząć "Rzeszów, welcome to".
Zameldowałem się w hotelu jakąś godzinę temu. Na kolację nie zdąrzyłem, ale od miłej Pani w recepcji dostałem tzw. "suchy prowiant" W "mokry" zaopatrzyłem się w Krakowie w Krakowskiej Galerii- wiecie, że w Cerrafourze czteropak Harnaś 0,5l <7zł???
Tyle dobrego słyszałem o Rzeszowie, czas poznać go chodź trochę. Ale tu śniegu napdało - faktycznie końcówka zimy zachowuje się jak student przed sesją, gdzie w ciągu dwóch dni próbuje nadrobić cały semestr heheh - skąd ja to znam. Ciemno było jak wjeżdżałem do Rzeszowa, ale nie sposób było nie zauważyć pomnika tzw. "Czynu Rewolucyjnego. I tutaj muszę się zgodzić z starymi współlokatorami z tego miasta, faktycznie przypomina on wielką... Zresztą zobaczcie sami.

Żeby nie było jeden z moich aut jest marki Renault i niektórzy kumple śmieją się, że jeżdżę z "...." na masce rofl

Dobra czas zacząć drugie piwko (zdróweczko za tych co nie mogą Tongue ) Internet hula jak ta lala - wporównaniu z moim domowym min. 3xlepiej. Nie wiem czy dziś odpalić jeszcze Queka czy nie. W sumie dawno nie grałem na laptopie - ostatni raz w Łodzi w 2010 zresztą też w hotelu.

Na dobranoc jeden z moich ulubionych odcinków "Maszy i Niedźwiedzia" kanału YT getmovies.ru. Mój syn ogląda te produkcje blisko 2 rok. I niech ktoś mi powie, że oprócz "Wilka i zająca" nic fajnego nie zrobili...

buahahaha
[img]javascript:nicImTemp();[/img]
W sumie 29 odcinków i średnio co miesiąc pojawia się nowy.
A jak będzie mało to odcinek Maszai Kasza też daje radę hehe

PS. "A jak robi kotek..." Qwa echo no skąd Ty bierzesz te filmiki, rozjebło mnie złożyło i znów rozjebło. Ale chciałbym zobaczyć kiedyś w akcji naszego terror'ka Big grin

PS2. tylko ja nie zmieniam tych ników na forach lol

Wyżej wymieniony post nie zawierał lokowanie produktu.
laki

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

od zimy do zdjecia mialem wrazenie ze przegladamy te same strony zjadajace nam czas ;P

mininoob

pytanie z innej beczki. Do kogo napisać albo w jakim dziale zrobić topik jeżeli znajomy próbuje się zarejestrować ale nie dostaje maila zwrotnego/potwierdzającego rejestracje ( nie ma go ani w spamie ani w żadnych innych folderach)?