General POLSKI Topic
ja jestem jenak przekonany ze jak sie robi tatuaz ktory ma dodac animuszu a efekt jest odwrotny to jest to nie kwestia gustu ale kwestia jego calkowitego braku czy tez braku wyczucia jakiejkolwiek estetyki
o gustach to bysmy mogli dyskutowac gdybysmy wybierali wzor
Tu już łatwiej się zgodzić W takiej sytuacji powinno się iść za sugestiami tatuatora. Dzięki doświadczeniu powinien mieć wyczucie, i odpowiednio doradzić rozmiar i miejsce. To samo w każdym innym zawodzie oferującym usługi. Chyba, że wkrada się rutyna... I robi byle co byle gdzie, byle odrobić jałmużnę w te 6-8 godzin i do domu.
Czasem też klient jest niereformowalny i to trzeba brać pod uwagę. Można mówić mu, że to nie będzie pasować, ale nieee.... Przecież on już to gdzieś widział i wyglądało super, lub tylko ma takie złudne wrażenie.
jebać sąd
pytanie z innej beczki. Do kogo napisać albo w jakim dziale zrobić topik jeżeli znajomy próbuje się zarejestrować ale nie dostaje maila zwrotnego/potwierdzającego rejestracje ( nie ma go ani w spamie ani w żadnych innych folderach)?
napisz do Epsilona,mialem podobna sytuacje tzn nie moglem sie zalogowac a haslo bylo prawidlowe a wiec czekalem na zwrotny mail z mozliwoscia zalozenia nowego hasla,czekalem tak z 2 dni i zadnego maila nie dostalem...zagadalem z Nim i w koncu doszedl do wniosku,ze haslo mam prawidlowe ale wlaczona jest jakas funkcja "security" (o ktorej on nawet nie wiedzial) odnosnie znacznikow w samej nazwie konta a przynajmniej tak mi to wytlumaczyl. A wiec jednak nie tylko ja mialem problem z mailem zwrotnym..tak czy siak pisz do niego.
...
fajna muza
http://www.youtube.com/watch?v=s92smjLq_38
Obczaj to bracie
Obczaj to bracie
Właśnie straciłem 15 sekund swojego życia, których już nigdy nie odzyskam...
Teraz resztę dnia będę musiał słuchać Ministry, żeby się naprostować.
wrote:
Obczaj to bracie...
Właśnie straciłem 15 sekund swojego życia, których już nigdy nie odzyskam...
Mission accomplished...
PS. Spoko avatar...
Zmieniłem w celu zobaczenia jak będzie wyglądał mój obecny avatar przeskalowany do standardów na tej strony i śmiem stwierdzić, że ssie pałkę. Chciałem znowu ustawić tego gościa ale odkryłem, że nie mam tego zdjęcia na komputerze i nie mogę go znaleźć nigdzie więc zostawiam jak jest :]
Wynika to z tego, ze jak ja cos napisze to sie zaraz pojawia animal, zeby mnie skrytykowac
Jesli bacznie sie przyjzysz to wyciagniesz wnioski takie, ze to raczej animal zaczyna pyskowki, bo on zawsze ma racje, a wielu ludzi sie z tym nie zgadza no i heja...
fajna muza
http://www.youtube.com/watch?v=s92smjLq_38