General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

sub-forum

aministrator

najlepiej od razu do admina wal

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

animalchik
fala.q3's picture

ja jestem jenak przekonany ze jak sie robi tatuaz ktory ma dodac animuszu a efekt jest odwrotny to jest to nie kwestia gustu ale kwestia jego calkowitego braku czy tez braku wyczucia jakiejkolwiek estetyki

o gustach to bysmy mogli dyskutowac gdybysmy wybierali wzor

I am addicted to life.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Tu już łatwiej się zgodzić Winking W takiej sytuacji powinno się iść za sugestiami tatuatora. Dzięki doświadczeniu powinien mieć wyczucie, i odpowiednio doradzić rozmiar i miejsce. To samo w każdym innym zawodzie oferującym usługi. Chyba, że wkrada się rutyna... I robi byle co byle gdzie, byle odrobić jałmużnę w te 6-8 godzin i do domu.

Czasem też klient jest niereformowalny i to trzeba brać pod uwagę. Można mówić mu, że to nie będzie pasować, ale nieee.... Przecież on już to gdzieś widział i wyglądało super, lub tylko ma takie złudne wrażenie.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

Terror PROwyder N1 Laughing) - najwięcej pyskówek jest po jego, naprawdę "czasami" niezamierzonych i niewinnych postach, hehehe Ale przynajmniej coś się dzieje.

Wynika to z tego, ze jak ja cos napisze to sie zaraz pojawia animal, zeby mnie skrytykowac Smug
Jesli bacznie sie przyjzysz to wyciagniesz wnioski takie, ze to raczej animal zaczyna pyskowki, bo on zawsze ma racje, a wielu ludzi sie z tym nie zgadza no i heja...

fajna muza Happy
http://www.youtube.com/watch?v=s92smjLq_38

trickz
tr1ckz's picture

jebać sąd

On board since August 2007.

bazz
Bazz's picture
mininoob wrote:

pytanie z innej beczki. Do kogo napisać albo w jakim dziale zrobić topik jeżeli znajomy próbuje się zarejestrować ale nie dostaje maila zwrotnego/potwierdzającego rejestracje ( nie ma go ani w spamie ani w żadnych innych folderach)?

napisz do Epsilona,mialem podobna sytuacje tzn nie moglem sie zalogowac a haslo bylo prawidlowe a wiec czekalem na zwrotny mail z mozliwoscia zalozenia nowego hasla,czekalem tak z 2 dni i zadnego maila nie dostalem...zagadalem z Nim i w koncu doszedl do wniosku,ze haslo mam prawidlowe ale wlaczona jest jakas funkcja "security" (o ktorej on nawet nie wiedzial) odnosnie znacznikow w samej nazwie konta a przynajmniej tak mi to wytlumaczyl. A wiec jednak nie tylko ja mialem problem z mailem zwrotnym..tak czy siak pisz do niego.

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Obczaj to bracie

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

khaz'
Clan/TS Moderator

Obczaj to bracie

Właśnie straciłem 15 sekund swojego życia, których już nigdy nie odzyskam... Straight face
Teraz resztę dnia będę musiał słuchać Ministry, żeby się naprostować.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
khaz' wrote:

Obczaj to bracie...

Właśnie straciłem 15 sekund swojego życia, których już nigdy nie odzyskam... Straight face

Mission accomplished...

PS. Spoko avatar...

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

khaz'
Clan/TS Moderator

Zmieniłem w celu zobaczenia jak będzie wyglądał mój obecny avatar przeskalowany do standardów na tej strony i śmiem stwierdzić, że ssie pałkę. Chciałem znowu ustawić tego gościa ale odkryłem, że nie mam tego zdjęcia na komputerze i nie mogę go znaleźć nigdzie więc zostawiam jak jest :]

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain