General POLSKI Topic
Podejmę z wami polemike i dam wam rade :
PALCIE ZIELE PRZYJACIELE !
ranking az sie prosi o ludzi ogarnietych z tematem. ludzi z pasja co by robili porzadek jak jest potrzeba a nie odwalali taka popeline jak ostanim czasem mieli to w zwyczaju.
O, co to?
In
IS* Clan private forums we have topic called "IS * config share" where
we share our private configs with eachother. (i'm sorry IS* members
for making it public, but this has to be done to prevent from using this
crap on e+ ).Zarzyn has uploaded those pk3 files and added this:
wrote:in zip you got gifts from no named master mzi. gl insta pupet msterone is for mute your own sounds
second is to get lowder enemy keel
wrote:That's interesting but
? won't it kick me if pure and pb is on ?wrote:no
go to rayden serwer and checkwrote:if not kicking, then they have it uploaded at server = cheaters have adventage D+
if
we are at this topic. i know that some servers have empty pbsv.cfg file
what means, you can use some cheats even if pb is enabled welcome to
e+ mod of proswrote:mzi use that script from around 1 year. when he was in panda klan.
i dont know from who he got it but many ql players got it.i use first script with mute my sound. why. because i try play offensive .
when i am in full run . i can here enemy and know his position.about second i dont use him cause i play with tankjr not keel.
but if need it here you go.if you got more question about this subject pm ore somethink/
wrote:thanks for sharing those scripts from mzi zarzyn, that could help us alot
even
though i'm against any kind of hacks, but since as i see now, most of
better players use some advantages i say fuck it, lets use this if it
will help to play betterTHIS
LAST COMMENT FROM EQUINOX is pretty important, because this is what is
happening on e+, if "they are using it, then why shouldn't I use them
aswell?"wrote:yo zarzyn i have tried to play today with first script
(for muting my own sound) and it works nice on ERA ftag , but when i
went on beer.freezer, it doesn't work on pure. are you sure the pb will
not kick us if we use it on cw-s ?wrote:
my last cw was agains mr in tdm cup on rayden super duper hack killer pb .
i dont know from who mzi got it.wrote:pure kicks only for modificated files *.pk3 - when we compare it with *.pk3 at server.
if
u add some new paks into you quake, and server dont have them uploaded,
then simply server will not let you to load those paks durring your
playing time at this server.pure kick only when client have for
example pak4.pk3 wich one have other/modified files inside than original
one (from server)
Wnioski:
1) Zarzyn uwikłał Mziego postem w prywatnej sekcji forum, zapewne z zamiarem zniszczenia jego reputacji, wiadomo, że na prywatne pod-fora zagląda najwięcej osób. Zresztą popatrzcie jak się wszyscy przejęli, że te paki są od Mziego.
2) Wszystkim od początku chodziło o przetestowanie tych czitów pod kątem wykrywalności aby móc oczyścić ten mod. Szczególnie Benedyktowi, który testował również wallhaki, oraz Equinoxowi, który ujawnił sprawę bo Mziego kocha i szanuje jak ojca swego. Normalnie banda mega ziomali.
3) Z tych postów nie można wyciągać żadnych daleko idących wniosków ponieważ na prywatnych pod-forach, czyli tam gdzie ludzie czują się najbezpieczniej i mogą gadać bez ryzyka, mają największą paranoję i prawie nigdy nie piszą tego co by napisali publicznie.
huehuehuehuehuehuehue
..
Co do r2 przypisujesz mi kogoś innego słowa. Tyle w temacie. Dużo bardziej prawdopodobe że gadałeś z kimś o tym niż ze mną to raz.
Dwa trudno by były dowody na coś czego nie było.
Grałem jakieś fw czy coś . Odkryłem tajną taktyke klanu. kampa i rambo style na przemian, . (only in IS )
Myśle co zrobić by uwierzyli że są zajebiści. poniewaz głowa to najważnieszy element rozgrywki.
Znalazłem pliki. dałem im. wmówiłem że sam ich używam a jako wabika użyłem mzi.
Chciałem by uwierzyli w siebie
Za opubliokwanie pliku zostałem ukarany. Proszę o tym nie zapominać
Reasumując zrobiłem mało moralnie bo dałem komuś możliwośc przewagi(zostałem za to ukarany ). lecz sam jestem czysty jak łza.
wierzycie nie wasza sprawa.
papatki
wrote:..Co do r2 przypisujesz mi kogoś innego słowa. Tyle w temacie. Dużo bardziej prawdopodobe że gadałeś z kimś o tym niż ze mną to raz.
Dwa trudno by były dowody na coś czego nie było.
Grałem jakieś fw czy coś . Odkryłem tajną taktyke klanu. kampa i rambo style na przemian, . (only in IS )
Myśle co zrobić by uwierzyli że są zajebiści. poniewaz głowa to najważnieszy element rozgrywki.
Znalazłem pliki. dałem im. wmówiłem że sam ich używam a jako wabika użyłem mzi.
Chciałem by uwierzyli w siebieZa opubliokwanie pliku zostałem ukarany. Proszę o tym nie zapominać
Reasumując zrobiłem mało moralnie bo dałem komuś możliwośc przewagi(zostałem za to ukarany ). lecz sam jestem czysty jak łza.
wierzycie nie wasza sprawa.
papatki
Po przeczytaniu wiadomości powyżej obejrzyj 10-20 razy link poniżej, by określić swoje odczucia po przeczytaniu tego chłamu.
N1 dynio - w samo sedno...
"Saw this another site
Photoshop'd. Am I right?
hard too see, but I agree
dugg down cuz it sucks!
How'd this garbage make it to the front page?
users from their site came and dugg it up
Stolen from XKCD
Burried for inaccuracy
if ur gonna call bullshit post a link to prove it...
We didn't start
the Flame War! {hehehe}
Peeps were hating on it
'fore left my comment!
We didn't start
the Flame War
Let the whole
wide world know
I'm a big an ashole..."
PS. Dzięki Benedykt za przypomnienie o Jakubie Wędrowiczu... hehehe
A i on w porównaniu do mnie wygląda jak Zakościelny
2) Wszystkim od początku chodziło o przetestowanie tych czitów pod kątem wykrywalności aby móc oczyścić ten mod. Szczególnie Benedyktowi, który testował również wallhaki, oraz Equinoxowi, który ujawnił sprawę bo Mziego kocha i szanuje jak ojca swego. Normalnie banda mega ziomali.
wystarczy poprosić, zrzut całego topicu w postaci jpg jest u RM i prawdopodobnie u mnie na dysku
wniosek moze byc tylko jeden.
jesli pk3 nie bylo na serwerze, to w polaczeniu z pure bylo to bezuzyteczne. gdyby nie ujawnienie tego przez equinoxa, mozna bylo wylapac kazdego z osobna z tym plikiem na hdd. wystarczylo wklepac regulke w konfiguracji pb.
nigdy nie bylem posadzony o czitowanie w zaden sposob, w przeciwienstwie do fpsa. w is nie bylo ex-czitera poza tequila i boykinsem - nie ja ich rekrutowalem (co nie znaczy ze nie dalem f1 jesli ktos sie pytal o nich ;P), nie bylem jedynym liderem. przewinal sie tez DARK w okolicach 2008-9 wykopany i chyba juz nigdy nie wrocil do quaka, br0var ktorego nie wiem jak ocenic... camel jak zwykle ma amnzje nawet pomimo tego jak wrzucal filmiki na YT jak haxuje na serwerach aim+ z pure i pb - wszystko tylko po to, zeby camelowi pokazac ze sie da. LAN ziomeczek dadzia, ale tez poszedl sie kochac i nie gral (chyba) w quaka. W wiekszosci klanow w latach wczesniejszych zdarzaly sie czarne owce. Co do zarzyna, nie wiem jak sie odniesc. sprawa wyszla na jaw zbyt wczesnie (czyt. poczatek postu) zeby cokolwiek zrobic. ot tylko fail eqxa. i znow ja, powtarzam... nigdy nikt tutaj nie pisal ze jestem potencjalnym cziterem, a nagle okazuje sie ze jestem wallhackerem Kto w to wierzy po zobaczeniu losowych lub wszystkich dem z mojej gry? dobra, bylem posadzony o takie rzeczy... na HISZY po wymianie dosc pokaznych maili z adminem, zostalem tam 'oczyszczony', robilem demka z kazdej osobnej mapy przez jakis okres czasu. tak na wszelki wypadek w razie w. skillsy jakos nie spadly, on sie mogl przygladac, niczego jednak nie znalazl w mojej grze. to samo moge robic tutaj ba, swego czasu nawet robilem, ale jak folder z demami staje sie tak pokazny ze otwiera sie kilka minut to go zwyczanie czyszcze. mad, jesli masz jakis problem, to zapraszam na pogaduszki na skajpaju czy tsie nie wiem czy juz ci tego nie proponowalem... e+ wierzy w mojej sprawie, fpsowi ktory uchodzi za ruskiego dupka i nie mnie, ktory tutaj staral sie pomagac w kazdym topicu z problemem, ktory proponowal wprowadzenie zmian w rankingu, ktory chcial jednego niewygasajacego hostingu dla demek do rankingu i nigdy nie bylem podejzany o czitowanie chyba zaden cziter w historii "e sportow" nie tlumaczyl sie tak jak ja. tutaj niektore osoby sa w minejszym zasiegu zasad rankingu i forum. pare dni temu byla dziwna sytuacja na ShoutBoxie, ani epsi ani fate nie raczyli zareagowac w zaden sposob po dostaniu PM ode mnie - do camela sie nie zwracalem bo zyje w innym swiecie, i pewnie by zapomnial po 5 minutach.
nie jest dziwnym ze ruskie chcialy grywac na jumpslandzie mimo ze reszta serwerow i tak stala u asphyxa ;>? to nie ja jestem ziomeczkiem nawroconego czitera tgk czy jak on tam ma. przeciez to chyba fps sciagnal z niego bana bo przeciez ziomeczek
nie zmuszajcie mnie do pisania kiedy wieczor wczesniej pilem D+
czas na "hobby" czyli do pracy
laki polecam postac w podobnym klimacie, jak mowilem wczoraj mordimmera madderdina
http://pl.wikipedia.org/wiki/Cykl_Inkwizytorski
po ktorejs z tych ksiazek zostalem papiezem macie... od tego wzialem nickname po papiezu.
... no dobra, nie mam dowodow, ale dodam jeszcze, ze byla rozmowa na TS.
I teraz tylko od was zalezy czy mi wierzycie czy nie :E
Zarzyn pisal (albo mowil, ale on raczej pisze) na IS ts, ze r2 uzywalo takich (albo podobnych) pk3 files juz za czasow S.E.A.R.C.H cup czyli ladny kawal czasu temu...
... szukalem logow, ale nie mam :E epsilon tez nie ma mimo, ze jest adminem... po prostu TS nie daje mu takiej swobody.
Pisze to dopiero teraz, bo chcialem najpierw zebrac logi z TS... tylko ze ja mam nawyk czyszczenia logow (taka mania czystosci ), benek nie byl wtedy obecny... na bank byl obecny equinox i zarzyn xd ale od nich raczej tych logow nie dostane haha
ps: wyslalem pm do Trickhoo, nie mam pojecia czy on wtedy znajdowal sie na IS TS, ale jesli tak to mamy dziada
Wszystkiemu winny jest znow animal jakby on nie walkowal tego samego tematu to bym mial wyjebane, ale jak dzisiaj czytalem wasze posty bedac w pracy, to mnie krew zalewa, ze taki gnoj jak Zarzyn jest bezkarny :E
Na mzi'ego nic nie mam ale Zarzyn powinien za to beknac... chocby dlatego, ze klamie jak z nut