General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture
Re: General POLSKI Topic

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

seus

o lol... @ mzi a kogo to kurwa obchodzi kim Ty byles... teraz jestes haxorem pajacu Big grin ...a beer pusty... to juz nie do cIEBIE.

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is The Lord when I lay my vengeance upon thee.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

milion stopni, co za skwar na zewnętrzu

zarzyn
zarzyn's picture
XV!BENEDYKT wrote:

milion stopni, co za skwar na zewnętrzu

milion +1

Happy

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

lol "... na zewnętrzu" Big grin suuuper tekst hehe

Miałem Klienta z Akademi Rolniczej (czy Uniwersytet teraz) i mówił, że mierzyli temperaturę na /betonowej/ powierzchni - wyszło 50C a wcieniu 36C godz. chyba to było tak po 11:00. Drugi na Zakopiance widział tablicę z temperaturą w powietrzu 37C a przy drodze 54C...

Klima, dopóki słońce opierało się o szyby, nie wyrabiała - musieliśmy wyłączyć na chwilę w skarbcu... Po 13:00 poczułem pierwsze "ochłodzenie" i to cały czas w garniaku (zasrany dresscode, bo Newsweek robi badania i misetryshoppery chodzą, no normalnie pobodło ich do reszty).

W Kraku, nad asfaltem niektórzy, parówki grzeją lol A najlepsi są Klienci rocznik 1925-1935, w taką pogodę do Banku chce im się "załatwiać ważne" sprawy, prawie mdleją jak wchodzą szczęśliwi, że doszli. Karetki co chwila po Alei szalały. Wkońcu lato mamy Happy, tylko urlopu nie widać, tymbardziej, że koleżanka złożyła wypowiedznie - szczęściara...

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

jak wsiadalem po pracy w aucie u mnie dzis 49 D+ a klima padla i ni mo komu zrobic D+

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

jakiś czas temu mówili w radiu, rozwalilo mnie jak powiedzieli że był bez gaLotów tam Tongue

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

"Jest już tak ciepło, że można nosić sandały bez skarpet..."
nadesł. paula_jasu * dodane 2013-06-20 źródło joemonster.org....
cały tydzień zapowiada się letni - dla mnie super, bo jesień dla mnie ergo=depresja, plizzz, choć chwilkę wolnego Confused ...

"Bardzo dowcipny ojciec nazwał swego syna - Jehowa, żeby na ślubie porobić sobie jaja z jego świadków.
nadesł. Leszek_z_balkonu * buaaahaahahah Big grin
dodane 2013-07-30 źródło joemonster.org

Od 2 tygodni przerzuciłem sie na Marlboro Ice-Bolt lol - w "smaku" jak Marlboro Frost, ale mają możliwość, po ściśnięciu flitru, na bardzięj mentylowy smak... Frosty 13,60 PLN a Ice Bolt'y 12,90 PLN... Lol w akademcu kupowałem ukraińskie L&M"y po 4,20PLN a Marlboro nie opłacało się "angażować", bo po czterech machach było po papierosie...

Od dłuższego mam zamiar zmienić avatar, nawet wybrałem kilka pic'sów do castingu (chyba fanych Tongue) , ale ciągle to, siamto...

@Khaz Dawno chciałem to napisać tutaj, czy na prajwie, Twó j avatar jest suuuuuper... Kocham/łem Fallout'a i wiele godzin spędziłem na fajnych questach... Nie znam 2 i 3, ale jedynka dla mnie to było coś... hehe aaa i ten twój skill level about drinkin from toilets lol brings me always so screwed laughing if I only able to say it in this way

Wasze Zdróweczko Panie i Panowie \%/
tymczasem laki

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

khaz'
Clan/TS Moderator
Quote:
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

Od 2 tygodni przerzuciłem sie na Marlboro Ice-Bolt lol - w "smaku" jak Marlboro Frost, ale mają możliwość, po ściśnięciu flitru, na bardzięj mentylowy smak... Frosty 13,60 PLN a Ice Bolt'y 12,90 PLN...

Proponuję Ci zrobić zapas mentoli na 100 lat. Chyba słyszałeś o nowo wchodzącej ustawie w wyniku której znikną mentole we wszelakiej postaci? Dla mnie to w sumie dobra wiadomość, bo łatwiej będzie mi rzucić palenie Big grin Jak z półek sklepowych znikną Westy Ice to latem nie będę miał co palić, zimą zawsze pale Lucky Strike czerwone a latem właśnie Westy Ice, które trzymam w zamrażalce i matka się wkurwia, że otwiera zamrażalkę a tam fajki leżą xd

[qoute=laki_luzer]
@Khaz Dawno chciałem to napisać tutaj, czy na prajwie, Twó j avatar jest suuuuuper... Kocham/łem Fallout'a i wiele godzin spędziłem na fajnych questach... Nie znam 2 i 3, ale jedynka dla mnie to było coś... hehe aaa i ten twój skill level about drinkin from toilets lol brings me always so screwed laughing if I only able to say it in this way

Fallout to jedna z niewielu gier, której części przeszedłem wielokrotnie [poza jedynką, raz tylko przeszedłem i to na cheatach od połowy gry xd mały byłem wtedy jeszcze i nie umiałem za bardzo grać w cokolwiek], reszta części wręcz rozgromiona. Kocham Fallouta. Jak tylko znalazłem zdjęcie z perkiem "Toilet Drinker" to pękałem ze śmiechu - dlaczego? Zagraj koniecznie w Fallout 3 to się dowiesz Big grin Nie pożałujesz Winking
Inne gry, których części wielokrotnie przeszedłem po wiele razy to Gothic i The Elder Scrolls [poza jedynką a dwójkę bardzo słabo pamiętam].

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain