General POLSKI Topic
http://www.youtube.com/watch?v=xeBPv4nuws4 smacznego :]
o lol... @ mzi a kogo to kurwa obchodzi kim Ty byles... teraz jestes haxorem pajacu ...a beer pusty... to juz nie do cIEBIE.
milion stopni, co za skwar na zewnętrzu
milion stopni, co za skwar na zewnętrzu
milion +1
lol "... na zewnętrzu" suuuper tekst hehe
Miałem Klienta z Akademi Rolniczej (czy Uniwersytet teraz) i mówił, że mierzyli temperaturę na /betonowej/ powierzchni - wyszło 50⁰C a wcieniu 36⁰C godz. chyba to było tak po 11:00. Drugi na Zakopiance widział tablicę z temperaturą w powietrzu 37⁰C a przy drodze 54⁰C...
Klima, dopóki słońce opierało się o szyby, nie wyrabiała - musieliśmy wyłączyć na chwilę w skarbcu... Po 13:00 poczułem pierwsze "ochłodzenie" i to cały czas w garniaku (zasrany dresscode, bo Newsweek robi badania i misetryshoppery chodzą, no normalnie pobodło ich do reszty).
W Kraku, nad asfaltem niektórzy, parówki grzeją lol A najlepsi są Klienci rocznik 1925-1935, w taką pogodę do Banku chce im się "załatwiać ważne" sprawy, prawie mdleją jak wchodzą szczęśliwi, że doszli. Karetki co chwila po Alei szalały. Wkońcu lato mamy , tylko urlopu nie widać, tymbardziej, że koleżanka złożyła wypowiedznie - szczęściara...
jak wsiadalem po pracy w aucie u mnie dzis 49 D+ a klima padla i ni mo komu zrobic D+
haha:
"Dwa odloty na raz chciał?! :D"
http://www.tvn24.pl/po-trawce-dostal-sie-do-samolotu-merkel-probowal-odleciec,343366,s.html
jakiś czas temu mówili w radiu, rozwalilo mnie jak powiedzieli że był bez gaLotów tam
"Jest już tak ciepło, że można nosić sandały bez skarpet..."
nadesł. paula_jasu * dodane 2013-06-20 źródło joemonster.org....
cały tydzień zapowiada się letni - dla mnie super, bo jesień dla mnie ergo=depresja, plizzz, choć chwilkę wolnego ...
"Bardzo dowcipny ojciec nazwał swego syna - Jehowa, żeby na ślubie porobić sobie jaja z jego świadków.
nadesł. Leszek_z_balkonu * buaaahaahahah
dodane 2013-07-30 źródło joemonster.org
Od 2 tygodni przerzuciłem sie na Marlboro Ice-Bolt lol - w "smaku" jak Marlboro Frost, ale mają możliwość, po ściśnięciu flitru, na bardzięj mentylowy smak... Frosty 13,60 PLN a Ice Bolt'y 12,90 PLN... Lol w akademcu kupowałem ukraińskie L&M"y po 4,20PLN a Marlboro nie opłacało się "angażować", bo po czterech machach było po papierosie...
Od dłuższego mam zamiar zmienić avatar, nawet wybrałem kilka pic'sów do castingu (chyba fanych ) , ale ciągle to, siamto...
@Khaz Dawno chciałem to napisać tutaj, czy na prajwie, Twó j avatar jest suuuuuper... Kocham/łem Fallout'a i wiele godzin spędziłem na fajnych questach... Nie znam 2 i 3, ale jedynka dla mnie to było coś... hehe aaa i ten twój skill level about drinkin from toilets lol brings me always so screwed laughing if I only able to say it in this way
Wasze Zdróweczko Panie i Panowie \%/
tymczasem laki
wrote:
Od 2 tygodni przerzuciłem sie na Marlboro Ice-Bolt lol - w "smaku" jak Marlboro Frost, ale mają możliwość, po ściśnięciu flitru, na bardzięj mentylowy smak... Frosty 13,60 PLN a Ice Bolt'y 12,90 PLN...Proponuję Ci zrobić zapas mentoli na 100 lat. Chyba słyszałeś o nowo wchodzącej ustawie w wyniku której znikną mentole we wszelakiej postaci? Dla mnie to w sumie dobra wiadomość, bo łatwiej będzie mi rzucić palenie Jak z półek sklepowych znikną Westy Ice to latem nie będę miał co palić, zimą zawsze pale Lucky Strike czerwone a latem właśnie Westy Ice, które trzymam w zamrażalce i matka się wkurwia, że otwiera zamrażalkę a tam fajki leżą xd
[qoute=laki_luzer]
@Khaz Dawno chciałem to napisać tutaj, czy na prajwie, Twó j avatar jest suuuuuper... Kocham/łem Fallout'a i wiele godzin spędziłem na fajnych questach... Nie znam 2 i 3, ale jedynka dla mnie to było coś... hehe aaa i ten twój skill level about drinkin from toilets lol brings me always so screwed laughing if I only able to say it in this way
Fallout to jedna z niewielu gier, której części przeszedłem wielokrotnie [poza jedynką, raz tylko przeszedłem i to na cheatach od połowy gry xd mały byłem wtedy jeszcze i nie umiałem za bardzo grać w cokolwiek], reszta części wręcz rozgromiona. Kocham Fallouta. Jak tylko znalazłem zdjęcie z perkiem "Toilet Drinker" to pękałem ze śmiechu - dlaczego? Zagraj koniecznie w Fallout 3 to się dowiesz Nie pożałujesz
Inne gry, których części wielokrotnie przeszedłem po wiele razy to Gothic i The Elder Scrolls [poza jedynką a dwójkę bardzo słabo pamiętam].