General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Od ostaniej gry chyba nic nie zmianiałem, tylko standardowo ręcznie sens'a... - Nie pamietam, bo byłem nietrzeźwy \%/

Dzięki Panowie za pomoc. Sprawdzę jak wrócę do domu. Jak nie pomoże to wrzuce printscreen'a i dalej pomarudzę.

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

animalchik
fala.q3's picture

@terror, odpuść sobie pompki "na ilość" przy pompkach dźwigasz jakąś połowę swojego ciężaru czyli 35kg? no nie jest to jakieś duże obciążenie które pozwalało by wyrobić duże mięśnie, tym bardziej jeżeli robisz to szybko i na ilość. Technika musi dać w kość mięśniom bo inaczej efekt raczej słaby, rób je raczej bardzo wolno i spinaj dodatkowo mięśnie które pracują, tak żebyś czuł w mięśniach każde stadium ruchu.

Co do supli, wielu poleca "mono", które jest tanie i działa, ale jeśli zależy ci na naprawdę dobrych efektach i małej retencji wody to raczej weź sobie chelat magnezowy kreatyny i oczywiście białko, inne suple w zasadzie można olać, białko to jest podstawa, szybko przyswajalne białko to mus jeśli zależy ci na budowaniu mięśnia.

BTW. to nie jest tak że masa spada po odstawieniu mono na pysk, tylko mono powoduje zatrzymanie wody w organizmie co zwiększa ciężar ciała, po odstawieniu kreatyny organizm wyrzuci wodę i spadnie ci masa ciała ale nie jest to katabolizm mięśni. Tak samo jak ćwiczenie bez zapewnienia ciału wystarczającej ilości białka mija się z celem, dlatego że organizm zacznie zjadać własne mięśnie (katabolizm).

I am addicted to life.

-C4-KOSZMIT
Rank moderator
kszksz wrote:

I do tego r_customwidth i r_customlenght zgodnie z tym jak masz w windzie

r_customwidth i r_customheight

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?

** jumper

@Laki, jak komendy od kolegów nie pomogą to wpisz r_ambientScale 0.6 a później vid_restart. Powinno załatwić sprawe Praying

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic
-C4-KOSZMIT wrote:

kszksz wrote:
I do tego r_customwidth i r_customlenght zgodnie z tym jak masz w windzie

r_customwidth i r_customheight

Z pamięci, sorry

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

spoko @dynio Happy i dzieki @koszi za czujnosc XD

mam niespodziewanych gosci Big grin wiec dopiero jutro wieczorem sprawdze Wasze podpowiedzi... Koledzy nie gniewajcie sie, ale zaczne od sprawdzania rozwiazania @angela i dam Wam znac co i jak...
Spadam, bo zaraz ktos mnie zabije

Dobrej nocki wszystkim

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Powyżej obiecany printscreen - dziwne... tylko nie wiem czemu, nie ujął tych czarnych pasków bo bokach (każdy po 1/8 tego co widzicie).

Spróbowałem każdej z komend, które uprzejmie byliście mi podać i nic. Wpisywałem po kolei, robiłem vid_restart... Jak zauważyłem żadnej poprawy, to przez edit'a cfg uzupełniałem set'sy... hmmm

Za nim wkleję cfg plik, może macie jeszcze jakieś pomysły??? Czuję się jak dziecko we mgle - pewnie ze zmęczenia... Zaraz odpalę peceta i sprawdzę czy tam też mam problem...

PS. Aleje leje i wali piorunami .. tylko mi brakuję żeby korki wybiło. I znowu nie pogram Confused
Staram się nie przeklinać, ale mistery shopper 10 minut przed zamknięciem budy, to KURWA już przesada... Przez palanta, godzinę byliśmy zablokowani aby zamknąć ten burdel. Kolejna godzina rozliczenia dnia. Do domu wróciłem o 20:30, a wyszedłem o 07:00 rano !!!. Pojebańcy wciskają kit ludziom, w Polska mentalność. usiłują wprowadzać nieadekwatne/sztuczne kretynizmy (totalna pralnia mózgownic)... No proszę... Tak na "żywca". Jak zwykle chodzi o hajs. W ciągu dnia, też nie było lepiej - już myślałem, że wszystkie ciężkie przypadki odfjakowałem. Acha, oczywiście, ładnie podpisałem że pracowałem od 09:15-17:15 Cacy, cacy (s!k)

Aaaa z resztą nie ważne... sorki. Dajcie znać , proszę, co z tym kłejem.
Z góry dziękować, dziękować.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

ja nic nie wiem, może wina nie w quaku? przypadkiem poczułem przyspieszacz do szpachli i zaczął mnie boleć ząb z którego wypadła mi pląba jakiś czas temu Tongue nie wiem czemu ale wydaje mi się że to wina tego przyspieszacza (rozpuszczalnika? capilo jak nie wiem). rano pędzikiem do łodzi na ślub. mam nadzieję że przejdzie albo jakieś apapy pomogą. e+błog sfera

** jumper

@laki jak możesz to wyślij mi swojego cfg, jeśli to wina cfg to postaram się pomóc. Pozdro

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

@angel Właśnie wysłałem Tobie PM... Happy

@Benedykt Papieskiego weselicha - tylko nie wygłupiaj się i nie zamieniaj wody wino albo inny holy spirit Big grin