General POLSKI Topic
ty ten salon robiłeś z własnego wyboru czy czułeś że Twoja lepsza połowa się tego domaga, Moja żona męczy mnie codziennie teraz tematem że nasze mieszkanie jest za małe że widziała ładny dom na sprzedaż . A ty chłopie zarób na To .CZy kobiety nie rozumieją ile co kosztuje. Lepiej chyba było by jakąś studentke raz w tygodniu przytulić i się tyle nie irytować. DAć jej na zupe i parę czystych gaci.
Ale czego się nie zrobi dla bliskich.
@Laki
sznruek , kapusta , worek czy cos to jakiś rebus.
Słuchaj a jaki typowy tekst ciebie rozbawia w pracy gdy przychodzi klient. z cyklu przychodzi klient do banku?
@Benedykt A czytales komentarze do linku, ktory zapodales? Co za pajac z tego, pozal sie Boze, prokuratora...
@terror Te monter na wysokosciach XD w lato pijam malo wina, chyba ze wlasnej roboty lol Przyjdzie jesien, to znowu wroci do lask... Hehe Leki, lepiej zycz mi znalezc inna robote bracie, to nie beda mi wogle potrzebne
A kabel od kinkietu jest dlugi abys mogl podlaczyc sie do pradu u sasiada z gory - gratki koksu i uwazaj na roztepy XD
@zarzyn Zaluje, ale to niestey nie rebus Tak se podsumowalem ciezki poniedzialek.@Khaz moglby napisac szprycha, wentyl, detka,
przyjechala po mnie dzis karetka...
No to na bank czekac Ciebie bedzie przeprowadzka XD Moja jak se "cos "urodzi" w glowie, to mam pozamiatane...
Co do tekstow jest ich troche, jeden mnie polozyl. Jak pracowalem w pierwszym banku, to podchodzi klient do mojej kolezanki i mowi
- "Czy moze mi Pani zrobic sTymulacje... "
Nie przypomne sobie teraz najlepszych, ale dodam jeszcze jeden...
"- Jakie macie wklady?"
"- Niebieskie i czarne.."'- odpowida pracownik Banku.
Typowe zapytanie depozytariusza chodzacego "od Zyda do Zyda" szukajac najlepsiejszej oferty oprocentowania lokat.
khaz to ty? <niesmacznyjoke>
wracaj szybko do zdrowia.
terror zrob zdjecia przed i po chce zobaczyc jak rozrywaja cie sterydy ;P
Terror ale z ciebie burek.. Po pierwsze kinkiety wiesza się na ścianach nie na suficie Po drugie to co kupiłeś, skoro już powiesiłeś to na suficie to pewnie nie kinkiet tylko plafon, a że z długim kablem to znaczy że do wyższych mieszkań, a ty go pewnie na suficie 2,20 powiesiłeś No a po trzecie zmieniająca kolor żarówka..?!? Błagam.. xD Odżywki to lipa bo przestaniesz brać i masa spada.. Nic nie zastąpi regularnych intensywnych ćwiczeń na ramiona klatę i plecy żeby dobrze się czuć i dobrze wyglądać.
Lol Za bardzo nie wiem, gdzie w domu można byłoby ją zamontować – chodzi o praktyczność. Może na studiach bym się w to bawił. Tak dla klimatu popykania wiecie czego, jak jest imprezka itp. , do sklepu aby uwagę klientów przyciągnąć, w witrynach holenderskich domów uciech XD. Jednak na dłuższą metę zaczęłaby mnie wkurzać i wymieniłbym na zwykły LED
Ale o gustach się nie dyskutuje… Liczy się Twój wysiłek i jesteśmy z Ciebie dumni Najważniejsze żebyś Ty miał fun
@Koszi hehe Nie zauważyłem, że chce kinkiet na suficie zamontować rofl. Tylko coś mi za uszami dzwoniło, że coś jest nie halo… a przy budowie domu sam kilka plafonów zamontowałem - szturmok ze mnie.
Wczoraj o dziwo, znalazłem troszkę czasu i chciałem pograć w kłeja. Odpaliłem grę jak zwykle i coś ze screenem mi się stało. Tzn. kwadratowy ekran gry na czarnym background’zie po bokach. Zmiana rozdzielczości czy „-„ i „+’ nie pomga, bo zmiana zachodzi tylko w tym kwadracie… Pewnie rozwiązanie jest proste, ale ja nie mam pomysła czemu tak się stało. Pytałem nawet żonecki czy coś majstrował przy lapie - kilka dni wcześniej było ok... I tyle żem się ngrał
jak to taka z opcja kolorowy stroboskop to niezle musi denerwowac
Z tego co pamiętam to chodzi o którąś z poniższych komend. Co prawda jak w qłeju nic nie zmieniałeś to chwie, ale podejrzewam że jednak to:
/r_customaspect 1
/r_mod -1
r_mode -1 jeśli rozdzielczość jest niestandardowa
I do tego r_customwidth i r_customlenght zgodnie z tym jak masz w windzie
Bez przesady xd teraz waze 73kg przy 180cm wzrostu, jak osiągnę 80 kg to będę w niebowziety... ale miesni, nie smalcu xd głównie chodzi o to, żeby mieć większą powierzchnię na tatuaże robie następny za 3tyg.
Dziś przyszła ledowa żarówka, do tego kinkietu, co z nim walcZyłem wczoraj... Obczajcie sobie na Youtube changing color led bulb, bajer!