General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

@Khaz'ik Happy Slyszalem, slyszalem - tym bardzej zdziwilo mnie, ze oprocz Marlboro Mint, Frost wypuscili Ice Bolt? Szkoda tylko, ze nie ma w sprzedazy w miekkim opakowaniu Confused

Hehehe Z ta zamrazarka, to mnie rozwaliles Big grin
Zes wymyslil Tongue Chcialbym zobaczyc, jak przy niewtajemniczonych znajomych wyjmujesz te West'y i czestujesz olololo

Do nie typowych rzeczy chowanych w chlodziarkach, to w lodowce kiedys, mimo woli, zostawilem kluczyki od domu - ale sie wtedy naszukalem ehhh... Zoneczka malo co nie popuscila, jak zobaczyla' jak je wyjmowalem lol XD

Co do Fallout'a, to dzisiaj wytrzezwialem i przypomnialem, ze przeciez w dwojeczke tez pogrywalem, ale bez wiekszych sukcesow. Nie pamietam, dlaczego tak krotko gralem lol Jedynke prawie przeszedlem cala, ale Quake, HoM&M, Imperialism i Civilization tez chcialy mojego czasu.
A w ktorej czesci Fallout'a bylo UFO - tylko raz udalo mi sie znalezc rozbity statek z pasezerami. Jakas smieszna bron wtedy znalazlem hehe Big grin

laki

PS. Zapowiada sie cieeeezki poniedzialek w tyrce... Confused
O mamo!!!

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

khaz'
Clan/TS Moderator

Serio, jeżeli nie słyszałeś o tym motywie to spróbuj wrzucić paczkę mentoli do zamrażarki a potem sobie odpal jednego to zobaczysz czemu to jest zajebista sprawa. Ciekawi mnie tylko, czy motyw działa też z tymi kapsułkami mentolowymi. Nie ja to wymyśliłem, znajomy mi dawno temu o tym powiedział ale uznałem, że chłopak na 100% wałka mi kręci, potem to usłyszałem jeszcze od paru innych osób i uznałem, że w końcu muszę spróbować Westy Ice z zamrażarki - palę je do dzisiaj. Wkurwia tylko fakt, że idzie tyle kasy na to Confused

Statek UFO? Musiałem to aż wygooglować i okazuje się, że był on w Fallout 1.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Ja tam w baldurs gate duzo pogrywalem, fallout jakos nie przypadl mi do gustu.
A z Icem i zamrazarka kojarzy mi sie tylko icewind dale Tongue

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

@khaz lol nosz normalnie myślę, ze wciskasz mi kit z tą zajawką, ale na tyle mocno, ze chyba spróbuję... właśnie wkładam paczkę fajek do zamrażarki i jak jutro będą mokre to pojadę na Podlasie, znajdę Ciebie i dopilnuję abyś sam wypalisz te pieluchy a ty wzamian postawisz paczkę fajek i słuszną kankę łez sołtysa hehe Big grin

Z tym ufo też słyszałem od staaaarego kumpla, który mi mówił, że to jak znaleźć białego kruka.... Więc szukałem po całym "świecie" nic. Odpuściłem sobie i w którejś nowej grze (szło mi beznadziejnie) wybrałem się nie daleko aby nabić sobie experience level na scorpionach itp i bach... statek i szkielety pasażerów - nigdy więcej nie udało mi się go znaleźć, bo za drugim razem, tylko sam statek i to też po wieeeelu godzinach hehe

@Benio Do Baldurs gate namawiał mnie ten sam kumpel od Fallout'a. Był bardziej zachwycony/zajawiony Baldurs'em niż Fallout'em. Wówczas mój super hiper mega ultra extra nijaki komp nie dał rady tą grę pociągnąc Confused A teraz nie ma kiedy przypomnieć a przede wszystkim zagrać w nieodkryte dla mnie klasyki... Ale nic straconego. Przecież nie mamy co liczyć na emeryturę. Więc pewnie jak osiągniemy tzw. wiek emerytalny, to wówczas wprowadzą legalną eutanazje. Bo w zamian 350zł wypłaty będziemy mogli wybrać bardziej godna śmierć i wtedy jako ostanie życzeniem będzie wybierz grę 45min gratis i do piachu/krematorium (taniej)

Ale pieprzę! To był naprawdę ciężki dzień - chyba sobie wykrakałem. Wystarczy, że napiszę, że odwiedził mnie dzisiaj m.in. Prorok/Mesjasz/Aspostoł. I rzecze do mnie, że jestem dobrym człowiekiem i ma dla mnie prezent.
Tzn. jakąś przepowiednię, że Bóg chce albo mi wyznaczył mi misję, że zostanę ministrem finansów zagranicznego/nowego kraju... Koleżanka z pracy mało co nie popuściła, gdy zobaczyła mój skamieniały/zszokowany wyraz twarzy, że po ledwie awarii systemu i odkręcaniu tematów pierwszy Klient mnie rozwalił... Pierwszy raz w życiu poczułem jak się czuje człowiek po dostaniu patelnią, bez fizycznego jej użycia, w twarz. Powiedziałem tylko - "Bóg zapłać" i wstałem od stanowiska.

Co spotkało mnie tego dnia dnia, to był pikuś. Resztę przemilczę. I tak, motyla noga, przez całe .
Kapusta, sznur i worek co kolwiek to znaczy...

laki

khaz'
Clan/TS Moderator

Hehe, możesz mnie odwiedzic w szpitalu bo mialem dzisiaj powazny wypadek na rowerze,pekl mi prawy obojczyk i jutro mnie beda drutowac, ponadto mam krwiaka nad brwia wielkosci sliwki. pewnie potrzymaja mnoie w tym szpitalu.

do zobaczenia

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Oj Hubert, Hubert...

To se pogralismy ehhh Nie mowiac o pracy. Twoi bliscy musza nie nudzic sie z Toba Happy Niedawno kolano, teraz to. Mam nadzieje, ze miales kupe szczescia, ze to 'tylko' tak sie skonczylo. Szybkiego powrotu do zdrowia i niech NFZ bedzie Tobie lagodny w terminarzu Happy a i ladnych zdjec rentgenowskich 'przystojniaku' lol

Pozdrow Panie pielegniarki z duzym dekoltem i krotkimi fartuszkami Tongue

Do zobaczenia Kabacie XD

PS. Hehe... Wyjalem fajki z zamrazarki Happy. Oprocz smyrania zimna paczka po jajach Big grin , nie poczulem zadnej roznicy... Co zrobilem zle? A moze kupic West'y?

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

?_________?

Happy

--))))d(-_-)b((((--

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

Laki odstaw to wino chłopie i zażywaj leki xd Muszę się pochwalić, dziś pobilem czasowy rekord świata w wymianie kinkietu. Tylko 2godziny 10 minut!Pechowo, drogo i czasochłonie to, to co uwielbiam.Drogo, bo 60funtów za blaszany kinkiet vintage... Pechowo, bo nie ten kolor co zamówiłem i z innym wejściem na żarówkę. Czasochłonne bo brak odpowiednich narzędzi kurewsko mi wszystko utrudnił xd aha i kabel 150cm, na huj komu kabel taki długi do lampy sufitowej? ... Ehh najważniejsze, że mnie to nie zabiło i salon prezentuje sie dużo lepiej Winking
Od 2 tygodni robie pompki xd Napierdalam już serie po 50 ! Pierwszego dnia zrobiłem 20 i chciałem na wcześniejsza emeryturę xd spodobało mi sie, że i ja moge mieć mięśnie xd zamówiłem kreatyne i mutant mass, hantelki se kupię i bede koks. Polecam każdemu kto, jak ja nigdy nie ćwicżył poza zajęciami W-F'u w szkole. Czuje się świetnie, biceps i triceps rośnie, brzuch twardnieje i mam więcej energii. Tylko schudlem 3 kilo Sad po to zamówiłem wspomagacze, najpierw masa potem rzeźba xdddd

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Big grin