General POLSKI Topic
pamietaj zeby pic wode po parowkach! dobra na mase!
sake zapomnial dodac ze trzeba zamknac to miejsce
nie przesadzaj benek
już chciałem napisać jakiś głębszy komentarz do zaistniałej sytuacji ale strach przed linczem wielkich twórców elaboratów mnie powstrzymał
ufff o mały włos
nie podpuszczam obiecuje się nie rozpisywać szefie
kto pamięta skąd ten cytat: "...z parówką w dupie?"
odpowiedź dla sake
Jestem, a w zasadzie byłem graczem na scenie instagib na tym modzie. tY zapewne jesteś z PlusKid, więc proste, że mnie nie kojarzysz, pajacu.
pozdrawiam i życzę miłej dyskusji
Mzi, tak masz niby wyjebane na ten mod i to, co o Twojej osobie inni myślą, a się produkujesz jakby Ci dupsko pękło. Daj se siana, Bazz słusznie powiedział, że to już się żałosne robi. Wtopiłeś i tyle, weź to na klatę jak prawdziwy facet a nie tu płaczesz nad niesprawiedliwością losu.
watch your words
Mzi, tak masz niby wyjebane na ten mod i to, co o Twojej osobie inni myślą, a się produkujesz jakby Ci dupsko pękło. Daj se siana, Bazz słusznie powiedział, że to już się żałosne robi. Wtopiłeś i tyle, weź to na klatę jak prawdziwy facet a nie tu płaczesz nad niesprawiedliwością losu.
Tak, wypowiedziałem się po wszystkim, co miałem na myśli i już mi lepiej. Chciałem to napisać i myślę, że te słowa świadczą o tym, że mam wyjebane na ten mod i słowa, jakie kieruje do mnie ten plebs. Nic mi nie pęka, wierz mi - wyrazić własną opinię, zwłaszcza po wszystkim to jest to, co chciałem zrobić i teraz jest mi lepiej Intrygujące, ba żałosne są chyba wasze kolejne komentarze po mojej wypowiedzi, bo chyba dostałem tego BANa i moje słowa nie powinny was już ruszać a wy dalej sracie i ubolewacie nad tym, że rzekomo zrobiłem z was idiotów heh ironia losu. Wziąłem to na klate, przecież nic nie mówię, nie płaczę, że mi jest tak bardzo źle. Wręcz przeciwnie. Jestem wniebowzięty, że mogłem śmiać się (i nadal to robię) wam prosto w twarz Tyla.
Napisz jeszcze ze 3 ściany tekstu, nadal nie do końca widzę tę Twoją wyjebkę.
wezcie sobie sciane wytapetujcie tym hejtem ...
Camel czasami dla konsumentów lepiej gdy nie wiedzą jak się robi dany produkt. Bo czasem bardziej smakuje. A jak ktoś ma wątpliwości co jest tego powodem, odpowiedz jest jasna. Kasa- . Dam wam inny przykład . Kiedyś pracowałem w Edynburghu w KFC. I tam były dwie butle z jakimś gazem (zapewne co2) które sprawiały że wodą pochodząca z miejskiego żródła (nigdny nie odbywało się przywożenie wody ), była odpowiednio filtrowana. Potem Dodawano do niej magiczny gaz, Więc woda ta była już gazowana (sodowana ) , a resztę barwiono syropem , Syrop pepsi, mirinda itp. Nim mogłeś się cieszyć swoim wymarzonym napojem pani przy ladzie jeszcze ci napierdoli tam worek lodu. Tak dla równowagi.
takich przykładów można pisać całe mnóstwo, zwłaszcza z branży spożywczej. Każda branża charakteryzuje się innymi elementami , na których można zarobić coś ekstra. Na samym koncu cierpi na tym konsument, wiadomo dla wielu jednak mowa pieniądza jest najważniejsza