General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Niedziela się kończy. Mam nadzieję, że każdy był w kościele chwalić Pana.
Jakieś ciekawe filmy ktoś poleci?

khaz'
Clan/TS Moderator
XV!BENEDYKT wrote:

A pewnie! Smietanka tez zlizana z kolan. Wspaniała niedziela.

Film? Hmmm... "Papież - Człowiek, który został Karolem", Gangster SquaT, Hobbit, THE RAID [niesamowity film, popcorn i piwa obowiązkowe - inaczej mozeszz ssac], Harsh Times, Street Kings.

Sporo teraz filmów oglądam odkąd mogę korzystać tylko z lewej ręki i siedzieć w domu 24/7. W kolejce mam Batmana z 2k8, Prine of Persia: The sands of time, Kolekcjoner Kości i Even[t?] Horizon [oglądalem te dwa filmy jAK bylem maly i mim ze ich nie zrozumialem to i tak je polubilem a teraz trzeba sie dowiedziec czemu je polubilem :>], Source Code a jutro dalej będę szukał filmów ;]

Lub po prostu wejdz tutaj i przegladaj. Ja ogladam tylko HD filmy ;]

Polecam tez to niezłe gówno co mi kolezanka puściła, obejrzyjcie najpierw ten film a jak sie spodoba to od poczatku do konca walic, mi tak sie spodobalo ze w jeden dzien wszystkie serie obejrzalec kilka razy placzac ze smiechu.S[podobalo sie? Epizod 1.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
XV!BENEDYKT wrote:

Amen Padre Happy

Jakbyś jeszcze napisał w jaki deseń chciałbyś obejrzeć filmy albo w jakim humorze jesteś,

to łatwiej można byłoby Tobie coś rzucić... Tongue

W zależnosći od nastroju:

Powyższe tytuły nie są moimi "konikami". Poprostu pierwsze wpadły mi do głowy... I podobnie jak większość z Was mógłby sypać nimi dowoli hehe Happy

The Game pojawił się w jednym z watków w topic'u Kony - widziałem go w szkole średniej i wówczas zrobił na mnie piorunujące wrażenie... In Time - gra aktorska średnia, ale pomysł na film bardzo mi się spodobał... Pewnie resztę też widziałeś lol Aaaa i o gustach się nie dyskutuje hehehe...

Czekam aż synek podrośnie, to zrobimy maraton z Dragon Ball's - jeśli mnie nie wyśmieje archaiczną mangą lol

khaz' wrote:

[..] Polecam tez to niezłe gówno co mi kolezanka puściła, obejrzyjcie najpierw ten film a jak sie spodoba to od poczatku do konca walic, mi tak sie spodobalo ze w jeden dzien wszystkie serie obejrzalec kilka razy placzac ze smiechu.S[podobalo sie? Epizod 1.[..]

Zobaczyłem kawełek "ten film" i niezła beka Big grin Wyczesane robactwo hehe ale na trzeźwo nie dałbym rady oglądać...

Podobnie było z The Happy Tree Friends lol - ludzie, to mają wyobraźnię...

Event Horizon też daje radę Tongue

PS. Już myślałem, że niedługo przegonimy w ilości postów naszych sąsiadów z GR. Strasznie się rozpisują ostanio...

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Ruskje wystartowali wcześniej Big grin ale ile to roboty? ino trochę pospamować i mamy ich Tongue

a trailery / recenzje obacze wieczorem i wezme sie za przygotowanie jakiegos dniowego seansu

zarzyn
zarzyn's picture

Jeszczcze tylko około 950 straty do Ruskietopic. Happy zabierać się za pisanie,

Happy

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Nie damy rady, Bopoh żeby się przywitać cyrylicą potrzebuje 4 postów, nie wspominając o tym, kiedy próbuje coś wytłumaczyć zgodnie z zasadami wałasnej logiki.

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

nie widze

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

problemu Tongue

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Zapomniałem D:

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Witam w przedniedzielnik Big grin siema