General POLSKI Topic
Niedziela się kończy. Mam nadzieję, że każdy był w kościele chwalić Pana.
Jakieś ciekawe filmy ktoś poleci?
A pewnie! Smietanka tez zlizana z kolan. Wspaniała niedziela.
Film? Hmmm... "Papież - Człowiek, który został Karolem", Gangster SquaT, Hobbit, THE RAID [niesamowity film, popcorn i piwa obowiązkowe - inaczej mozeszz ssac], Harsh Times, Street Kings.
Sporo teraz filmów oglądam odkąd mogę korzystać tylko z lewej ręki i siedzieć w domu 24/7. W kolejce mam Batmana z 2k8, Prine of Persia: The sands of time, Kolekcjoner Kości i Even[t?] Horizon [oglądalem te dwa filmy jAK bylem maly i mim ze ich nie zrozumialem to i tak je polubilem a teraz trzeba sie dowiedziec czemu je polubilem :>], Source Code a jutro dalej będę szukał filmów ;]
Lub po prostu wejdz tutaj i przegladaj. Ja ogladam tylko HD filmy ;]
Polecam tez to niezłe gówno co mi kolezanka puściła, obejrzyjcie najpierw ten film a jak sie spodoba to od poczatku do konca walic, mi tak sie spodobalo ze w jeden dzien wszystkie serie obejrzalec kilka razy placzac ze smiechu.S[podobalo sie? Epizod 1.
Amen Padre
Jakbyś jeszcze napisał w jaki deseń chciałbyś obejrzeć filmy albo w jakim humorze jesteś,
to łatwiej można byłoby Tobie coś rzucić...
W zależnosći od nastroju:
Powyższe tytuły nie są moimi "konikami". Poprostu pierwsze wpadły mi do głowy... I podobnie jak większość z Was mógłby sypać nimi dowoli hehe
The Game pojawił się w jednym z watków w topic'u Kony - widziałem go w szkole średniej i wówczas zrobił na mnie piorunujące wrażenie... In Time - gra aktorska średnia, ale pomysł na film bardzo mi się spodobał... Pewnie resztę też widziałeś lol Aaaa i o gustach się nie dyskutuje hehehe...
Czekam aż synek podrośnie, to zrobimy maraton z Dragon Ball's - jeśli mnie nie wyśmieje archaiczną mangą lol
[..] Polecam tez to niezłe gówno co mi kolezanka puściła, obejrzyjcie najpierw ten film a jak sie spodoba to od poczatku do konca walic, mi tak sie spodobalo ze w jeden dzien wszystkie serie obejrzalec kilka razy placzac ze smiechu.S[podobalo sie? Epizod 1.[..]
Zobaczyłem kawełek "ten film" i niezła beka Wyczesane robactwo hehe ale na trzeźwo nie dałbym rady oglądać...
Podobnie było z The Happy Tree Friends lol - ludzie, to mają wyobraźnię...
Event Horizon też daje radę
PS. Już myślałem, że niedługo przegonimy w ilości postów naszych sąsiadów z GR. Strasznie się rozpisują ostanio...
Ruskje wystartowali wcześniej ale ile to roboty? ino trochę pospamować i mamy ich
a trailery / recenzje obacze wieczorem i wezme sie za przygotowanie jakiegos dniowego seansu
Jeszczcze tylko około 950 straty do Ruskietopic. zabierać się za pisanie,
Nie damy rady, Bopoh żeby się przywitać cyrylicą potrzebuje 4 postów, nie wspominając o tym, kiedy próbuje coś wytłumaczyć zgodnie z zasadami wałasnej logiki.
nie widze
problemu
Zapomniałem D:
Witam w przedniedzielnik siema