General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

mój błąd, nie doczytałem. w tym reloaded też mają lub mieli problem ze znikającym dźwiękiem ;P do tego dochodziły znikające postacie ;D

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Im szybciej zostaną ukończone prace, tym lepiej - serio myślałem, że nie da się nic zrobić w tej kwestii... Tak przy najmniej zrozumiałem po wpisach Skull'a, że to nie jest takie proste "hop-siup"

A nt. co wkurwia - zauważyłem ostatnio, że mam awersję na rozmowy pasażerów przez telefon w busie. Szlag mnie trafia jak, pomimo sluchawek na uszach, to wokół napierdzielają ludzie o swoich prywatnych sprawach (zjadł kotleta u cioci i dostał sraki, pójdzie siedzieć za kolejny dziecięcy wybryk do pierdla, bo koleżanka jest taka siaka, mam problem bo okres mi się "spaźnia", bo bus jedzie za szybko i gubię zasięg i nie mogę gadać przez 1.5h non-stop informując współpasażerom o zajebistym niułsie typu jaki to mój dzień/problem/choroba weneryczna jest cudowna i nie zapomnijmy się zaśmiać jakbym, to opowiadał żart stulecia, bo zamiast "rozmawiałem przez skyp'a" powiedziałem "skajpnąłem się z kimś" i serdeczne Haha Hoho Happy Dziwne, kiedyś w takich ośrodkach lokomocji śmiano się tylko z ludzi, którzy się nie myli - teraz tęsknię za tym... No cóż, wygląda na to, że się starzeję Big grin

@Tomek hehe wewnętrzne zasady - fajna sprawa. No to za Twoim "onli in polisz", chciałbym za pomysłodawcą naszego topicu, po secundo ZERO HATER'stwa... Może być? Oczywiście, kąśliwe przytyki z jajem, jak najbardziej zostają Tongue Pozdrówka

PS. BOB'i poprosimy po polsku. Dzięki Winking

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

zarzyn
zarzyn's picture
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

Sleepy

Nawiązując do Twojej wypowiedzi. Tongue Jade ostatnio Autobusem a laska za mną siedzi i gada przez Telefon standarcik. I nagle rzucziła Takie zdanie że Huj . Nie da się go nie zanotować . A Zdanie które przykuło moją uwage brzmiało. No wiesz on Chce mi dać 1500 za całą NOC Love struck Ciekawe gdzie taka robata, pewnie w Pizzeri ciasto będzie obrabiać Happy

Happy

-C4-KOSZMIT
Rank moderator

No niestety Polacy nie mają pojęcia o kulturze rozmawiania przez telefon. Podejrzewam że korzenie tego tkwią w szoku kulturowym po zderzeniu z kapitalizmem po latach komuny i braku właściwej ewolucji używania tego urządzenia. No i oczywiście braku edukacji w szkole i w domu. Niby w szkołach uczą że w teatrze i kinie trzeba wyłączyć telefon ale i tak nie przypominam sobie sztuki/seansu żeby komuś nie zabrzęczało. A tak w ogóle to byłem świadkiem jak ktoś bezczelnie odebrał telefon w kinie i sobie zaczął gadać.., masakra.
Co do gadania przez telefon w środkach komunikacji to najgorzej jak ktoś się drze do telefonu jakby z głuchym rozmawiał. Poza tym wkurwia mnie też jak ktoś puszcza jakąś chujową muzykę z komórki przez głośnik. Nie dość że muzyka jest na ogół do dupy to jakość jest zawsze do dupy.

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?

khaz'
Clan/TS Moderator

Ileż to razy nie byłem zmuszony słuchać jakiegoś DJ'a w autobusie. Okay, jakoś zniosę tego Bednarka czy inny podobny chłam ale gdy ktoś w autobusie puści jakieś raperskie gówno to mam ochotę poprzebijać sobie bębenki w uszach. Jak jak się cieszę, że w końcu zrobiłem prawko i już wszędzie samochodem tylko jeżdżę :]

Co do rozmawiania w kinie przez komórkę to raz z kolegą wzięliśmy swoje dziewczyny do kina i ktoś z przedostatniego rzędu zaczął rozmawiać przez telefon. My daleko byliśmy to nam to nie przeszkadzało ale jakiś koleś za nim nie wytrzymał gdy ten zaczął rechotać i jak mu pierdolnął to od razu się rozłączył, poszły też salwy śmiechu i może z 10 osób brawa zaczęło bić. Taki burak już na pewno nigdy nie będzie rozmawiał przez telefon w takich miejscach, nauczył się. Uważam, że powinno się specjalnych ludzi zatrudniać, co by takich wyłapywali i humanitarnie dali po mordzie. Poziom kultury znacznie by się podniósł.

Tak mi się jeszcze przypomniało, gdzieś w jakimś hrabstwie w Anglii w kinie są zatrudniani 'ninja', którzy uciszają głośno zachowujące się osoby, zachęcam do googlowania bo to naprawdę ciekawa sprawa a ja jestem zbyt leniwy na szukanie linka D:

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

animalchik
fala.q3's picture

ogólnie nowe pokolenie jest bardzo zepsute, np banda gówniarzy w pociągu przypalała sobie zioło (pełen pociąg ludzi czekających na odjazd) a oni sobie siedzą w przedziale i palą zielsko, tak mnie chuj strzelił że ich mało tam nie utłukłem

I am addicted to life.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

Polaki - buraki xdCoś się nie podoba to najlepiej wpierdol to rozwiąże.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

wychowawcze wychlastanie po mordzie zawsze spoko! Big grin

XED * MU
xed's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Polaki - buraki xdCoś się nie podoba to najlepiej wpierdol to rozwiąże.

terror wkurwiajacy ten komentarz uwazasz sie za jebanego angola ? czy uwazasz mnie za buraka?

XED * MU
xed's picture

Mysle ze sie mylicie z kultura znam bardzo duzo ludzi i duzo jezdze po różnych krajach i kazdy mi mowi ze Polacy maja zajebista kulture Jezeli chodzi o Polaka zachowanie w domu to dlamnie jest to calkiem normalne zachowanie.