General POLSKI Topic
mój błąd, nie doczytałem. w tym reloaded też mają lub mieli problem ze znikającym dźwiękiem ;P do tego dochodziły znikające postacie ;D
Im szybciej zostaną ukończone prace, tym lepiej - serio myślałem, że nie da się nic zrobić w tej kwestii... Tak przy najmniej zrozumiałem po wpisach Skull'a, że to nie jest takie proste "hop-siup"
A nt. co wkurwia - zauważyłem ostatnio, że mam awersję na rozmowy pasażerów przez telefon w busie. Szlag mnie trafia jak, pomimo sluchawek na uszach, to wokół napierdzielają ludzie o swoich prywatnych sprawach (zjadł kotleta u cioci i dostał sraki, pójdzie siedzieć za kolejny dziecięcy wybryk do pierdla, bo koleżanka jest taka siaka, mam problem bo okres mi się "spaźnia", bo bus jedzie za szybko i gubię zasięg i nie mogę gadać przez 1.5h non-stop informując współpasażerom o zajebistym niułsie typu jaki to mój dzień/problem/choroba weneryczna jest cudowna i nie zapomnijmy się zaśmiać jakbym, to opowiadał żart stulecia, bo zamiast "rozmawiałem przez skyp'a" powiedziałem "skajpnąłem się z kimś" i serdeczne Haha Hoho Dziwne, kiedyś w takich ośrodkach lokomocji śmiano się tylko z ludzi, którzy się nie myli - teraz tęsknię za tym... No cóż, wygląda na to, że się starzeję
@Tomek hehe wewnętrzne zasady - fajna sprawa. No to za Twoim "onli in polisz", chciałbym za pomysłodawcą naszego topicu, po secundo ZERO HATER'stwa... Może być? Oczywiście, kąśliwe przytyki z jajem, jak najbardziej zostają Pozdrówka
PS. BOB'i poprosimy po polsku. Dzięki
Nawiązując do Twojej wypowiedzi. Jade ostatnio Autobusem a laska za mną siedzi i gada przez Telefon standarcik. I nagle rzucziła Takie zdanie że Huj . Nie da się go nie zanotować . A Zdanie które przykuło moją uwage brzmiało. No wiesz on Chce mi dać 1500 za całą NOC Ciekawe gdzie taka robata, pewnie w Pizzeri ciasto będzie obrabiać
No niestety Polacy nie mają pojęcia o kulturze rozmawiania przez telefon. Podejrzewam że korzenie tego tkwią w szoku kulturowym po zderzeniu z kapitalizmem po latach komuny i braku właściwej ewolucji używania tego urządzenia. No i oczywiście braku edukacji w szkole i w domu. Niby w szkołach uczą że w teatrze i kinie trzeba wyłączyć telefon ale i tak nie przypominam sobie sztuki/seansu żeby komuś nie zabrzęczało. A tak w ogóle to byłem świadkiem jak ktoś bezczelnie odebrał telefon w kinie i sobie zaczął gadać.., masakra.
Co do gadania przez telefon w środkach komunikacji to najgorzej jak ktoś się drze do telefonu jakby z głuchym rozmawiał. Poza tym wkurwia mnie też jak ktoś puszcza jakąś chujową muzykę z komórki przez głośnik. Nie dość że muzyka jest na ogół do dupy to jakość jest zawsze do dupy.
Ileż to razy nie byłem zmuszony słuchać jakiegoś DJ'a w autobusie. Okay, jakoś zniosę tego Bednarka czy inny podobny chłam ale gdy ktoś w autobusie puści jakieś raperskie gówno to mam ochotę poprzebijać sobie bębenki w uszach. Jak jak się cieszę, że w końcu zrobiłem prawko i już wszędzie samochodem tylko jeżdżę :]
Co do rozmawiania w kinie przez komórkę to raz z kolegą wzięliśmy swoje dziewczyny do kina i ktoś z przedostatniego rzędu zaczął rozmawiać przez telefon. My daleko byliśmy to nam to nie przeszkadzało ale jakiś koleś za nim nie wytrzymał gdy ten zaczął rechotać i jak mu pierdolnął to od razu się rozłączył, poszły też salwy śmiechu i może z 10 osób brawa zaczęło bić. Taki burak już na pewno nigdy nie będzie rozmawiał przez telefon w takich miejscach, nauczył się. Uważam, że powinno się specjalnych ludzi zatrudniać, co by takich wyłapywali i humanitarnie dali po mordzie. Poziom kultury znacznie by się podniósł.
Tak mi się jeszcze przypomniało, gdzieś w jakimś hrabstwie w Anglii w kinie są zatrudniani 'ninja', którzy uciszają głośno zachowujące się osoby, zachęcam do googlowania bo to naprawdę ciekawa sprawa a ja jestem zbyt leniwy na szukanie linka D:
ogólnie nowe pokolenie jest bardzo zepsute, np banda gówniarzy w pociągu przypalała sobie zioło (pełen pociąg ludzi czekających na odjazd) a oni sobie siedzą w przedziale i palą zielsko, tak mnie chuj strzelił że ich mało tam nie utłukłem
wychowawcze wychlastanie po mordzie zawsze spoko!
Polaki - buraki xdCoś się nie podoba to najlepiej wpierdol to rozwiąże.
terror wkurwiajacy ten komentarz uwazasz sie za jebanego angola ? czy uwazasz mnie za buraka?
Mysle ze sie mylicie z kultura znam bardzo duzo ludzi i duzo jezdze po różnych krajach i kazdy mi mowi ze Polacy maja zajebista kulture Jezeli chodzi o Polaka zachowanie w domu to dlamnie jest to calkiem normalne zachowanie.
Polaki - buraki xdCoś się nie podoba to najlepiej wpierdol to rozwiąże.