General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

Dobre, z takim przemowieniem idz na prezydenta. Wrzuce na fejsa

THC * SAKE
Sake's picture

kto by to czytał Tongue

A teraz kochane dzieci pocalujcie misia w dupe Happy

DRINA wrote:

NOBODY can be blamed for leaving Darkshit and Blackshit, not even this twat trickz.

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Kliknę Ci like xDD

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

Prawda w najczystrzej postaci ^^

Jeszcze tylko dodać ze wchodzac w sklad ONZ, a później do UE, pozwalamy sie notorycznie truc z powietrza rozpylanymi cięzkimi cząsteczkami różnego rodzaju metali, ja ich nazywam 'Power Painters' Tongue

khaz'
Clan/TS Moderator

Też zlajkowałem.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

THC * SAKE
Sake's picture
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

A jak nie wkleisz to spotka cię 10 lat nieszczęścia Big grin

A teraz kochane dzieci pocalujcie misia w dupe Happy

DRINA wrote:

NOBODY can be blamed for leaving Darkshit and Blackshit, not even this twat trickz.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Sieeeeemaaaaano!

Wczoraj wracajac z pracy zgarnalem pierwszego w zyciu autostopowicza. Cala droge z nim zerkalem w lusterko czy nie ma przypadkiem linki od hamulca zeby mnie udusic lub kosy. Pogoda sprzyjala, mgla, ciemno i duża prędkośc... Morderstwo wyglądające na wypadek Big grin

Co tam jak tam spiskowcy?

echooo ^
echo's picture

podziwiam odwagę gdyz ja sam mimo szczerych chęci nie wziąłbym autostopowicza..
przy okazji, polecam filmik autostopowicz z rutgerem hauerem jeżeli ktos nie widział

khaz'
Clan/TS Moderator

Dzięki Echolec, miałem ten film kiedyś u siebie i część nawet oglądałem ale nigdy nie dokończyłem. Obejrzę kiedy na dniach :]
Co do autostopowiczów, dwie rzeczy tylko mam do opowiedzenia. Koleżka podwoził autostopowicza to ten u niego zgubił 5-tkę jarania [sam bym się zesrał ze szczęścia] a jeszcze innego kolegi siostra jeździła do Chorwacji stopem. Dodam, że dosyć ładna dziewczyna i się dziwię, że to jej nic się nie stało z kolei.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Będąc młodym pięknym i głupim chciałem sam złapać stopa Big grin I tak sobie szedłem z nowej iwicznej po http://goo.gl/maps/R66qn (widów lub zaborów) )od ok 9-10 do wieczora
(18-19) próbując go złapać. Złapałem na sam koniec 50zł mandatu za poruszanie się pieszo po drodze szybkiego ruchu Tongue Jedni mają szczęście, drudzy już nie. Po mnie chwile po policji wyjechał ojciec xD Rodzice to jednak niezastąpione stworzenia Tongue