General POLSKI Topic
kto by to czytał
Kliknę Ci like xDD
Prawda w najczystrzej postaci ^^
Jeszcze tylko dodać ze wchodzac w sklad ONZ, a później do UE, pozwalamy sie notorycznie truc z powietrza rozpylanymi cięzkimi cząsteczkami różnego rodzaju metali, ja ich nazywam 'Power Painters'
Też zlajkowałem.
A jak nie wkleisz to spotka cię 10 lat nieszczęścia
Sieeeeemaaaaano!
Wczoraj wracajac z pracy zgarnalem pierwszego w zyciu autostopowicza. Cala droge z nim zerkalem w lusterko czy nie ma przypadkiem linki od hamulca zeby mnie udusic lub kosy. Pogoda sprzyjala, mgla, ciemno i duża prędkośc... Morderstwo wyglądające na wypadek
Co tam jak tam spiskowcy?
podziwiam odwagę gdyz ja sam mimo szczerych chęci nie wziąłbym autostopowicza..
przy okazji, polecam filmik autostopowicz z rutgerem hauerem jeżeli ktos nie widział
Dzięki Echolec, miałem ten film kiedyś u siebie i część nawet oglądałem ale nigdy nie dokończyłem. Obejrzę kiedy na dniach :]
Co do autostopowiczów, dwie rzeczy tylko mam do opowiedzenia. Koleżka podwoził autostopowicza to ten u niego zgubił 5-tkę jarania [sam bym się zesrał ze szczęścia] a jeszcze innego kolegi siostra jeździła do Chorwacji stopem. Dodam, że dosyć ładna dziewczyna i się dziwię, że to jej nic się nie stało z kolei.
Będąc młodym pięknym i głupim chciałem sam złapać stopa I tak sobie szedłem z nowej iwicznej po http://goo.gl/maps/R66qn (widów lub zaborów) )od ok 9-10 do wieczora
(18-19) próbując go złapać. Złapałem na sam koniec 50zł mandatu za poruszanie się pieszo po drodze szybkiego ruchu Jedni mają szczęście, drudzy już nie. Po mnie chwile po policji wyjechał ojciec xD Rodzice to jednak niezastąpione stworzenia
Dobre, z takim przemowieniem idz na prezydenta. Wrzuce na fejsa