General POLSKI Topic
głownie
*głównie
Mad, ogarnij trochę ortografię, ponieważ takie byki ciężko rozszyfrować.
O co mu chodzi? Chuj go wie. Ignorować takiego należy a nie dołączać się do tych jego japońskich literek i samemu też nimi pisać. Laki, nawet się nie próbuj z tego tłumaczyć, bo ni chuja tego nie usprawiedliwisz.
Idę teraz się chłostać. Od niedzieli mam takiego moralniaka, że mam ochotę wsadzić łeb w piasek. Sobotniej nocy kompletnie pijany zmacałem tak brzydką dziewczynę, której nawet nie da się do niczego porównać. "Kurwa, no nie. NO PO PROSTU, KURWA, NO NIE!". Jak ja się teraz kolegom na oczy pokażę...
hyhyhy ok kasztany i inne żołędzie kończcie temat i zacznijcie nowy.
khaz dawaj foty! D:
wyjdź czarci pomiocie, zgiń, przepadnij
@Khaz'ik Nosz rykoszetem musiało mi się oberwać za Bob'a Biję się w piersi, ale odpisywałem na jego szlaczki wyłącznie po polsku
LoL hmmm jak tu się usprawiedliwić??? Już wiem.
- A Tobie nie przytrafiło się nigdy "puścić bob'ka" w publicznym miejscu!? Nieeee...!? A przecież udało Ci się w weekend XD
Dawaj foty. Każdy krzyż swój brzemie.
wrote:głownie*głównie
Mad, ogarnij trochę ortografię, ponieważ takie byki ciężko rozszyfrować.
Spoko spoko, specjalnie błenda zrobiłem, sprawdzam czujność.
Podobnież na meczu Anglia - Polska będzie nawet 20 tysięcy naszych na trybunach. Ciekawe czasy, że mecze u nich w gałę gramy praktycznie jak u siebie. Któryś z asymilowanych się wybiera? Niby mecz o pietruchę, ale kibic we mnie by odczuł wielką satysfakcję jakby przez naszych niby-grajków repra Anglii nie pojechała na mundial.
Team UK potrzebowal taniej sily roboczej .
Team UK potrzebowal taniej sily roboczej .
Misterzy juniwers psia mac xd ... Cos mi sie wydaje, ze "zmacalem" to skromna i oficjalna wersja. ... Cholera skad sie biora brzydkie baby? Obwiniam takich jak ty hubercie xd bedac pod wplywem, macacie, lizecie i wreszcie kopulujecie doprowadzajac do rozmnazania sie tej plagi.
Edit: blitz.uk Kolejny przejrzał na oczy