General POLSKI Topic
Dynio, piona za wszystkie części GTA! Piękna gra, piękna przygoda
Co do rzucania palenia; nie ogarniam. Chyba utrzymam się na razie przy "fajce po kawie i po jedzeniu wyłącznie", gdyż w innym razie ZBYT łatwo się wkurwiam.
Prorok, kurwa, gościu. Koleś tym razem na serio Ci doradził, żebyś kupił kiedyś oryginalnego Q3, co rozwiąże wszystkie Twoje problemy w grze a Ty zamiast napisać jak człowiek, że nie masz tyle hajsu w życiu, żebyś mógł przeznaczać go na jakąś grę, to pompujesz klatę, wsadzasz kciuka do ryja i udajesz debila jesteś debilem.
*khaz - Dlaczego mnie przezywasz?
*kszksz - Dlaczego mnie przezywasz? Sam ćpasz człowieku to widać , zapytam jeszcze raz dlaczego mnie przezywasz/przezwałeś?
[...wiele fajnego tekstu powyżej...]
Kto rzucił pomysł, żeby prześcignąć Rosjan w ilości postów na tej stronie? Proponuję znaleźć tego delikwenta, następnie rozebrać i skuć go a potem wydać go Putinowi. Może jeszcze nie jest za późno! Może wystarczy nam tylko wydać takiego chuja i przeprosić za niego?
[...tak samo poniżej...]
Nie to żebym chciał kogoś podkablować, w żadnym przypadku, ale tak między nami, no wiesz żeby tylko nie wyszło to gdzieś na zewnątrz, to nijaki @Beniowski a zaraz za nim @Dyniowski rzucił coś na ten temat XD hehe A w ogóle, to śmiem twierdzić, że w okolicach plus minus 2000-2200 postu, skromny jak noc, @lakio-luzerro zaproponował żeby dogonić i i zarazem prześcignąć naszych wschodnich sąsiadów...
Ach, ale żem pięknie "zameldował"! Aż mnie duma rozpiera! A i oczywiście cicho-sza. No, od razu poczułem, że zrobiłem dobry uczynek... A teraz idę się pochwalić księciu/księdzu/książowi... Kocham stołówkę, jaką stołówkę? Miało być autokorektę i pisać na smartfonie
O KIERWA
Dynio, piona za wszystkie części GTA! Piękna gra, piękna przygoda
Co do rzucania palenia; nie ogarniam. Chyba utrzymam się na razie przy "fajce po kawie i po jedzeniu wyłącznie", gdyż w innym razie ZBYT łatwo się wkurwiam.
Mam jeszcze piąteczkę na x360 ;} wszystko siedzi w Twojej głowie, proponuję przeczytać Easyway Allen'a Carr'a, kiedyś mi to chyba Nag! polecił, trochę dużo pieprzenia o tym, że rzucanie jest łatwe i przyjemne, a nie jest, mimo wszystko jakoś w połowie przestałem czytać, bo przestraszyłem się, że naprawdę rzucę -widocznie nie byłem jeszcze gotów, ale pewne rzeczy przyswoiłem, teraz dzięki temu jest mi trochę łatwiej.
*khaz - Dlaczego mnie przezywasz?
*kszksz - Dlaczego mnie przezywasz? Sam ćpasz człowieku to widać , zapytam jeszcze raz dlaczego mnie przezywasz/przezwałeś?
"Dlaczego mnie przezywasz" -niemal słyszę Twój głos... Chyba zasługujesz. Nazwałem Cię szczeniakiem, jesteś młodszy i bez przerwy szczekasz, więc nawet Ci pasuje. Odnośnie ćpania, szczerze? Żadnych używek poza papierosami, alkoholem i ziołem. Palić zacząłem kiedy byłem młody i chyba jeszcze głupszy niż Ty, to jak widać do dzis rzucam, browarki dalej lubie, z tym, że też coś we mnie pękło i jak kiedyś wypijałem kilka dziennie to teraz może wypije tyle w miesiąc, chyba, że jakaś większa impreza. Kiedyś też paliłem dużo trawy, miałem mały biznes związany z tym, byłem Panem Ogrodnikiem ale tu też przyszedł czas zmian, w zeszłym roku palilem 2 razy, czego nie uważam za grzech, w tym jeszcze nie miałem okazji:) Pewnie nie możesz się pochwalić takimi statystykami, chyba, że jesteś całkiem czysty w co nie wierzę i z góry zakładam, że czytając tego posta już prawie zjadłeś własną szczękę;]http://youtu.be/D_h2G6QMMjA
Zmieńta temat
a może zainstaluje quake'a lol
tak się śmiejecie z klatwy że debil itd, a ciekawe jak się poczujecie oglądając tego typka
film zatytułowany "Geniusz matematyczny"
Haha, ale debil!