General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic
Han wrote:

*kszksz - Twoje pisanie o mnie o tym, że mnie oceniłeś jaki jestem, a mnie w ogóle nie znając jest przykre, smutne, ale z drugiej strony śmieszne i niepojęte (przynajmniej przeze mnie)

Nie jestem zaskoczony tym, że nie rozumiesz, musisz jednak przyznać, że próbowałem wytłumaczyć, niestety odniosłem kolejną pedagogiczną porażkę... A miałem marzenie w razie wygrania dużego hajsu zostać nauczycielem, żeby się przypadkiem nie zaćpać.

khaz' wrote:
Klątwa, powtarzasz się. Uzbrój się w nowe argumenty, jeżeli nadal chcesz wygrać tą dyskusję, którą i tak już przegrałeś.

Nawet gdyby jeszcze jej nie przegrał, to i tak nie miałby szans wygrać, ponieważ zwyczajnie nie ma racji.

madbringer wrote:
Kogo Wy tam kopiecie w rogu? A, już widzę. Hola.

<3

khaz' wrote:
PS 3. Rzucam palenie i chodzę wkurwiony.

Gratuluje decyzji! Też walczę od ponad miesiąca, z tym, że dopiero teraz się odcinam całkiem, wcześniej pozwalałem sobie na 1-2 papierochy dziennie do kawy, teraz w ogóle, generalnie przez 80% życia odczuwam silny gniew, nawet zaraz po przebudzeniu, ale teraz naprawdę jest mi chwilami ciężko, na szczęście dalej nie rozladowuje się na otoczeniu. Daj znać jakie rezultaty.

XV!BENEDYKT wrote:
wojna zaczyna sie w czwartek
potwierdzone info

#niesondze! Nawet jeśli Rosja zechce przejąć Ukrainę to zrobi to, bez interwencji NATO, UE, USA i innych dwu-,trzy-,czteroliterowych skrótów, a jak Polska dalej będzie się sadzić to też dostaniemy wpierdol, z tym, że może nam ktoś pomoże. Ukraina jest w trakcie rewolucji, ktoś to musi spacyfikować, a że jest w strefie wpływów Rosji, to ich bajka. Na USA nikt nie krzyczy kiedy wpadają do jakiegoś Iraku "broniąc" demokracji... Nie jestem fanem polityki ZSRR, niemniej jednak, jak się nie będziemy wpierdalać, a dokładniej nasz rząd, to nikt nie przytrzaśnie nam palców drzwiami, u nas jest względny spokój, bez rewolucyjnych nastrojów. Dziwne, pamiętam jak Grecja bankrutowała, nie było żadnej innej interwencji państw z zewnątrz poza pomocą finansową.

echooo ^ wrote:
ale hejt. będziecie do końca życia patrzeć na niego przez pryzmat tego co było?
bez sensu.
.

Tak, tak będę patrzył, bo mimo, że każdemu staram się dawać 3 szanse to wiem jak będzie, a będzie tak, że historia zatoczy koło ;}

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

-C4-KOSZMIT
Rank moderator

Dajcie spokój klątwie, jest dobrym przykładem że każdy zasługuje na drugą szansę. Odkupił swoje winy został odbanowany i warto było bo jest aktywnym graczem, refem i członkiem społeczności na forum Tongue A co do lotności w dyskusjach to nie każdy musi być fafarafa do przodu jak niektórzy tutaj, nie będę wskazywał palcem.. Skończmy temat raz na zawsze bo się wkurwię i komuś przypierdolę w końcu Angry ;P

Co do Rosji i Ukrainy to nie bójcie się, nie będzie żadnej wojny. Rosja nastroszy piórka, trochę pogrozi postraszy, ugra swój kapitał polityczny, a potem łaskawie pozwoli Ukrainie zatrzymać Krym i tyle. Ukraina będzie musiała więcej płacić za gaz ale zyska trochę więcej wewnętrznej wolności, przynajmniej do następnych wyborów.

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

Chciałem zacytować parę waszych wypowiedzi, ale na komórce jest to trudne, wiec będę pisał na sucho i krótko.Madbringer - ładny postKszksz - nie ma sensu się denerwować Zarzyn - jesteś pan pedałKlatwa - poczekaj, kiedyś będziesz się wstydził
Btw w związku z nadchodzącą wojna zamówiłem aluminiowy kij bejsbolowy i 2 maski gazowe... Bez kitu

RAVENNA
ravenna's picture
khaz' wrote:

PS 3. Rzucam palenie i chodzę wkurwiony.

No w końcu! : D Przyjedz do mnie, sprawię, że nie będziesz ani trochę wkurwiony Tongue

XV!BENEDYKT wrote:

wojna zaczyna sie w czwartek
potwierdzone info

Można przełożyć? W moim kalendarzu nie mam wolnego terminu na wojnę w tym czasie : /

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

zarzyn
zarzyn's picture

ksz@ wiesz czym różni się Ukraina i Grecja. Jedni są w Unii. A drugich chcą w Unii. Sytuacja na ukrainie jest jasna Albo w lewo albo w Prawo

Happy

kszksz
japierdole's picture

Wolałbym Ukrainę w Unii, wtedy mielibyśmy jakieś iluzoryczne poczucie bezpieczeństwa politycznego i granicy, niemniej jednak, opcja Koszmita jest najbardziej prawdopodobna i wolałbym to niż konflikt zbrojny, bo jakieś resztki drzemiącego patriotyzmu do Polski (nie mylić z Państwem Polskim) kazałyby mi rzucić robotę, kupić pierwszy lot, wziąć karabin i paść w bitwie.

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

zarzyn
zarzyn's picture
kszksz wrote:

Wolałbym Ukrainę w Unii, wtedy mielibyśmy jakieś iluzoryczne poczucie bezpieczeństwa politycznego i granicy,.

co ty opowiadasz. CZujesz siedząc w anglii że bezpieczeństwo granic jest zagrożone. Love struck Ja rozumiem że w szkocji referendum nie długo będzie . Ale w polsce podziały się nie zapowiadają . To co dzieje się UA nie ma wpływu na realną groźbę wojny. Mediom pasuje sprzedać taki produkt który zwiekszy ich oglądalność.

Happy

kszksz
japierdole's picture

Wracam tam w tym roku i chcę mieć do czego;p wiesz z Rosją nigdy nic nie wiadomo, kiedyś już nam wjechali w dupę przez tajne porozumienia. Co do mediów to oczywiste, że robią dwa razy większą aferę niż jest, a Polski rząd pewnie pcha teraz wszystkie wątpliwe ustawy, bo wyborcy są zajęci czymś innym.

VENDETTA KLATWA

Czyli nikt nie wie co jest przyczyną tego, że nie widzi mi myszki w grze? Tak do dwóch tygodni jest dobrze, a potem muszę zrzucać grę ponownie na dysk. Dobrze trudno, może pobiorę inną wersje gry i będzie dobrze.

echooo ^
echo's picture

spróbuj jeszcze zrobić temat w j.angielskim, ktoś może coś doradzi.