General POLSKI Topic
*echooo - Dziękuje za pomoc, o tym zapomniałem
Nie jestem pewien czy pomoże, ale spróbuj napisać ten tekst w kolorze niebieskim z białymi przecinkami. Jak nie pomoże to i nie zaszkodzi.
*khaz - Teraz się będziesz czepiał kolorów ?
Nie.
może pobiorę inną wersje gry i będzie dobrze.
Najlepiej na steam, http://store.steampowered.com/app/2200/ gwarantuje, że działa.
klatwa to nie ma nic do rzEczy z forum.
inne fazki to tylko to co ty mozesz miec w configu. ino smieci.,
w sumie to nigdy nie mialem super topicu o urodzinach jak niektorzy (podklreslam niektozrzy, bo wiekszosc zbiera ich niemal nic....)
mowie sobvie bedzie beka jak naskrobie w shoputboxie, koszmit rozumie o co kaman. ze 50 osoob usmiecha sie pod nosem, a alienm ma bol dupy o moj czas i o to co robie kurwa lae trze4ba byc jebanym debilem zeby nie kumac zartu pijem sobie z ziomkami i zapraszam wszystkich co maja numery do telefonowania oddzwoniuam i sie bawiem dalej pozdroweczki jikezju
@Pro'ro Również myślę, że możesz mieć coś naciumane w cfg...
@Benio szkoda karmić się tak błachymi sprawami - kto miał zajarzyć i ma poczucie humoru to zrozumiał, nie ma co tłumaczyć
Zdroweczko i nieziemskiego kaca hehe
nie martw sie benek Twój topic dostał wiecej komentarzy niż milena oznacza ze jestes b ardziej popularny
*kszksz - Darmowe steamy masz tutaj: www.żal.pl
*kszksz - Darmowe steamy masz tutaj: www.żal.pl
Żal to jest mi Ciebie szczeniaku, niemniej jednak, zajrzyj czasem do portfela i zamiast wydawać na ćpanie tego gówna, które robi Ci siekę ze łba wspomóż twórców, żeby dalej mogli wydawać tak świetne gry, a żeby nie było, to screenshot poniżej