General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
khaz'
Clan/TS Moderator

Prawda. Lepiej zacznij mnie po prostu ignorować, miej na mnie totalne wyjebane ;] Swoją drogą, pytanie do ludzi z Krakowa lub okolic;

Nie macie namiarów na jakiegoś handlarza kozami, który nie zadaje zbędnych pytań? Echo potrzebuje nowej kozy.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Khaz uważaj bo go jeszcze sprorokujesz

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

trickz
tr1ckz's picture
khaz' wrote:

Swoją drogą, pytanie do ludzi z Krakowa lub okolic;

Nie macie namiarów na jakiegoś handlarza kozami, który nie zadaje zbędnych pytań? Echo potrzebuje nowej kozy.

Ja nie, bo nie mieszkam w tych okolicach.

On board since August 2007.

◀█ BIG BOB
expedion's picture

Just want to let you guys know, the new posts on this thread for me is 0 at the moment. So you're all being watched.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture
◀█ BIG BOB wrote:

Just want to let you guys know, the new posts on this thread for me is 0 at the moment. So you're all being watched.

jestes pewny ze to 0? ;>

PX*BONES
boneszbo's picture

Ohh camel mnie ostatnio zaskoczył Laughing) Się rozgadał pierwszy raz na teamspeaku i też miałem ubaw xD Tłumaczył mi jak jakiemuś noobowi co mam robić i przez chyba 45 min zamulał, a ja już nie wytrzymywałem Laughing Coś ty brał wtedy ?? Smug

A jak udawałeś pewną osobą to już w ogóle mistrzostwo Winking

echooo ^
echo's picture
khaz' wrote:

khaziu, u nas na podhalu kóz dostatek, nie kłopoczcie się z szukaniem handlarza, swoją drogą nie potrzebuję kozy xDs Tongue
natomiast,
wydaje mi się, że przydałoby się poszukać namiarów do 'specjalisty od głowy' dla
khazika, bo widać, że chłopak już sobie nie radzi z tym wszystkim Big grin

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

@Expedion Spoko ten Twój avatar Winking , ale może zmień częstotliwość jego mrugania/migania, bo osób chorych na epilepsję, może wywołać atak padaczki... Confused
Pozdrawiam

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

RAVENNA
ravenna's picture
echooo ^ wrote:

khaz' wrote:

khaziu, u nas na podhalu kóz dostatek, nie kłopoczcie się z szukaniem handlarza, swoją drogą nie potrzebuję kozy xDs Tongue
natomiast,
wydaje mi się, że przydałoby się poszukać namiarów do 'specjalisty od głowy' dla
khazika, bo widać, że chłopak już sobie nie radzi z tym wszystkim Big grin

Nie dość, że sobie nie radzi, to chyba przestał lubić siebie i swoją osobowość, bo za często podaje się za innych ludzi - wczoraj nawet za Ciebie echo Big grin

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

echooo ^
echo's picture
RAVENNA wrote:

Nie dość, że sobie nie radzi, to chyba przestał lubić siebie i swoją osobowość, bo za często podaje się za innych ludzi - wczoraj nawet za Ciebie echo Big grin

Worried
Tongue