General POLSKI Topic
Prawda. Lepiej zacznij mnie po prostu ignorować, miej na mnie totalne wyjebane ;] Swoją drogą, pytanie do ludzi z Krakowa lub okolic;
Nie macie namiarów na jakiegoś handlarza kozami, który nie zadaje zbędnych pytań? Echo potrzebuje nowej kozy.
Khaz uważaj bo go jeszcze sprorokujesz
Swoją drogą, pytanie do ludzi z Krakowa lub okolic;
Nie macie namiarów na jakiegoś handlarza kozami, który nie zadaje zbędnych pytań? Echo potrzebuje nowej kozy.
Ja nie, bo nie mieszkam w tych okolicach.
Just want to let you guys know, the new posts on this thread for me is 0 at the moment. So you're all being watched.
Just want to let you guys know, the new posts on this thread for me is 0 at the moment. So you're all being watched.
jestes pewny ze to 0? ;>
Ohh camel mnie ostatnio zaskoczył ) Się rozgadał pierwszy raz na teamspeaku i też miałem ubaw xD Tłumaczył mi jak jakiemuś noobowi co mam robić i przez chyba 45 min zamulał, a ja już nie wytrzymywałem Coś ty brał wtedy ??
A jak udawałeś pewną osobą to już w ogóle mistrzostwo
Swoją drogą, pytanie do ludzi z Krakowa lub okolic;
khaziu, u nas na podhalu kóz dostatek, nie kłopoczcie się z szukaniem handlarza, swoją drogą nie potrzebuję kozy xDs
natomiast,
wydaje mi się, że przydałoby się poszukać namiarów do 'specjalisty od głowy' dla
khazika, bo widać, że chłopak już sobie nie radzi z tym wszystkim
@Expedion Spoko ten Twój avatar , ale może zmień częstotliwość jego mrugania/migania, bo osób chorych na epilepsję, może wywołać atak padaczki...
Pozdrawiam
wrote:Swoją drogą, pytanie do ludzi z Krakowa lub okolic;Nie macie namiarów na jakiegoś handlarza kozami, który nie zadaje zbędnych pytań? Echo potrzebuje nowej kozy.
khaziu, u nas na podhalu kóz dostatek, nie kłopoczcie się z szukaniem handlarza, swoją drogą nie potrzebuję kozy xDs
natomiast,
wydaje mi się, że przydałoby się poszukać namiarów do 'specjalisty od głowy' dla
khazika, bo widać, że chłopak już sobie nie radzi z tym wszystkim
Nie dość, że sobie nie radzi, to chyba przestał lubić siebie i swoją osobowość, bo za często podaje się za innych ludzi - wczoraj nawet za Ciebie echo
Nie dość, że sobie nie radzi, to chyba przestał lubić siebie i swoją osobowość, bo za często podaje się za innych ludzi - wczoraj nawet za Ciebie echo