General POLSKI Topic
Może faktycznie fasola to zły przykład, ona zawsze wygląda podejrzanie... ale kukurydza jest już bardziej niewinnie wyglądająca...
Bardzo ładnie zarzyn, tylko zastanawia mnie kto tu kogo teraz trolluje? : >
+ popracuj bardziej nad rymowaniem
Może faktycznie fasola to zły przykład, ona zawsze wygląda podejrzanie... ale kukurydza jest już bardziej niewinnie wyglądająca...
Bardzo ładnie zarzyn, tylko zastanawia mnie kto tu kogo teraz trolluje? : >
+ popracuj bardziej nad rymowaniem
na szybkiego wymyślałem, spróbuj, może Tobie pójdzie lepiej
mówcie co chcecie, ale fasola był zawsze podejrzany!
Potrzebowałabym czegoś, co by mnie natchnęło do zrymowania, ale gratuluję pomysłu Mam nadzieję, że to nie na podstawie własnych doświadczeń : >
Btw. moglibyście mi chłopcy podać komendy na wymiary okna q3? Bo khaz kazał mi instalować na nowo i teraz mnie z tym wszystkim zostawił
Btw. moglibyście mi chłopcy podać komendy na wymiary okna q3? Bo khaz kazał mi instalować na nowo i teraz mnie z tym wszystkim zostawił
ja mam na przykład tak:
seta r_mode "6" seta r_customaspect "1" seta r_customheight "800" seta r_customwidth "1280"
czyli rozdzielczość: 1280x800
a tak to przecież w menu q3 masz tą opcję:
setup-->system-->graphics-->video mode
ja mam na przykład tak:
seta r_mode "6" seta r_customaspect "1" seta r_customheight "800" seta r_customwidth "1280"
czyli rozdzielczość: 1280x800a tak to przecież w menu q3 masz tą opcję:
setup-->system-->graphics-->video mode
A no właśnie, o to mi chodziło. Ja mam rozdzielczość 1366x768 i nie umiem sobie z tym poradzić
Nie wiem co to jest r_mode 6, ja mam r_mode -1 i działa mi idealnie. Wg moich ustawień powinnaś mieć tak:
seta r_mode "-1" seta r_customaspect "1" seta r_customheight "768" seta r_customwidth "1366"
Nie wiem co to jest r_mode 6, ja mam r_mode -1 i działa mi idealnie. Wg moich ustawień powinnaś mieć tak:
seta r_mode "-1" seta r_customaspect "1" seta r_customheight "768" seta r_customwidth "1366"
No i właśnie teraz mam tak ustawione, dzięki ; ) Tylko nie wiem co zrobić, aby nie musieć tego ustawiać za każdym razem - alt+enter nie działa...
eheh mam prawie to samo - 1360/768
zawsze po wejściu do gry wrzucam komende /vid_restart
i powinno zmienić do rozdzielczości tej, którą ustawiłaś pierwotnie
Skoro ci nie zachowuje automatycznie to pewnie masz plik autoexec z tymi komendami z innymi wartościami. Wyedytuj i wprowadź właściwe wartości.